The Four Kings of Zodiac – Προβλέψεις Αστρολογίας 2010

Στο βασίλειο του Zodiac, υπάρχουν τέσσερις εθνοτικές ομάδες ανθρώπων: Οι Άνθρωποι της Γης, οι Άνθρωποι του Αέρα, οι Άνθρωποι του Νερού και οι Άνθρωποι της Φωτιάς. Πριν από πολύ καιρό αποφασίστηκε ο καθένας από αυτούς να επιλέξει έναν βασιλιά και οι τέσσερις βασιλιάδες να εκπροσωπούν τις εθνότητες τους ως μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου. Για όλους τους λαούς του Zodiac, το Ύπατο Συμβούλιο θα διευκρίνιζε τι ήταν καλύτερο για αυτούς. Οι άνθρωποι του Zodiac ενέκριναν να αφήσουν τα αγαπημένα μέλη των βασιλικών να πάρουν μια απόφαση για τον εαυτό τους, ποιος θα μετατραπεί σε βασιλιάδες και ποιος όχι.

Οι Άνθρωποι της Γης είναι ρεαλιστές επιμελείς άνθρωποι που νιώθουν στοργή για τους άλλους με έναν αρκετά λογικό τρόπο. Εργάζονται ακατάπαυστα για να διασφαλίσουν ότι τα πολύτιμα άτομα τους θα λαμβάνουν τις μερίδες, τα ρούχα, τη στέγαση και τα χρήματα που χρειάζονται για να ζήσουν μια λογικά ανήσυχη ζωή. Αποδέχονται ως αληθινό ότι ο Θεός βοηθά αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους. Θα εκπαίδευαν πιο εύκολα έναν πεινασμένο άνθρωπο να ψαρεύει και να κυνηγά, παρά να του δίνουν απλώς ένα δωρεάν γεύμα. Γενικά, δεν τους αρέσει να σπρώχνουν τη μύτη τους στις υποθέσεις των άλλων και δεν καλωσορίζουν τους άλλους να τους καθοδηγούν τι πρέπει να κάνουν.

Καθώς ο Αιγόκερως έμαθε ότι θα επιλεγόταν ένας βασιλιάς των ανθρώπων της Γης, σκέφτηκε ότι η επιλογή έπρεπε να γίνει γρήγορα και ορθολογικά. Ξεκίνησε να συναντήσει τα άλλα δύο μέλη των βασιλικών της Γης, ώστε να μπορέσουν να λύσουν συλλογικά ποιο από αυτά υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει την εθνική ομάδα των ανθρώπων της Γης.

Ο Αιγόκερως σύντομα σκόνταψε στον αδερφό του Παρθένο που εργαζόταν σκληρά. “Γεια σου αδερφέ! Ξέρεις; Κάθε εθνοτική ομάδα εκλέγει έναν βασιλιά για να την εκπροσωπήσει στο Ύπατο Συμβούλιο. Σκέφτηκα ότι θα πηγαίναμε από κοινού να συναντήσουμε τον Ταύρο και ανάμεσά μας, θα αποφασίσουμε ποιος από εμάς υποτίθεται ότι είναι ο αρχηγός του οι άνθρωποι της Γης». Σε αυτή η Παρθένος απάντησε, “Είμαι πραγματικά πολύ απασχολημένος αυτή τη στιγμή και έχω πολλή δουλειά να κάνω. Οι άνθρωποι θέλουν να κάνω εδώ ένα χέρι για να ελέγξω τα συνεργεία εργασίας και να διασφαλίσω ότι τα πράγματα θα ολοκληρωθούν σωστά. Εσείς προχωρήστε και μιλήστε στον Ταύρο και μάθετε τι νιώθει. Έχω εμπιστοσύνη σε εσάς να πάρετε μια απόφαση χωρίς την παρουσία μου.” Αφού έδωσαν τα χέρια, ο Αιγόκερως έφυγε για να εντοπίσει τον Ταύρο.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον εντοπισμό του Ταύρου. Χαλαρώνει χαρούμενος σε ένα λιβάδι με λουλούδια με ένα μισοκαταναλωμένο καλάθι για πικνίκ δίπλα του. Ο Αιγόκερως ρώτησε από τον αδερφό του Ταύρο πώς σκεφτόταν να είναι ο βασιλιάς των ανθρώπων της γης. Ο Ταύρος το σκέφτηκε για πολύ καιρό πριν απαντήσει: “Βλέπετε ότι αγαπώ τους ανθρώπους της εθνικής μου ομάδας και προσπαθώ πρόθυμα να τους βοηθήσω και να τους φροντίσω. Αλλά απολαμβάνω και το ρεπό μου. Πιστεύω ότι θα ήμουν δυστυχισμένος αν έπρεπε να ταξιδεύω συνεχώς από και προς τα συνέδρια και γνωρίζετε πόσο αργός μπορώ να αποδεχτώ νέες ιδέες. Υποθέτω ότι θα γινόμουν εξαιρετικός βασιλιάς, αλλά δεν υποθέτω ότι θα μου άρεσε η πολιτική Να γίνεις μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου. Γιατί δεν το κάνεις; “

Ο Αιγόκερως ήταν περισσότερο από πρόθυμος να ταιριάξει με τα αδέρφια του. Είχε ευχηθεί επίμονα να πουν και οι δύο το ίδιο πράγμα που είχαν πει, αφού πραγματικά ήθελε να πάρει την τιμή να γίνει Βασιλιάς των Λαών της Γης. Τίποτα δεν θα ήταν πιο ευχάριστο για αυτόν από το να μπορεί να εργαστεί για τους ανθρώπους του σε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Καθώς έφευγε στη συνέλευση του Ανωτάτου Συμβουλίου για να συναντήσει τους άλλους βασιλιάδες, συλλογίστηκε και ασκήθηκε με τον εαυτό του, προκειμένου τη στιγμή που στέφονταν επίσημα βασιλιάς, να μην κοροϊδεύει τον εαυτό του αναδεικνύοντας ότι δεν αξίζει τέτοια ευγένεια.

Οι Air People είναι κοινωνικά ικανοποιημένοι άνθρωποι που τους αρέσει να γελούν. Είναι στοχαστές που τους αρέσει να μεταφέρουν σκέψεις σημαντικές και ασήμαντες. Προτιμούν να κερδίζουν τα προς το ζην με το μυαλό τους παρά να κάνουν χειρωνακτική εργασία. Δεν οφείλεται στην τεμπελιά τους. Απλώς έχουν τόσα πολλά να συμβαίνουν μέσα στα κεφάλια τους που ετοιμάζονται να αναδυθούν. Ζουν σε έναν κόσμο ονείρων, αρχών και διανοητικής δύναμης. Είναι πολύ χαρούμενοι που διατυπώνουν τις απόψεις τους σε κάποιον που δεν είναι σίγουρος τι να σκεφτεί για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Είναι τόσο πρόθυμοι να επικοινωνήσουν τις σκέψεις τους που δεν μπορούν να δαγκώσουν τη γλώσσα τους. Ωστόσο, έχουν την καρδιά τους στη σωστή θέση και έχουν καλές προθέσεις. Ζουν με την αρχή «ζήσε και άφησε να ζήσουν», αν και μερικές φορές είναι λίγο προκατειλημμένοι.

Μόλις η Ζυγός πήρε την πληροφορία ότι κάποιος επρόκειτο να εκλεγεί Βασιλιάς των Αερών, χωρίστηκε σε δύο σκέψεις. Θα ήθελε να είναι ο Βασιλιάς, αλλά ήθελε επίσης να είναι δίκαιη και να επιτρέπει στους άλλους να συνεισφέρουν στο θέμα. Κατά συνέπεια, έσπευσε να μάθει τα αδέρφια της για να μάθει τις απόψεις τους.

Ο Ζυγός βρήκε την αδελφή της Δίδυμο και τον αδερφό της Υδροχόο να χαμογελούν και να κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον με χιούμορ. Ρώτησε: «Ποιος από εμάς πρέπει να γίνει Βασιλιάς των Αερών;» Ο αδερφός της Υδροχόος επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης της ομάδας και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είναι ο βασιλιάς των ανθρώπων του αέρα. Η Δίδυμη υποστήριξε ότι ήταν καλύτερη διπλωμάτης και κατά συνέπεια θα στεφθεί Βασιλιάς των Αερών. Οι δυο τους άρχισαν να συζητούν ένθερμα. Η Ζυγός βρέθηκε στη λειτουργία του διαιτητή. Μέτρησε και τους δύο και δεν της άρεσε να τους βλέπει να τσακώνονται. Μετά από μια ολόκληρη μέρα διαιτησίας στις διαφορές τους και βοηθώντας τους να αντιληφθούν ότι ο καθένας είχε ένα δικαιολογημένο σημείο, μπορούσε απότομα να βρει τη δική της λειτουργία στα πράγματα. Έδειξε στα αδέρφια της ότι θα έπρεπε να γίνει Βασιλιάς, καθώς είναι σε καλύτερη θέση να δει και τις δύο πλευρές μιας διαφοράς και να βοηθήσει τους ανθρώπους να ενωθούν μέσω της διαιτησίας και της δικαιοσύνης. Ανέφερε επίσης ότι οι άλλοι μπορεί να ενοχλούνται από τις αυθαίρετες και αντισυμβατικές απόψεις του Υδροχόου και τις ταχέως μεταβαλλόμενες συμπεριφορές των Διδύμων. «Τα άλλα άτομα μπορεί απλώς να μην συνδέονται με κανέναν από τους δύο». Και οι δύο συμφώνησαν ότι οι άλλοι άνθρωποι τους παρερμηνεύουν πολύ συχνά και ότι είναι καλύτερο να επιλέξουν τον Ζυγό ως εκπρόσωπό τους στο Ανώτατο Συμβούλιο.

Παρόλο που πίστευε ότι ήταν η καταλληλότερη για τη λειτουργία του King of the Air People, ήταν ανήσυχη και αβέβαιη για την ικανότητά της να ηγηθεί. Ήλπιζε ότι της επιτρεπόταν να έχει μαζί της ένα από τα αδέρφια της, ώστε να μπορέσουν να συνκυβερνήσουν τους Air People, αλλά και οι δύο τη διαβεβαίωσαν ότι αν μπορούσε ποτέ να κάνει με τις συμβουλές ή τις υπηρεσίες τους, ό,τι χρειαζόταν να ρωτήσω. Με τις διαβεβαιώσεις τους με ασφάλεια στην καρδιά της, η Ζυγός έφυγε για να δει τους άλλους βασιλιάδες στην αρχική συνέλευση του Ύπατου Συμβουλίου.

Οι Άνθρωποι του Νερού είναι οξυδερκείς, συναισθηματικοί, ενστικτώδεις και, κατά συνέπεια, αρκετά ιδιοσυγκρασιακά. Είναι άνετα με τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις και δεν χρειάζονται η ζωή να είναι όλη χαρούμενη και το φως του ήλιου όλη την ώρα. Πολλοί από αυτούς διαθέτουν μυστικιστικά χαρίσματα και είναι σε θέση να «διαβάζουν» ο ένας τον άλλον χωρίς να χρειάζεται λεκτική επικοινωνία. Συνειδητοποιούν πώς λειτουργούν τα πράγματα, αφού είναι σε θέση να «αισθανθούν» πότε κάτι είναι αληθινό ή ψευδές. Έχουν πίστη στα ένστικτά τους και περιμένουν ότι οι άλλοι θα εκτιμήσουν τα συναισθήματά τους σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κατάσταση. Είναι γρήγοροι στο να βοηθούν άτομα που έχουν ανάγκη και είναι περήφανοι για τον εαυτό τους που είναι συμπονετικοί, ευγενικοί και βαθιά αισθησιακά άτομα.

Όταν ο Καρκίνος έμαθε ότι ήρθε η ώρα να επιλέξει τον Βασιλιά του Νερού, άρχισε να αγχώνεται. Ποιο από αυτά ήταν πιο κατάλληλο για τη δουλειά; Αναγνώριζε ότι φυσικά την υποθάλπιζε και την αγαπούσε, αλλά οι άνθρωποι συχνά την εκνευρίζονταν επειδή τους έδινε εντολές και τους έλεγε τι να κάνουν. Δεν έφταιγε που οι άνθρωποι συνήθως δεν μπορούσαν να φροντίσουν τον εαυτό τους και απαιτούσαν από κάποιον να τους φροντίσει. Ωστόσο, κάποιος πρέπει να τους οδηγήσει και απλά δεν ήταν σίγουρη ποιος. Κανόνισε μια συνάντηση με τον αδερφό της Σκορπιό και την αδερφή της Ιχθύ.

Ο Σκορπιός πήρε αμέσως τον έλεγχο της κατάστασης. “Είμαι ο κατάλληλος βασιλιάς των ανθρώπων του νερού. Είμαι πανίσχυρος και οι άλλοι με θεωρούν ήδη ως μεγάλο μαχητή.” Ο Ιχθύς τον μισούσε κρυφά που ήταν τόσο αγέρωχος, αλλά εκείνη δεν είπε τίποτα. Στη θέση της, συνέπλεξε «μυστήριο» και «μυστικά» από όλες τις πλευρές του, ώστε να έπρεπε πάντα να αναζητά την αλήθεια και να εικάζει ποιον θα μπορούσε να εμπιστευτεί. Εκείνη χαμογέλασε στον εαυτό της αναγνωρίζοντας ότι το μαγικό της ξόρκι θα τον ανάγκαζε ανά πάσα στιγμή να παραμείνει σεμνός. Δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει μεγάλη επιρροή και μεγαλόψυχο αν δεν ήταν ποτέ αρκετά σίγουρος ποιον μπορούσε και ποιον δεν μπορούσε να εμπιστευτεί.

Ο Καρκίνος πίστευε ότι ήταν πιο μητρική και κατά συνέπεια ανησυχούσε περισσότερο για την ευημερία των ανθρώπων του νερού, αλλά αναγνώρισε επίσης ότι ο Σκορπιός ήταν πιο ικανός να παλέψει για τις απαιτήσεις τους. Αποφάσισε να τριγυρνάει και να φροντίζει τις επιθυμίες των ανθρώπων του νερού. Τον ενημέρωνε κάθε μέρα για το τι ακριβώς ήθελαν οι Water People και τι μπορούσε να κάνει γι’ αυτό. Ο Σκορπιός απλώς γούρλωσε τα μάτια του πάνω της και της επέτρεψε να σκεφτεί ότι πραγματικά χρειαζόταν τη συμβουλή της. Στη συνέχεια έφυγε για να πάρει τη θέση του ανάμεσα στους Βασιλιάδες του Ζωδιακού. Το Ανώτατο Συμβούλιο δεν μπορούσε να ξεκινήσει αποκλειστικά από αυτόν.

Οι Άνθρωποι της Φωτιάς είναι φλογεροί, άγριοι και ατρόμητοι. Είναι εύκολα κουρασμένοι από κάτι και πρέπει να αντιληφθούν ότι η ζωή δεν είναι απλώς δουλειά, σχολείο και οικιακές εργασίες. Τους αρέσει να αγωνίζονται, να αψηφούν και να παρακινούν τους άλλους. Είναι πάντα πεινασμένοι, εμψυχωμένοι και ποθούν κάτι επιπλέον στη μελαγχολία της καθημερινής ζωής. Έχουν πίστη σε δηλώσεις όπως, «Η ζωή είναι ένα πάρτι και προορίζεται να την απολαμβάνεις». Και, «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι που προορίζεται να παιχτεί σκληρά και να κερδηθεί νικηφόρα». Φωτιά Οι άνθρωποι υπάρχουν για να είναι χαρούμενοι και δεν λυπούνται γι’ αυτό.

Ενώ ο Τοξότης βρισκόταν με τα πόδια στο δρόμο, έκανε εικασίες για το ποιος από αυτούς θα έπρεπε να είναι ο Βασιλιάς των Ανθρώπων της Φωτιάς. Σε λίγο, συνάντησε τα αδέρφια του Λέων και Κριός, που και οι δύο βρίσκονταν σε μια μάχη για το ποιος υποτίθεται ότι είναι ο πραγματικός Βασιλιάς των Ανθρώπων της Φωτιάς. Ο Τοξότης έπρεπε να μείνει εκεί και να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι του. Αυτοί οι δύο δεν θα το καταλάβουν σε καμία περίπτωση;

Ο Λέο δήλωσε, “Είμαι ο βασιλιάς! Έχω αφειδές, πόρους και καταλαβαίνω περισσότερα για το πώς να περιποιούμαι τους ανθρώπους μας και να τους κάνω χαρούμενους. Θα με λατρεύουν ως μονάρχη τους!”

Ο Κριός απάντησε, “Μεγάλη ανόητη! Είμαι ο Βασιλιάς των Ανθρώπων της Φωτιάς! Ήμουν ο αρχικός γεννημένος και είμαι πιο πρωτότυπος και πιο καινοτόμος από εσένα. Είμαι πάντα ο πρώτος που παίρνει νέες σκέψεις , ο πρώτος που επιχειρεί νέα πράγματα και ο πρώτος που μας καθοδηγεί σε μια νέα εποχή. Ποτέ δεν είσαι ο πρώτος που θα κάνεις κάτι!”

Όταν οι δυο τους διαφωνήθηκαν και συγκρούστηκαν, ο Τοξότης διέκοψε: «Είστε και οι δύο γενναίοι μαχητές και πολύ ικανοί να ηγηθείτε των ανθρώπων μας. δύο από εσάς μαζί, θα συνέχιζα πολύ πιο πρόθυμα να ταξιδεύω. Είμαι πιο άνετα στο ρόλο του μαθητή και του παιδαγωγού παρά ως ηγέτη. Επομένως, εσείς οι δύο θα το καταφέρετε, θα σας το πω όταν ανακτήσω το κινήσεις. Θα κουβαλάω στον καθένα σας ένα αναμνηστικό».

Ενώ ο Τοξότης συνέχιζε το ταξίδι του, είχε μια συνάντηση με τον Αιγόκερω, τον Ζυγό και τον Σκορπιό που κατευθύνονταν για την πρώτη συνέλευση του Ανωτάτου Συμβουλίου. Τον ρώτησαν αν ήταν ο Βασιλιάς της Φωτιάς και εκείνος απάντησε: “Όχι, θα φύγω από την πόλη. Έχω κληροδοτήσει τα αδέρφια μου να το λύσουν μεταξύ τους. Θα τους συναντήσετε ακριβώς στον δρόμο να πολεμούν μεταξύ τους για το ποιος πρέπει να γίνει ο βασιλιάς των ανθρώπων της φωτιάς. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους σας!».

Όταν ο Αιγόκερως, ο Ζυγός και ο Σκορπιός συνάντησαν τον Λέοντα και τον Κριό, ήταν ακριβώς όπως είχε πει ο Τοξότης. Ο Αιγόκερως προσπάθησε να πείσει τους δύο να έρθουν στη θέση τους και να ενεργήσουν σαν Βασιλιάδες. Θεώρησε ότι και οι δύο ήταν πολύ ερασιτεχνικοί. Ο Σκορπιός εκφοβίστηκε να χακάρει στη μάχη και να μαστιγώσει και τους δύο σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε κάποιο είδος συμφωνίας μεταξύ τους. Ο Ζυγός έκανε μια προσπάθεια να παρέμβει. Κανείς τους δεν θα υποκλίθηκε μπροστά στον άλλο.

Ο Ζυγός αγαπούσε τον Κριό και περίμενε να τον παντρευτεί μια μέρα πριν από πολύ καιρό. Ο Κριός είχε το ίδιο συναίσθημα για εκείνη. Εν τέλει, ο Ζυγός είπε στον Κριό: «Θα σου επιτρέψω να πας στη θέση μου, αν δώσεις τον λόγο σου να εκπροσωπήσεις τους Αέρες και να μην είσαι άπιστος σε εμάς». Ο Κριός δέχτηκε και διαβεβαίωσε κρυφά ότι θα αφήσει τον Ζυγό να συγκυβερνήσει μαζί του. Είχε πίστη σε αυτόν και κατάλαβε να μην διαταράξει την εμπιστοσύνη της για το λόγο ότι αν έχανε ποτέ την πίστη της, θα άρπαζε τη νόμιμη θέση της ως Βασιλιάς των Αερών και τότε θα έπρεπε να κατέβει από τον θρόνο. (Ναι, τελικά παντρεύτηκαν και έζησαν ικανοποιημένοι για πάντα.)

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *