Psychic Insights και Ωροσκόπια για το Φθινόπωρο 2019

Ψυχικά ωροσκόπια Οκτωβρίου και φθινοπώρου 2019 για τα ζώδια της φωτιάς, του νερού, του αέρα και της γης

Διαβάστε τα ζώδια του Ήλιου, της Σελήνης και της Ανατολής σας

Οκτώβριος για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζώδια της Φωτιάς: Ρυθμίζετε πράγματα μακροπρόθεσμα και αρχίζετε να προχωράτε -και ίσως με κάποια ταχύτητα- σε έργα που έχουν σταματήσει. Δημιουργείτε ένα δίχτυ ασφαλείας με κάποιο τρόπο. Σημαντικές πηγές υποστήριξης και έμπνευσης μπορούν να βρεθούν στη θέση τους τώρα.

Φθινόπωρο 2019 για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες – τα Ζώδια της Μυστικής Ζωής της Φωτιάς: Για να συνοψίσετε το ακόλουθο λουλουδάτο μήνυμα από τα πνεύματα για το “The Secret Life of Fires Signs, Φθινόπωρο 2019”, πρέπει να ασχοληθείτε με τη δική σας δουλειά αλλιώς χάνουν πολύτιμο χρόνο. “Τειπείνωσε τον εαυτό σου, μην ξέρεις τίποτα για τη ζωή κανενός άλλου. Ή νομίζεις ότι ξέρεις και το εκφράζεις, ούτως ή άλλως. Το να συμπεριφέρεσαι σαν μοναχός σημαίνει να είσαι παρατηρητικός και ευγενικός και πάνω απ’ όλα, να μείνεις μακριά από τα προβλήματα των άλλων, όταν σε όλη σου τη ζωή θα μπορούσε να σκάβετε πολύ βαθύτερα για τη δική σας δημιουργική ζωή και να περιορίζετε σε αυτό που πραγματικά αξίζει να ανθίσει. Το να συμπεριφέρεστε, να είστε ταπεινοί, σημαίνει να συμπεριφέρεστε σαν μοναχός: να μην μιλάτε τόσο πολύ, αλλά να πιάνετε τα αστέρια στις σκέψεις σας και όχι τα πηγαινοερχόμενα άλλων».

Οκτώβριος για Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ, Ζώδια του Νερού: Δεν ξέρετε αν σας ακούνε και αν τα σχέδιά σας μπορούν να λειτουργήσουν. Ψάχνετε να μεταμορφώσετε κάτι ή κάποιον, και είναι ένα μεγάλο άλμα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η αλλαγή βρίσκεται ήδη σε κίνηση. Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε για τη δική σας ικανότητα να αλλάζετε και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά… φαίνεται καλό να δοκιμάσετε!

Φθινόπωρο 2019 για Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ: Η μυστική ζωή των ζωδίων του νερού: “Ω, έρχεται, έρχεται, το πλοίο σας έρχεται! Περιμένετε! Δεν είναι αυτό που περιμένατε; Ήταν η περσινή ευχή και όχι αυτή; Ανεβείτε στο σκάφος ούτως ή άλλως. Αυτό που εμφανίζεται στη ζωή σας ως όχημα, σκάφος, είναι αυτό που σας οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση. Μην ανησυχείτε στην αρχή αν πάει στο πλάι.

Οκτώβριος για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Ζώδια του Αέρα: Αναζητάτε χρήματα και σταθερότητα και είναι καλό να εμπνέεστε, γιατί θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να το πετύχετε. Θέλετε πραγματικά να μπείτε σε ένα πιο ώριμο μέρος με λιγότερα να ανησυχείτε. Αυτό μπορεί να συμβεί… η ζωή τείνει να βελτιώνεται!

Φθινόπωρο 2019 για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους: Η μυστική ζωή των ζωδίων του αέρα: Πολύ πάνω από εσάς, πολύ πιο πάνω… είναι αυτό που θέλετε. Φαίνεται απρόσιτο! Τότε σταματήστε να εστιάζετε σε αυτό που θέλετε και με το οποίο είστε χωρισμένοι. Κοιτάζοντας τριγύρω, υπάρχουν μερικοί πολύτιμοι πόροι στο έδαφος… λάμπουν – σαν να έχουν ακόμα ζωή. Δείτε τι ζωντανεύει όταν αρχίσετε να το εργάζεστε: να μιλάτε σε ανθρώπους, να δείχνετε τα πράγματά σας, να είστε εσείς. Προσγειωθείτε στον εαυτό σας και όχι στα θέλω σας αυτό το Φθινόπωρο. Απολαύστε την αισθησιακή πλευρά της ζωής και γίνετε ένα με τον αληθινό, υδράργυρο και δονκιχωτικό εσένα.

Οκτώβριος για Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, Ζώδια της Γης: Είστε ενήμεροι για το τι θέλετε και δεν είστε ικανοποιημένοι με το πού βρίσκεστε. Θέλεις να προχωρήσεις και θέλεις να ανέβεις. Θέλετε να είστε πιο ευτυχισμένοι! Το πιο εύκολο είδος επιτυχίας είναι η δημιουργική και επιχειρηματική επιτυχία. Μια περιστασιακή, «χωρίς πίεση και χωρίς προσδοκίες», τύπος σχέσης μπορεί επίσης να είναι επιτυχημένη τώρα.

Φθινόπωρο 2019 για Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, Ζώδια της Γης: μόχθος, μόχθος, κόπος. τρελώνω, τρελώνω, τρελώνω. Δεν υπάρχουν μόνο πολλά να κάνουμε, υπάρχει επίσης πολλή λάσπη. Να σκουπίζεστε περιοδικά περνώντας εξαιρετικά καλά: δύο ή τρεις ημέρες όπου δεν είστε σε θέση με όλα όσα πρέπει να κάνετε. Αφήστε τον εαυτό σας να πηγαίνει περιοδικά, δεν θα σταματήσει αυτό που έχετε ξεκινήσει.

Αστρολογικές όψεις της σημείωσης για όλους το φθινόπωρο του 2019

27 Οκτωβρίου, Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό έχει να κάνει με το να είσαι ντετέκτιβ και να βρίσκεις νέους τρόπους να κάνεις πράγματα: καλύτερα κατασκευασμένα και μελετημένα. Με μια νέα σελήνη στον Σκορπιό, οι άνθρωποι θα γίνουν επιστημονικοί, λεπτομερείς και συγκεντρωμένοι. Ωστόσο, τα συναισθήματα των ανθρώπων γίνονται ιδιαίτερα έντονα καθώς και η εστίασή τους. Μπορείτε να αναρωτηθείτε: “Σε ποιον θέλετε να δώσετε προσοχή στη ζωή σας; Τι θέλετε να προσέξετε; Και “ποιος μέσα σας” θέλετε να είστε; Ήρθε η ώρα να εξετάσετε τι επενδύετε μέσα και τι δίνετε προτεραιότητα.Τα νέα φεγγάρια όπως αυτό είναι καλές για να κάνετε υπολογισμένες και θετικές αλλαγές.

26 Νοεμβρίου, Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Ουάου! Τόσα πολλά είναι νέα για τόσους πολλούς! Νέες κατευθύνσεις μπορούν να ληφθούν από πρόσφατα ενθαρρυμένους ανθρώπους. Υπάρχει η αίσθηση του “επιτέλους!” καθώς οι άνθρωποι προχωρούν. Στις 27, τόσο ο Ερμής όσο και ο Ποσειδώνας είναι άμεσοι αφού είναι ανάδρομοι… η ζωή εστιάζεται πιο έντονα και η ενέργεια είναι λιγότερο διασκορπισμένη.

Το κλειδί της επιτυχίας το Φθινόπωρο 2019: Το να μπορείς να βρεις εσωτερική γαλήνη και να είσαι σε ειρήνη είναι αυτό που βοηθά να εμφανιστούν τα όνειρα αυτό το φθινόπωρο. Το να «σπρώχνεις» σε αυτό το περιβάλλον, και να μην πηγαίνεις με τη ροή του συγχρονισμού και της συνεργασίας, είναι πολύ τραχύ. Η κάθε είδους αντίσταση προκαλεί μεγάλα κύματα. Αποφύγετε τα βαθιά νερά και τα μεγάλα κύματα!

Φθινόπωρο 2019, ο κόσμος: Τα ποτάμια τρέχουν με αίμα, με σιδηρομετάλλευμα, με ερεθιστικά. η αγωνία πάνω από τα ποτάμια και τις θάλασσες ξεχειλίζει στα μυαλά και τις καρδιές ολοένα και περισσότερων ανθρώπων. Το νερό μας! Η ζωή μας!

Τι υπάρχει στον αέρα: Τα βουνά μιλούν, οι θρησκείες γεννιούνται. Αφωνητά τραγούδια συνωστίζονται στον εναέριο χώρο, περιμένοντας ένα δεκτικό αυτί και μια πρόθυμη καρδιά. Επανεφεύρεση… οι τροχοί γυρίζουν σε μέρη μεγάλα και μικρά, αστικά και απομακρυσμένα, καθώς ο αέρας γεμίζει με νέες σκέψεις όπως ρουφηξιές από σπόρους πικραλίδας. Αλλά τόσο μεγάλο μέρος της ζωής αφορά περισσότερο το λίπασμα παρά την άνθηση.

Υπενθύμιση από το Spirit: Smile! Πηγαίνετε σε αστείες ταινίες! Γελάστε με φίλους, πηγαίνετε στην παραλία, δείτε τι νέο υπάρχει στη γειτονιά σας. Χάιδεψε το κατοικίδιο κάποιου, αν όχι το δικό σου!

Fall Rx από το Spirit: Πρώτα από όλα, όλα αυτά που βαραίνουν… πετάξτε τα για ένα λεπτό. Απολαύστε την ελαφρότητα της αδιαφορίας για αυτό που έχει ήδη συμβεί. Μπορείτε να εισπνέετε περισσότερο οξυγόνο στους πνεύμονές σας. Μπορείτε να καλέσετε περισσότερη δύναμη στα πόδια σας, στην καρδιά και στα χέρια σας. Μπορείς να αγαπάς πιο άγρια, γιατί το να ελευθερωθείς με αυτό που έχεις μέσα σου θα συμβεί μόνο με την άδειά σου να αφήσεις όλα όσα έγιναν να πέσει… να πέσει… να πέσει.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *