Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του:

Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960

Το να είναι ένας ροκ σταρ και να ζει τέτοιου είδους τρόπο ζωής, ταιριάζει με τον αριθμό (3) της διαδρομής της ζωής του και τον αριθμό έκφρασης (1) μέχρι το έδαφος. Τα 3 και 1 αφορούν την έκφραση και τη δημιουργικότητα (3) και το να είσαι τολμηρός, ηγέτης (1). Τα άτομα με 22 γενέθλια είναι γενικά προικισμένα με ειδικές τάσεις προς την ηγεσία και την έμπνευση.

Αλλά έχει επίσης αριθμό ψυχής 4 και προσωπικότητα 6, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό, και θα έχει δημιουργήσει σημαντική σύγκρουση μέσα του. Το 4 και το 6 επιθυμούν τάξη και οικιακή ευδαιμονία, και είναι ακριβώς αντίθετα με τις παιδικές και διάσπαρτες ενέργειες του 3.

Η αστρολογία του συγκρούεται άσχημα και με το 4 και το 6. Οι Υδροχόοι είναι μοναδικοί, με έντονη ανάγκη για ελευθερία, να μην είναι δεμένοι, σε αντίθεση με την ανάγκη για δομή του 4 και την αρμονία στις σχέσεις και το σπίτι του 6. Τι Μια μίξη!

Συμβατότητα με την Paula Yates

Η αριθμολογία της Paula Yates, η αριθμολογία του Michael Hutchence

24 Απριλίου 1959 – 7 – παθητικό 22 Ιανουαρίου 1960 − 3 − παθητικό

Διάγραμμα:

– – – – -99 – – 6 – 9

2 – 5 – – – 22 – – –

1 – 44 – – 11 – – –

Η αριθμολογία της Paula:

Η Paula ήταν μια διαδρομή ζωής 7 και έτσι θα ήταν στοχαστής, αναζητητής της αλήθειας. Παρά την εξωτερική εμφάνιση, θα ήταν αρκετά εσωστρεφής και θα είχε μια πλούσια εσωτερική ζωή. Η ζωή ενός 7 μπορεί να χαρακτηριστεί από εύκολη επιτυχία, τα πράγματα του έρχονται σχετικά εύκολα και συχνά δεν ενδιαφέρονται για πρακτικά, προσγειωμένα θέματα. Θα είναι ανεξάρτητοι και θα λαχταρούν τη μοναξιά κατά καιρούς. Η πορεία της ζωής τους θα περιέχει πολλές καταστάσεις που αποτελούν ευκαιρίες για να εξερευνήσουν βαθύτερα ζητήματα και να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δυνάμεις τους για κρίση και προοπτική. Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να είναι χαρούμενες ή λυπηρές, μερικές φορές επίπονες, ή ακόμα και άδικες, με αποτέλεσμα να επαναστατούν και να αποκοπούν από την κοινωνία αντί να ζητήσουν βοήθεια. Πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα και τις γνώσεις τους για να πετύχουν στον έξω κόσμο.

Η Paula έχει επίσης παθητικά χαρακτηριστικά.

Παθητικό 7: Σκεπτικιστής, σύμπλεγμα κατωτερότητας, κυνικός, ψυχρός. σκέφτεται παρά ενεργεί. μυστικοπαθής, επιρρεπής σε συναισθηματική απόσυρση.

Paula Elizabeth Yates, Michael Kelland John Hutchence

Αριθμός διαδρομής ζωής: 7 − παθητικός αριθμός διαδρομής ζωής: 3 − παθητικός

Αριθμός έκφρασης: 11/2 Αριθμός έκφρασης: 1

Αριθμός προσωπικότητας: 7 Αριθμός προσωπικότητας: 6

Αριθμός ψυχής: 4 Αριθμός ψυχής: 4

Έχουν τον ίδιο αριθμό ψυχής (4), που είναι σημαντικός αριθμός στην αριθμολογία για να είναι συμβατοί, αλλά οι άλλοι αριθμοί είναι λιγότερο συμβατοί. Οι αριθμοί της διαδρομής ζωής τους (7 και 3) είναι λιγότερο συμβατοί − αλλά εξαρτάται.

Το 3 και το 7 είναι ένας ενδιαφέρον συνδυασμός γιατί αυτή η σχέση θα μπορούσε να τελειώσει μέσα σε λίγες εβδομάδες ή να παραμείνει ισχυρή και συναρπαστική για τη ζωή. Το 3 έχει μια ανήσυχη, αντισυμβατική ενέργεια, πρόθυμη να εκραγεί τα όρια της δημιουργικότητας. Το 7 είναι πολύ πιο σοβαρό, αναζητά βαθύτερες αλήθειες, αλλά ταυτόχρονα έχει και ένα αντισυμβατικό σερί. Αν και έχουν διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικούς τρόπους για να βρουν την ευτυχία, δεν είναι απαραίτητα ασύμβατες. Όντας και οι δύο αντισυμβατικοί, μπορούν επίσης να δώσουν ο ένας στον άλλον κάτι που δεν θα έβρισκαν στον εαυτό τους.

Οι αριθμοί έκφρασης και προσωπικότητάς τους είναι τουλάχιστον συμπληρωματικοί (2 έως 1 και 7 έως 6) αλλά όχι ιδιαίτερα συμβατοί. Ο αριθμός της διαδρομής της ζωής της είναι σε αντίθεση με τη δική της έκφραση και τον αριθμό της ψυχής της επίσης. Όπως γνωρίζουμε, τα νούμερα του Michael δεν είναι ιδιαίτερα συμβατά ούτε με τον εαυτό του. Τα 1 και 3 του Michael είναι συμβατά, όπως και τα 4 και 6 του, αλλά δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Τα δύο 7 της Paula είναι συμβατά και το ίδιο και η έκφρασή της αρ. 2 και ψυχή αρ. 4, αλλά δεν είναι συμβατά μεταξύ τους (7 με 2 ή 4).

Αστρολογική συμβατότητα:

Ταύρος (Πάουλα) – Υδροχόος (Μάικλ)

Αυτοί οι δύο μπορεί και οι δύο να έχουν ένα επίμονο σερί που θα τους κάνει να θέλουν να στέκονται και να σκάβουν τα δάχτυλά τους τόσο δυνατά που πονάει.

Οι Ταύροι είναι υπέροχοι, αλλά σε μια κακή μέρα, ένας Ταύρος (Πάουλα) μπορεί να είναι τόσο πεισματάρης όσο ένα μουλάρι, και ένας Υδροχόος (Μάικλ), που συνήθως είναι γεμάτος διασκέδαση, μπορεί να κάνει μια αστεία στροφή και να είναι τόσο βαρύς όσο το μόλυβδο. Όταν και οι δύο κάνουν στάση για κάτι, ο κόσμος θα μπορούσε να καταρρεύσει γύρω τους και ακόμη και να μην κουνηθούν!

Σε κανέναν από τους δύο δεν αρέσει να υποχωρεί. Και αυτός είναι ακριβώς ο μόνος τομέας όπου θα έχουν κάτι κοινό. Θα είναι και οι δύο πολύ πιστοί, και αν έχουν γερά θεμέλια για τη σχέση τους, θα κολλήσουν σαν κόλλα ο ένας με τον άλλον σε χοντρά και λεπτά.

Άρα κάποια συμβατότητα εκεί αλλά ως επί το πλείστον ασύμβατη, θα έλεγα.

Μια ανάγνωση που περιλαμβάνει την Paula Yates δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς να εξετάσουμε τη συμβατότητά της με τον Sir Bob Geldof.

Συμβατότητα Paula Yates και Bob Geldof

Paula Elizabeth Yates Sir Bob Geldof

Αριθμός διαδρομής ζωής: 7 − παθητικός αριθμός διαδρομής ζωής: 22/4 − παθητικός

Αριθμός έκφρασης: 11/2 Αριθμός έκφρασης: 1

Αριθμός προσωπικότητας: 7 Αριθμός προσωπικότητας: 3

Αριθμός ψυχής: 4 Αριθμός ψυχής: 7

Αστρολογία: Ταύρος Αστρολογία: ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Sir Bob είναι ένας τρόπος ζωής 22, και έτσι θα έχει επίσης ειδικές ιδιότητες ηγεσίας και έμπνευσης (περισσότερο από τον Michael, ο οποίος έχει 22 γενέθλια, όχι μονοπάτι ζωής).

Τώρα, εκ πρώτης όψεως, οι αριθμοί της διαδρομής της ζωής τους φαίνεται να είναι εντελώς αντίθετοι: 7 (που αφορά τον μυστικισμό και την τριτοβάθμια εκπαίδευση), με το 4 (που είναι για προσγειωμένο, πρακτικό, δομή και σταθερότητα). Απέναντι άκρα του φάσματος. Ωστόσο, οι αριθμοί 7 και 4 της διαδρομής ζωής μπορεί να είναι παράξενα συμβατοί, εάν μπορούν να μάθουν να συμβιβάζονται.

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι η Paula είναι ένας Ταύρος, που είναι ένα ζώδιο της γης, και θα παρέχει κάποια ισορροπία στο πάντα σκεπτόμενο μυαλό, και είναι ο Ζυγός, ένα ζώδιο του αέρα (το αντίθετο της γης), που θα παρέχει κάποια ισορροπία στο κάτω μέρος του – πρακτικότητα στη γη. Έτσι το καθένα έχει μια ισορροπία εδάφους και αέρα, γης και ουρανού. Και κοιτάξτε τους αριθμούς της ψυχής τους – πάλι, 4 και 7 αλλά αντίθετα από τους αριθμούς της διαδρομής της ζωής τους…

Έτσι και οι δύο έχουν 7 και 4 στους αριθμούς τους, απλώς σε διαφορετικές περιοχές. Είναι και οι δύο παθητικοί.

Αστρολογική συμβατότητα:

Ταύρος (Πάουλα) – Ζυγός (Μπομπ)

Επειδή και οι δύο κυβερνώνται από την Αφροδίτη, υπάρχει πολλή αρμονία μεταξύ τους που θα μπορούσε να περιγραφεί ως παραδεισένια!

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα έχει επίδραση σε κάθε ζώδιο αλλά προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι Ταύροι (Πάουλα) είναι ένα από τα ζώδια της Γης, οπότε η Αφροδίτη θα τους κάνει πιο απτικούς. Αλλά επειδή οι Ζυγοί ανήκουν στα ζώδια του Αέρα (Μπομπ), θα είναι πιο ανάλαφροι, με πιο γοητευτικούς και ελκυστικούς τρόπους. Είναι σαν ροδάκινα και κρέμα!

Έτσι, από τη μια η Paula είναι μια 7η και ευάερη και ανάλαφρη, μη συμβατική και κλειστή με τις νεράιδες, αλλά είναι επίσης ένας Ταύρος, που είναι της γης, που πρέπει να της δώσει κάποια σταθερότητα και γειότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Μπομπ είναι ένα μονοπάτι ζωής 4, το οποίο είναι πολύ προσγειωμένο και γήινο, αλλά ένας Ζυγός, που είναι ζώδιο του αέρα. Έτσι και πάλι, αυτό το ζευγάρι έχει αντισταθμιστικές ιδιότητες. Που είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα.

Ωστόσο, η βασική ασυμβατότητα στο μονοπάτι της ζωής τους με αριθμούς 4 και 7 – μπορεί να έλκονται ο ένας για τον άλλον, αλλά υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ των 4 και 7 – πρέπει να τους έκανε πολύ δύσκολο να ζήσουν πραγματικά μαζί ή τουλάχιστον να μείνουν μαζί στο μία σχέση.

Και ίσως ο Μπομπ δεν έδειξε αρκετή προσοχή στην Πόλα και το ήρεμο λιμάνι από τη θύελλα της ζωής όπως θα ήθελε, απασχολημένος με διάφορα σημαντικά έργα του (τα 22 είναι τόσο σημαντικοί, πολυάσχολοι οικοδόμοι στη ζωή) και έτσι αναζήτησε παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου, με δυστυχώς καταστροφικές συνέπειες…

* − * − * − * − * − * −

Βοηθά πραγματικά να γνωρίζετε την αριθμολογία/αστρολογία σας και τη συμβατότητά σας με άλλους. Forewarned είναι forearmed, όπως λένε. Γιατί να ζεις τη ζωή χωρίς αυτό;

About admin

Check Also

Γνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών αστρολογίας

Οι περισσότεροι από εμάς συχνά αισθανόμαστε άσχημα για τα πράγματα που δεν μπαίνουν στη θέση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *