A Sleeper Hot Rod: The 2013 Ford Taurus SHO

Μερικά hot rods είναι προφανή? μόνο μια ματιά και μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα που κοιμούνται είναι περισσότερο μια έκπληξη επειδή μοιάζουν με ένα κανονικό αυτοκίνητο. Ωστόσο, όταν προκληθούν σε έναν αγώνα, αυτά τα αυτοκίνητα ύπνου μπορούν να σας προσφέρουν ένα τρέξιμο για τα χρήματά σας. Το Taurus SHO της Ford είναι οπωσδήποτε ένα υπνοδωμάτιο. μοιάζει ακριβώς με ένα κανονικό οικογενειακό σεντάν. Το νέο μοντέλο του 2013 είναι ακόμα καλύτερο από πριν με πολλές τροποποιήσεις και επανασχεδιασμούς, ακόμη και προσθήκες τεχνολογίας για υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και πιο αθλητικό προφίλ. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρούν τον παραδοσιακό Ταύρο ως ένα «βαρετό» οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά το SHO είναι ένα πολυτελές σεντάν με σπορ πλεονέκτημα. Μπορεί να ανταγωνιστεί στο ίδιο επίπεδο με τα Audi A6, Lexus GS350 και Mercedes Benz C-Class.

Το SHO σημαίνει “Super High Output” και αυτό προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο και μετά μερικά. Το 2013 Taurus είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα Ecoboost 3,5 λίτρων με 365 ίππους και 350 λίβρες πόδια ροπής. την ίδια ποσότητα ισχύος με τον προκάτοχό του. Εάν θέλετε ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο που θα ενισχύσει την πτυχή της απόδοσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τα χιλιόμετρα είναι 31 mpg στον αυτοκινητόδρομο.

Η γρίλια έχει επανασχεδιαστεί και πλέον έχει σχέδιο τύπου πλέγματος. Είναι πολύ πιο επιθετικό και πιο νευρικό. Προστέθηκε επίσης ένα πίσω σπόιλερ. Τα φρένα του SHO έχουν επίσης ενημερωθεί για περισσότερη ισχύ πέδησης. Ο χειρισμός έχει βελτιωθεί σημαντικά με τη συμπερίληψη ενός συστήματος για τον έλεγχο της διάνυσσης ροπής και προστέθηκε επίσης το υδραυλικό ηλεκτρικό τιμόνι. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα επιλογής από βαμμένους τροχούς είκοσι ιντσών και τους καθρέφτες πλευρικής όψης διατίθενται σε μαύρο χρώμα. Η κουκούλα έχει επίσης επανασχεδιαστεί και φαίνεται πολύ πιο κομψή και λεπτή από την παλαιότερη.

Το MyFordTouch είναι εγκατεστημένο το οποίο θα λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα Microsoft Sync. Το MyFordtouch επιτρέπει στον οδηγό να ακούει μουσική, να λαμβάνει ακριβείς οδηγίες και να πραγματοποιεί και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές μέσω του συστήματος Bluetooth. Η καμπίνα έχει ντυθεί με τιμόνι με δερμάτινα και άνετα δερμάτινα καθίσματα. Το Active Park είναι ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που θα είναι διαθέσιμο. Η επίσημη τιμή για την έκδοση του 2013 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η έκδοση του 2011 κοστίζει επί του παρόντος περίπου $25k-$37k, ανάλογα με τα προαιρετικά πακέτα που έχουν επιλεγεί.

Το SHO είναι τέλειο για τον οδηγό που ζει και δεν αισθάνεται την ανάγκη να καμαρώσει το hot rod του. Στο SHO μοιάζετε όπως όλοι στο δρόμο για τη δουλειά, αλλά μετά από ώρες μπορεί να αφήσει λίγο σοβαρό ατμό όταν αισθάνεστε την ανάγκη για ταχύτητα.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *