7θέσια αυτοκίνητα – Ford Taurus X

Το Ford Taurus X ανάμεσα σε 7θέσια αυτοκίνητα

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ford ήταν η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε αυτοκίνητο. Γνωρίζετε όμως ένα 7θέσιο αυτοκίνητο που κατασκευάζεται από τη Ford; Το Taurus X είναι ένα 7θέσιο αυτοκίνητο της Ford. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει σε μια κατηγορία που ονομάζεται crossover SUV. Αυτό το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από τη Ford Motors στις ΗΠΑ το έτος 2005. Από τότε, αυτό το αυτοκίνητο είναι διάσημο στην κατηγορία του και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 6-7 άτομα. Αυτό το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε περισσότερο λόγω της έλλειψης επαρκούς χώρου για μια μεγάλη οικογένεια. Οι άνθρωποι συνήθιζαν να στριμώχνονται μέσα σε ένα μικρό hatchback που υποτίθεται ότι είναι μόνο για λιγότερα από 5 άτομα. Από τότε που αυτά τα 7θέσια αυτοκίνητα βγήκαν στους δρόμους, όλες οι μεσαίες και μεγάλες οικογένειες άρχισαν να το προτιμούν αυτό.

Το στυλ του Ford Taurus X

Το Ford Taurus X, το οποίο είναι από τα λίγα καλά 7θέσια αυτοκίνητα, εφαρμόζει ένα στυλ διάταξης καθισμάτων που ονομάζεται freestyle. Σε αυτή τη διάταξη, τα 7 καθίσματα είναι τοποθετημένα σε 3 σειρές, έτσι ώστε ο οδηγός να έχει τη μέγιστη ορατότητα τόσο στην εμπρός όσο και στην πίσω όψη του δρόμου. Και αυτή η ρύθμιση διασφαλίζει επίσης ότι η είσοδος και η έξοδος των επιβατών είναι πολύ ομαλή. Με αυτή τη διάταξη, το αυτοκίνητο παίρνει ένα υψηλότερο σημείο H που είναι πάντα ασφαλές για το αυτοκίνητο. Το Ford Taurus κυκλοφόρησε για να αντικαταστήσει τον παλαιότερο ανταγωνιστή του Taurus Station και το Taurus X έκανε καλά αυτή τη δουλειά.

Σχεδιαστικά στοιχεία του Ford Taurus X

Ford Taurus X ήταν ένα 7θέσιο αυτοκίνητο κατασκευασμένο με βάση την ιδέα του Ford D3. Το Ford Taurus X χρησιμοποιεί κινητήρα Duratec V6 χωρητικότητας 3 λίτρων και μπορεί να αποδίδει μέγιστη ισχύ 203 ίππων στις 5750 σ.α.λ. Η Taurus εφαρμόζει την τεχνολογία CVT (Continuously Variable Transmission) στον κινητήρα της που την κάνει ακόμα πιο δημοφιλή.

Το Taurus έχει πολλές επιλογές ισχύος, όπως ηλεκτρικά αναδιπλούμενα καθίσματα και παρέχει επίσης πύλες τροφοδοσίας. Παρόλο που το Taurus δεν είναι πλέον στην παραγωγή έναντι των άλλων 7θέσιων αυτοκινήτων, αποδεικνύεται ότι είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο 7 θέσεων στην αγορά ακόμη και σήμερα. Θα είναι μια καλή επιλογή αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα, εάν έχετε μια καλή προσφορά εκεί έξω στην αγορά. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για εσάς να βρείτε έναν νέο Ταύρο στον εκθεσιακό χώρο της Ford. Αλλά σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον ένα από αυτά κάπου στον τοπικό εκθεσιακό χώρο ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα αυτοκινήτων.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.