4 Συμβουλές για το πώς να αποπλανήσετε μια γυναίκα Παρθένο

Σε πολλές κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της αρχαίας Κίνας και της Ινδίας, δύο άνθρωποι δεν μπορούσαν να παντρευτούν εκτός εάν ένας αστρολόγος εξέταζε τα ωροσκόπια τους και αποφάσιζε ότι θα μπορούσαν, στην πραγματικότητα, να έχουν μια επιτυχημένη και αρμονική ένωση. Σήμερα, η αστρολογία δεν είναι πλέον σημαντικό μέρος ενός αρραβώνα. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν πρόκειται για τον προσδιορισμό της συμβατότητας και για την καλύτερη γνωριμία με τον σύντροφό του.

Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για να προβλέψει τους τύπους προσωπικότητας και να αυξήσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία με μια γυναίκα που σας ελκύει. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει μια γυναίκα Παρθένος, ξέρετε ότι θα έχετε να κάνετε με κάποιον που είναι φιλικός, ισότιμος και προσανατολισμένος στις λεπτομέρειες. Οι παρακάτω συμβουλές για το πώς να αποπλανήσετε μια γυναίκα Παρθένο θα σας φανούν επίσης χρήσιμες αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά της.

1. Γίνε φίλος της. Μια γυναίκα Παρθένος είναι ένα πολύ προσγειωμένο άτομο. Είναι πολύ πρακτική και βασίζει τις περισσότερες αποφάσεις της σε προσεκτική σκέψη. Η Παρθένος είναι διανοητικό ζώδιο, επομένως δεν θα τη βρείτε να κάνει ατίθασες συναισθηματικές εκρήξεις ή επιδείξεις. Το να γίνεις φίλη της είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει μια σχέση, γιατί δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή που παρασύρεται από τα πόδια της ως δια μαγείας.

2. Κάνε τη να γελάσει. Παρά το γεγονός ότι είναι διανοούμενοι, οι Παρθένοι έχουν συχνά μια πολύ κακή αίσθηση του χιούμορ. Το μυαλό της είναι πάντα στη δουλειά, επομένως θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας να στρέψει την προσοχή της στην πιο ελαφριά πλευρά της ζωής. Στην πραγματικότητα, το γέλιο θα της κάνει καλό γιατί τείνει να είναι λίγο πολύ σοβαρή κάποιες φορές. Μπορεί επίσης να έχει αδικαιολόγητη εμμονή με μικρές λεπτομέρειες, θέλοντας να επιτύχει την τελειότητα σε διάφορες πτυχές της ζωής της. Λόγω της προσοχής της στη λεπτομέρεια, μπορεί συχνά να χάσει τη μεγάλη εικόνα. Το χιούμορ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να την επαναφέρετε σε καλό δρόμο και να φρεσκάρετε την προοπτική της και θα σας ευχαριστήσει που το φέρατε στη ζωή της.

3. Πήγαινε αργά. Δεν θέλετε να βιαστείτε ένα κορίτσι Παρθένο σε τίποτα. Ο φυσικός της ρυθμός είναι αργός και σταθερός. Τείνει επίσης να είναι πιο παραδοσιακή, γι’ αυτό μην την καλέσετε ξαφνικά στη δουλειά και μην την δελεάζετε να παίξει αγκίστρια για να μπορέσει να πάει για πικνίκ μαζί σας. Δεν θα το βρει αυτό ελκυστικό ή συναρπαστικό και μάλλον θα ταράξει μόνο τα νεύρα της. Ακολουθήστε μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση, όπως το δείπνο και τα ραντεβού στον κινηματογράφο μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα ή να έχετε ήδη δημιουργήσει μια σχέση.

4. Να είστε διακριτικοί. Μια γυναίκα Παρθένος μπορεί να φαίνεται λίγο ψυχρή και ανυποχώρητη, αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή της αρέσει να κρατά τα πράγματα ιδιωτικά. Μην περιμένετε καμία δημόσια εκδήλωση στοργής, αλλά μόλις σας αφήσει να μπείτε στην καλά οργανωμένη ζωή της, μπορείτε να περιμένετε μια ικανοποιητική και ικανοποιητική σεξουαλική διάσταση στη σχέση σας.

Όταν ξέρετε πώς να αποπλανήσετε μια γυναίκα Παρθένο, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε έναν σύντροφο που θα σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Και αν είσαι επιτυχημένος στο κοστούμι σου, μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου έναν πολύ τυχερό άντρα.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *