Όψεις Αφροδίτης-Πλούτωνα στη Συναστρία

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κυβερνούν τα ζώδια δίπλα-δίπλα, ο Ζυγός και ο Σκορπιός. Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης τον Ταύρο, το ζώδιο που εναντιώνεται στον Σκορπιό. Όταν τα σημάδια είναι δίπλα-δίπλα και σε αντίθεση το ένα με το άλλο, είναι όσο το δυνατόν διαφορετικά. Η Αφροδίτη συμβολίζει την αρμονία, την ομορφιά, την ευχαρίστηση και την αγάπη, ενώ ο Πλούτωνας συμβολίζει τη μεταμόρφωση, το σεξ, τον θάνατο, την αναγέννηση και την οικειότητα.

Στη συναστρία, ο Πλούτωνας φέρνει ένταση, εμμονή, κτητικότητα και λαχτάρα για οικειότητα. Ο Πλούτωνας θέλει να ψάξει βαθιά για να αποκαλύψει τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια. Η επιπολαιότητα δεν αρέσει στον Πλούτωνα. θέλει κάτι βαθύ. Θέλει κάτι μεταμορφωτικό, κάτι που ξεπερνά τα όρια μεταξύ δύο ανθρώπων. Όχι με τον Ποσειδώνιο, πνευματικό τρόπο, αλλά με έναν πιο σωματικό, ψυχολογικό τρόπο. Η Αφροδίτη από την άλλη θέλει ισορροπία και αρμονία. Η Αφροδίτη είναι γνωστή ως επιφανειακός πλανήτης, καθώς λαχταρά την ομορφιά και τη συνεργασία πάνω από όλα.

Όταν ο Πλούτωνας συναντά την Αφροδίτη σε συναστρία, το Τέρας συναντά την Ομορφιά. Ο Πλούτωνας δεν εντυπωσιάζεται από τις κοινωνικές χάρες και τις ανθισμένες γεύσεις της Αφροδίτης. Τον ελκύει τρομερά η γοητεία, η χάρη και η ομορφιά της, ναι, αλλά η έλξη πηγάζει πολύ πέρα ​​από την εξωτερική της ομορφιά. Ο Πλούτωνας βλέπει απευθείας στον ψυχισμό της Αφροδίτης. Θέλει να αποκαλύψει τα στρώματά της και θέλει να μάθει τα πιο βαθιά, τα πιο σκοτεινά μυστικά της. Θέλει να πάρει την Αφροδίτη στα βάθη της οικειότητας, όπου λαμβάνει χώρα η αληθινή σύνδεση και οικειότητα. Στην αρχή, η Αφροδίτη αιφνιδιάζεται. τρομάζει και ιντριγκάρει ο Πλούτωνας. Κολακεύεται από την προσοχή και το ενδιαφέρον του να τη γνωρίσει, αλλά η έντασή του είναι τρομακτική. Λατρεύει το πάθος του, καθώς την κάνει να νιώθει επιθυμητή και όμορφη. Η Αφροδίτη ξέρει ότι δεν μπορεί να κρυφτεί από τον Πλούτωνα και είναι δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό. Εάν ο Πλούτωνας νιώσει ότι το επίπεδο της έντασής του δεν ταιριάζει με την Αφροδίτη, θα αυξήσει την έντασή του μέχρι να βρεθούν στο ίδιο επίπεδο.

Όπως σε όλες τις πτυχές της συναστρίας του Πλούτωνα, το άτομο του Πλούτωνα έχει το «πάνω χέρι» και η Αφροδίτη είναι ο υποτακτικός σύντροφος. Καθώς η σχέση εξελίσσεται, το ζευγάρι γίνεται απαιτητικό ο ένας για τον άλλον. Ο φόβος να χάσουν ο ένας τον άλλον τους επηρεάζει και τους δύο, προκαλώντας αισθήματα ανασφάλειας, ζήλιας και κτητικότητας. Ο Πλούτωνας επιθυμεί την πλήρη κυριαρχία και τον έλεγχο της Αφροδίτης, ενώ η Αφροδίτη είναι πρόθυμη να ευχαριστήσει τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να σκάβει και να σκάβει στο μυαλό της Αφροδίτης μέχρι να ικανοποιηθεί με τη στοργή της Αφροδίτης. «Όλα ή τίποτα» χαρακτηρίζει αυτή την ένωση. Ο Πλούτωνας δεν είναι πρόθυμος να μοιραστεί την Αφροδίτη και χρησιμοποιεί χειραγωγικές τακτικές για να εξασφαλίσει ότι η Αφροδίτη ανήκει σε αυτόν, και μόνο σε αυτόν.

Ο Πλούτωνας αναγκάζει την Αφροδίτη να δει κάτι για τον εαυτό της που ήθελε να κρατήσει κρυφό. Ο ρόλος του είναι να μεταμορφώσει την Αφροδίτη εξερευνώντας τα βάθη της οικειότητας και του μοιράσματος. Η σχέση είναι άκρως σεξουαλική και η χημεία είναι εθιστική. Αυτό το επίπεδο πάθους είναι το υψηλότερο που θα έχετε στη ζωή σας καθώς οι δυο τους εξερευνούν και παίζουν ο ένας τα βαθύτερα, πιο σκοτεινά μυστικά και φαντασιώσεις του άλλου. Αυτή η όψη μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική εκμετάλλευση, επίσης, δεδομένης της κυριαρχίας του Πλούτωνα στην Αφροδίτη και της επιθυμίας της Αφροδίτης να ευχαριστήσει τον Πλούτωνα με όποιον τρόπο μπορεί.

Εάν έχετε διαβάσει ποτέ το “Fifty Shades of Grey”, έχετε μια καλή κατανόηση της Αφροδίτης-Πλούτωνα στη συναστρία. Στο βιβλίο, ο νεαρός, όμορφος εκατομμυριούχος, Γκρέυ, γνωρίζει μια νεαρή, αθώα παρθένα, την Άνα, και οι δυο τους ξεκινούν μια σεξουαλική σχέση, που χαρακτηρίζεται από κυριαρχία και υποταγή. Ο Γκρέι καλεί τα πλάνα στη σχέση, λέγοντάς της ότι η σχέση θα έχει μόνο σεξουαλικό χαρακτήρα. Ο Γκρέι δοκιμάζει τα σεξουαλικά όρια της Ana, αναδεικνύοντας μια σεξουαλική πλευρά της που ποτέ δεν ήξερε ότι υπήρχε. Η Ana εξαντλείται τελικά με τη σχέση και αφήνει τον Γκρέι, αλλά το επίπεδο πάθους και οικειότητας που μοιράζονταν οι δυο τους δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Μια τελευταία σημείωση: Αφροδίτη-Πλούτωνας στη συναστρική όψη μπορεί επίσης να οδηγήσει σε οικονομική εκμετάλλευση. Εκτός από την αγάπη και την ομορφιά, η Αφροδίτη κυβερνά επίσης οικονομικά και προσωπικά υπάρχοντα. Ο Πλούτωνας μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιθυμία της Αφροδίτης να τον ευχαριστήσει αναλαμβάνοντας τα οικονομικά της.

Η προηγούμενη περιγραφή ισχύει ιδιαίτερα για σκληρές όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα στη συναστρία. Το εξάγωνο και το τρίγωνο περικλείουν τη θετική πλευρά της Αφροδίτης-Πλούτωνα. υπάρχει ένταση και εμμονή, αλλά είναι λιγότερο καταναλωτική και αρνητική από ό,τι βρίσκουμε στις σκληρές πτυχές.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *