Όψεις Αφροδίτης-Ουρανού – Πουλιά με Φτερό Μαζί

Για τους εραστές και τους φίλους, τείνουμε να ελκύουμε εκείνους των οποίων οι πτυχές της Αφροδίτης είναι σαν τις δικές μας. Μοιράζονται ένα στυλ σχέσεων, παρόμοιους τρόπους έκφρασης στοργής ή εκτίμησης, μια αίσθηση γεύσης και μια συναίνεση σχετικά με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό και τι όχι. Παρατηρώντας λοιπόν τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους μέσω της αστρολογίας, επιβεβαιώνουμε το παλιό ρητό ότι τα πουλιά συρρέουν μαζί.

Στην περίπτωση των όψεων Αφροδίτης-Ουρανού, δεν είναι απλώς ένα φτερό αλλά ένας ολόκληρος βόας με πούπουλα. Και δεν είναι απλώς ένα κοπάδι οποιουδήποτε ηλικιωμένου πουλιού, αλλά παγωνιών ή παπαγάλων με έντονα χρώματα. Αυτές οι πτυχές λειτουργούν επίσης σε οικογένειες, έτσι μεταξύ των αξιοσημείωτων Αφροδίτης-Ουρανού θα βρούμε τον Julio AND Enrique Iglesias, την πριγκίπισσα Diana και τον πρίγκιπα William, και τον Michael Jackson και τον γιο του Prince Michael Jackson. Η μακροχρόνια φίλη του Μάικλ, η Λιζ Τέιλορ έχει επίσης τη σύνδεση.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της φιλίας, ενώ η Αφροδίτη έχει να κάνει με την αγάπη και οι τύποι Αφροδίτης-Ουρανού είναι ικανοί για έντονες αλλά πλατωνικές σχέσεις με όλες τις ιδιότητες των ερωτικών σχέσεων, αλλά χωρίς εμφανή σεξουαλική εμπλοκή. Για παράδειγμα, οι γυναίκες με αυτή την όψη μπορεί να έχουν στενές και στοργικές σχέσεις με γκέι άνδρες. Ένα αξέχαστο ζευγάρι φίλων με όψεις Αφροδίτης-Ουρανού ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο θρύλος της ροκ Έλτον Τζον. Είχαν μια ασυνήθιστη φιλία, ένα μοτίβο που δεν ήταν πρωτόγνωρο με τις πτυχές Αφροδίτης-Ουρανού, καθώς μερικές φορές ήταν οι καλύτεροι φίλοι, μερικές φορές τσακωμένες.

Στο τέλος, ο Έλτον έγραψε ένα συγκινητικό και αξέχαστο τραγούδι για να το ερμηνεύσει στην κηδεία της Νταϊάνα. Έλεγε, εν μέρει, «Το κερί σου έσβησε πολύ πριν κάψει ο μύθος σου». Ο Έλτον έχει την Αφροδίτη στον Υδροχόο να τρίβει τον Ουρανό στους Διδύμους, με τον Ουρανό να απορρίπτει την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη της Νταϊάνα στον Ταύρο ήταν μέρος ενός τετραγώνου t με τον Ουρανό στον Λέοντα απέναντι από τη Σελήνη του Υδροχόου. Η Αφροδίτη της και η Σελήνη του ήταν στενά συνδεδεμένες. Ο μεγαλύτερος γιος της Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι ήδη ειδωλολατρικός από το κοινό με τον ίδιο τρόπο που ήταν η μητέρα του και έχει επίσης μια όψη Αφροδίτης-Ουρανού. Η Αφροδίτη του βρίσκεται στις 25° Ταύρου, μόλις μια μοίρα από την ίδια την Αφροδίτη της Νταϊάνα, σε μια αντίθεση εκτός σημείου με τον Ουρανό στον Τοξότη. Ο Ντόντι αλ Φαγιέντ, το ρομαντικό ενδιαφέρον της Νταϊάνα που επίσης πέθανε στη συντριβή, έβαλε την Αφροδίτη να τρίγωνο τον Ουρανό.

Τι γίνεται με τους απλούς ανθρώπους με όψεις Αφροδίτης-Ουρανού; Ομολογώ ότι έχω τον συνδυασμό. Είναι στην 11η, οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα περίεργη, καταλαβαίνετε, αλλά είναι περισσότεροι από λίγοι φίλοι μου. Μπορεί να μην έχουμε ποτέ αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, αλλά είμαστε μια Παρουσία στους δικούς μας κύκλους, διαβόητοι ή απλώς ανεκτικοί λόγω της αξίας σοκ. Οι άνθρωποι παρακολουθούν για να δουν τι θα κάνουμε στη συνέχεια, αποδοκιμάζουν τη συμπεριφορά μας, μετά περιμένουν μέχρι να σβήσει η θερμότητα και μας αντιγράφουν. Όταν μεγαλώνουμε, οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν τις εκκεντρικότητες μας με συμπάθεια παρά με αποδοκιμασία, αφού πλέον θεωρούμαστε αβλαβείς.

“ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ:” Ένα αποτέλεσμα αυτού του πλανητικού συνδυασμού είναι η ικανότητα για άμεση συγγένεια με ανθρώπους διαφορετικών καταβολών από το δικό τους. Συνήθως, οι φιλίες τους περιλαμβάνουν μια συναρπαστική σύνθεση φυλών, πολιτισμών, ενδιαφερόντων και σεξουαλικών πεποιθήσεων. Συλλέγουν λαμπερούς, εκλεπτυσμένους, εξωτικούς, ακόμη και ιδιόρρυθμους ανθρώπους που είναι στην κορυφή των πραγμάτων, αλλά είναι πολύ απασχολημένοι για να συναντιούνται συχνά. Τέτοιοι φίλοι φέρνουν ενθουσιασμό και ξαφνικά άλματα στη συνείδηση ​​εκθέτοντας τους ντόπιους σε πρωτοποριακές ιδέες. (Ένα εντυπωσιακό εύρημα από τη βάση δεδομένων ήταν ότι υπήρχαν 14 περιπτώσεις θεάσεων UFO μεταξύ των συνδέσμων που οδήγησαν στο μέγιστο τη διαπολιτισμική επαφή!)

Η Αφροδίτη-Ουρανός είναι μια πτυχή της Παγκόσμιας Αδελφότητας, γιατί όταν συνάπτουμε δεσμούς αγάπης με ανθρώπους διαφορετικού υπόβαθρου, μαθαίνουμε ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι σε ζωτικές απόψεις. Ωστόσο, διάσπαρτα μεταξύ των παραδειγμάτων στο AstroDataBank ήταν άτομα που μπορούν να περιγραφούν μόνο ως διαφημιστές μίσους. Αντι-φεμινιστικό σοκ, ο Rush Limbaugh έχει μια στενή πεποίθηση. Ο Χάουαρντ Στερν έχει την αντιπολίτευση, ο ηγέτης των Ναζί, ο Άντολφ Άιχμαν είχε ένα τετράγωνο. και η τραγουδίστρια Anita Bryant, η οποία διεξήγαγε μια έντονη εκστρατεία κατά των ομοφυλοφίλων, έχει τη σύνδεση ακριβώς στο λεπτό. Φαίνεται να είναι το ένα ή το άλλο άκρο με αυτούς τους ανθρώπους, αλλά δεν είναι ποτέ συμβατικοί ή πολιτικά ορθοί!

ΝΥΦΕΣ ΔΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: Πολλοί άνθρωποι Αφροδίτης-Ουρανού έχουν μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά από βραχύβιες αλλά συναρπαστικές συνεργασίες. Στην εισαγωγή αυτής της ενότητας του βιβλίου, εξετάσαμε το γράφημα της Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, Runaway Bride, και η οποία έχει την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Η ταινία θα μπορούσε να είχε γραφτεί για εκείνη!

Πολλοί με τον Ουρανό στην όψη της Αφροδίτης δυσκολεύονται να δεσμευτούν και έτσι περνούν χρόνια κυνηγώντας τα πυροτεχνήματα της πρώιμης ερωτοτροπίας, φεύγοντας ή με άλλο τρόπο δημιουργώντας χωρισμούς όταν η σχέση με κάποιον γίνεται πιο ρουτίνα. Το μοτίβο των διαλυμένων σχέσεων μπορεί να συνεχιστεί έως ότου αναλάβουν την ευθύνη να δημιουργήσουν τον δικό τους ενθουσιασμό – ή να συναντήσουν έναν σύντροφο τόσο Ουρανικό που η γοητεία δεν σταματά ποτέ! Πολλοί με αυτή την όψη κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ότι λαχταρούν για δέσμευση, ωστόσο ερωτεύονται επανειλημμένα μη διαθέσιμους ανθρώπους. Αυτή η συμπεριφορά είναι «τρελή σαν αλεπού», αφού η εμπλοκή με αποστασιοποιητές τους επιτρέπει να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και να συνεχίσουν να επιδιώκουν τη δική τους ανάπτυξη.

«ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ:» Μια τυπική ερμηνεία που δίνουν οι αστρολόγοι για τα άτομα με επαφές Αφροδίτης-Ουρανού είναι ότι τείνουν σε «μη συμβατικές σχέσεις». Οι αναγνώστες με αυτή την όψη, πιθανότατα αυτό που ο αστρολόγος προσπαθεί να ρωτήσει με λεπτότητα είναι αν είστε γκέι. Η ανδρόγυνη καλλονή (μουσικοί Michael Jackson και Prince) που μπορεί να συνοδεύει αυτή την πτυχή τροφοδοτεί τις εικασίες. Η Ellen Degeneres, που έχει αυτή την πτυχή, έχασε την πολύ επιτυχημένη εκπομπή της πριν από χρόνια αφού αποφάσισε ότι δεν μπορούσε πλέον να κρύψει τον πραγματικό της εαυτό από τον κόσμο. Μετά από αρκετά χρόνια καριέρας -και μια μεγαλύτερη αποδοχή από το κοινό ότι οι δικές της πράξεις έπαιξαν καθόλου μικρό ρόλο στη δημιουργία- έχει και πάλι μια επιτυχημένη παράσταση και είναι αγαπητή στο κοινό της.

Οι ιθαγενείς της Αφροδίτης-Ουρανού είναι ένα συναρπαστικό μάτσο. Για να αναλύσουμε την πτυχή σε μεγαλύτερο βάθος και να δώσουμε σε αυτούς τους μοναδικούς και συναρπαστικούς ανθρώπους μια πιο βαθιά ματιά θα χρειαζόταν ένα βιβλίο από μόνο του – αλλά δεν θα ήταν καθόλου βαρετό! Εάν έχετε την πτυχή και η εικόνα δεν σας ταιριάζει, μην το πάρετε κατάκαρδα. Μπορεί να μην τα ταιριάζετε όλα, αλλά είναι πιθανό να το κάνουν περισσότεροι από λίγοι από τους εραστές σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε έναν επαγγελματία αστρολόγο για μια σε βάθος ερμηνεία της δικής σας Αφροδίτης και του τι λέει για τις σχέσεις σας.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.