Όταν ένας άντρας είναι απόμακρος μετά το σεξ – Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς να το αλλάξετε

Όταν ένας άντρας είναι απόμακρος μετά το σεξ, αφήνει τη γυναίκα με την οποία συμμετέχει γεμάτη ερωτήσεις. Αναρωτιέται τι συμβαίνει και τι ακριβώς έκανε λάθος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν προσπαθήσει να του μιλήσει γι’ αυτό, θα εκπλαγεί ή θα πει ότι δεν έχει ιδέα τι εννοεί. Εάν βρίσκεστε σε αυτή τη θέση με τον άντρα που σας ενδιαφέρει, ξέρετε ότι μπορεί να σας αφήσει δεύτερους να μαντέψετε τον εαυτό σας. Θα νιώσετε αβέβαιοι για όλα. Θα αναρωτιέστε αν δεν διασκέδαζε όταν κάνατε έρωτα ή αν νοιάστηκε ποτέ πραγματικά για εσάς. Είναι δύσκολο και αν το αφήσεις αδιάφορο, το πιθανότερο είναι ότι η απόσταση που προσπαθεί να φτάσει θα είναι μόνιμη. Δεν το θέλετε, επομένως πρέπει πρώτα να καταλάβετε γιατί ενεργεί με αυτόν τον τρόπο και επίσης είναι σημαντικό να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε.

Η κατανόηση του τι σημαίνει όταν ένας άντρας είναι απόμακρος μετά το σεξ δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε. Μερικές γυναίκες αυτομάτως υποθέτουν ότι σημαίνει ότι αποσύρεται επειδή είναι πολύ κυριευμένος από συναισθήματα. Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Συνήθως, αν ένας άντρας αρχίζει να υποχωρεί αφού έχετε κοιμηθεί μαζί, είναι επειδή αμφισβητεί το χρονοδιάγραμμα. Εάν εσείς οι δύο μόλις αρχίσατε να βγαίνετε και ήσασταν ήδη οικεία, αυτό μπορεί να τον εντυπωσιάσει αυτή τη στιγμή, αλλά μετά δεν θα το κάνει. Μόλις τελειώσει, θα αρχίσει να αναρωτιέται εάν η προθυμία σας να μοιραστείτε τον εαυτό σας τόσο ανοιχτά είναι κάτι που κάνετε τακτικά.

Οι άντρες δεν θέλουν να νιώθουν ότι οι γυναίκες με τις οποίες είναι ακατάσχετες. Δεν θέλουν ποτέ να αναρωτηθούν αν έχετε κοιμηθεί με άλλους άντρες μόλις στη σχέση σας μαζί τους. Αν το έκανες μαζί του, θα υποθέσει ότι το έκανες και με άλλους άντρες.

Προφανώς δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω και να αναιρέσεις την οικειότητα. Αυτή η γραμμή έχει ήδη ξεπεραστεί. Εάν αυτός ο άντρας είναι κάποιος με τον οποίο πιστεύετε ότι θέλετε να δημιουργήσετε μια σχέση, πρέπει να εργαστείτε αλλάζοντας την εικόνα του για εσάς.

Αρχικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο σεξ μέχρι να δημιουργήσετε μια νέα δυναμική μαζί του. Θα κάνετε ένα βήμα προς τα πίσω και θα βγείτε ραντεβού με τον άντρα. Επειδή έχει γίνει απόμακρος, μην υπολογίζετε ότι θα σας ζητήσει ξανά. Μπορεί, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι το κάνει επειδή θέλει να είναι οικείο, και λίγο περισσότερο. Πρέπει να ορίσετε τις νέες κατευθυντήριες γραμμές για τη σχέση. Συναντήστε τον στον προορισμό σας αντί να σας πάρει. Μην επιστρέψετε στη θέση του προς το παρόν. Απλώς αποφύγετε τυχόν καταστάσεις που θα σας έβαζαν στη θέση του να περιμένει από εσάς να κάνετε σεξ.

Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό για μερικές εβδομάδες και να τον γνωρίσετε σε βασικό επίπεδο, η βιαστική οικειότητα θα γίνει παρελθόν. Εργαστείτε για να δημιουργήσετε μια πραγματική συναισθηματική σχέση μαζί του και το γεγονός ότι κοιμηθήκατε μαζί του τόσο σύντομα δεν θα σας φαίνεται πλέον τόσο κολακευτικό.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.