Όλα για το 2010 – Προβλέψεις Αστρολογίας 2010

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, ο Δίας, κύριος των οικονομικών, θα στραφεί στον Υδροχόο και στους Ιχθείς για λίγο. Ο Άρης θα στραφεί στον Καρκίνο στον Σκορπιό. Ο Ραχού θα μείνει στον Τοξότη και ο Κρόνος στην Παρθένο. Ο Ουρανός θα στραφεί σε Υδροχόο και Ιχθύ. Ο Ποσειδώνας θα μείνει στον Υδροχόο.

Ο Άρχοντας των οικονομικών Ο Δίας θα δημιουργήσει σύνοδο με τον Ουρανό στους Ιχθείς. Ο Κρόνος θα δημιουργήσει ένα τετράγωνο με τον Ραχού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο Δίας θα δημιουργήσει σύνοδο με τον Ουρανό στις 8 Ιουνίου 2010 και 18 Σεπτεμβρίου 2010. Αυτές οι δύο ημερομηνίες θα είναι καταστροφικές για την οικονομική κατάσταση οποιασδήποτε χώρας. Επιπλέον, ο πλανήτης της σπανιότητας του Κρόνου πρόκειται να εμφανίσει αυτή τη σύνδεση προκαλώντας περαιτέρω ζημιά.

Οποιοσδήποτε έμπειρος αστρολόγος μπορεί να κάνει προβλέψεις για τα ακόλουθα:

ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟ 2010

ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ 2010

Το 2010 είναι μια χρονιά γεμάτη δράση. Ο Άρης το πρώτο τετράμηνο του έτους θα κρατήσει τους πολιτικούς να παλεύουν με απρόβλεπτα προβλήματα. Όσον αφορά τα άτομα, εξαρτάται από τις πλανητικές θέσεις στον γενέθλιο χάρτη τους.

Η σύνοδος Ποσειδώνα-Δία που θα συμβεί στα τέλη του 2009 θα κάνει την οικονομία ισχυρότερη και μπορεί να κληροδοτήσει την αίσθηση ότι η χώρα βγαίνει από την ύφεση με αυξανόμενη πρόοδο και ανάπτυξη. Ο Ραχού στο ζώδιο του Δία θα παρουσιάσει επίσης αυτού του είδους την ψευδαίσθηση. Και πάλι στις 8 Ιουνίου ο Δίας σε συνδυασμό με τον Ουρανό θα αρχίσει να δίνει κραδασμούς από την 1η Ιουνίου 2010. Ο οικονομικός σχεδιασμός πολλών χωρών θα στραβώσει.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που κυριαρχεί στη ραχοκοκαλιά ενός ατόμου. Η ραχοκοκαλιά μιας χώρας είναι η οικονομική της κατάσταση. Ο πλανήτης Κρόνος με τις αργές του κινήσεις θα αναστατώσει πάρα πολύ τον οικονομικό σχεδιασμό.

Τα περιστατικά διακοπής γάμου θα ήταν επίσης υψηλά. Ο Ιούνιος-Ιούλιος 2010 θα γίνει πιο ενοχλητικός για ένα άτομο αλλά και για τη βιομηχανία μιας χώρας.

Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ τόσο κακός πριν από 50 χρόνια, ακόμη και πριν από 10 χρόνια και μετά από 10 χρόνια από τώρα θα μπορούσε να είναι χειρότερος. Το καλό εκτιμάται όπως το κακό υπάρχει. Το καλό και το κακό είναι και τα δύο απαραίτητα και πρέπει να υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Ωστόσο, η εμπειρία μας είναι ότι ακόμη και το 10 τοις εκατό του κακού αυξάνει το ποσοστό του κακού που οδηγεί σε 60 αντί για 50. Είναι η κοινή αίσθηση ότι τα προβλήματα ενός ατόμου καθώς και αυτά μιας χώρας έχουν ενισχυθεί τρελά.

Ο Κρόνος και ο Δίας είναι και οι δύο κατάλληλα σχεδιασμένοι στοργικοί πλανήτες εάν οι στρατηγικές μιας χώρας επινοούνται με σκοπό το καλό για όλους τους ανθρώπους χωρίς να βλάψουν άλλες χώρες και σε τέτοιες περιπτώσεις αυτοί οι πλανήτες βοηθούν. Ακόμη και οι χώρες που έχουν προβλήματα θα κάνουν κάτι να συμβεί. αλλά η πολιτική που είναι καλή για τους δικούς μας σε βάρος των άλλων είναι λανθασμένη και αυτού του είδους τα πράγματα θα φέρουν πολλά προβλήματα τον επόμενο χρόνο είτε για έναν άνθρωπο είτε ακόμη και για ένα έθνος. Ο Κρόνος που περιστρέφεται στην Παρθένο μέχρι το 2010 δεν θα είναι ευνοϊκός για τις ΗΠΑ.

About admin

Check Also

Αναθεώρηση του Xbox One S Μελλοντικές τιμές και πληροφορίες

Η Microsoft έφτιαξε ένα νέο Xbox, απλώς δεν είναι σε καμία περίπτωση καινούργιο. ο X …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *