Ωροσκόπιο του Anil Ambani – The Illustrious Billionaire Son of Dhirubhai Ambani

Ο Anil Ambani γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1959 στο Bomaby όταν το ζώδιο του Αιγόκερω ήταν στον ωροσκόπο. Η τοποθέτηση των πλανητών στον χάρτη του έχει ως εξής: Ketu (ουρά δράκου) στο τρίτο, Ιχθείς. Σελήνη στο τέταρτο, Κριός? ο Ήλιος και ο Ερμής στο πέμπτο, ο Ταύρος. Άρης και Αφροδίτη στην έβδομη, Καρκίνος. Rahu (κεφάλι δράκου) στην Παρθένο, το πέμπτο. Ο Δίας στον Σκορπιό, ο ενδέκατος. και, Κρόνος στον Τοξότη, ο δωδέκατος.

Ο άρχοντας του ωροσκόπου, ο Κρόνος, βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο στο ζώδιο του Τοξότη. Η θέση του ζωδίου του Κρόνου είναι εξαιρετική, παρόλο που η θέση του οίκου του είναι αδύνατος. Η τρίτη και πλήρης όψη του στον δεύτερο οίκο του Υδροχόου -το δικό του- έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει πλούτο. Το Ketu στο τρίτο είναι στο δικό του σπίτι των Ιχθύων, είναι επίσης μια εξαιρετική τοποθέτηση για εκπληκτικό θάρρος στις αντιξοότητες.

Η Σελήνη στον τέταρτο οίκο έχει πλήρη κατευθυντική δύναμη. Επιπλέον, είναι στο Uchchabhilashi (που φιλοδοξεί να υψωθεί) ζώδιο του Κριού, που σημαίνει ότι ο επόμενος οίκος θα είναι αυτός του Ταύρου – το ζώδιο της ανάτασής του. ως εκ τούτου, είναι πολύ ισχυρή. Η ανταλλαγή του με τον άρχοντα του τέταρτου οίκου, τον Άρη, που κάθεται στον Καρκίνο ενισχύει περαιτέρω τις ενδείξεις του τέταρτου οίκου για ακίνητα, μεταφορικά μέσα, ανέσεις και μητέρα. Η Σελήνη είναι ο προσωρινός κύριος του τέταρτου οίκου (από τον ωροσκόπο), ο κύριος του τέταρτου οίκου από το ζώδιο της Σελήνης και ο σηματοδότης του τέταρτου οίκου, όλα κυλημένα σε ένα.

Ο πέμπτος οίκος του είναι μοναδικός με ισχυρό συνδυασμό Ερμή – Ήλιου με άμεση έβδομη όψη του ενδέκατου Δία. Ο Ερμής είναι ο ένατος (Παρθένος) άρχοντας και η σύνοδος του με τον Ήλιο, τον σημαίνοντα του ένατου και πρώτου οίκου – μια όψη του Δία είναι κερασάκι στην τούρτα για ενδείξεις ένατου και πρώτου οίκου. Θα είναι πάντα εξαιρετικά τυχερός. Ο έβδομος οίκος του έχει έναν άλλο συνδυασμό Άρη και Αφροδίτης, που είναι μια σίγουρη συνταγή για γάμο αγάπης.

Για έναν ιθαγενή Αιγόκερω, η Αφροδίτη είναι ο πιο σημαντικός πλανήτης, καθώς είναι ο άρχοντας του πέμπτου τριγωνικού (Ταύρου) και του δέκατου (Ζυγού) γωνιακών οίκων. Είναι μόνο ικανό να προσφέρει μια τεράστια Raja Yoga (κυβερνητικός συνδυασμός), τη σύνδεσή του με τον τέταρτο (γωνιακό) και τον ενδέκατο (σπίτι του εισοδήματος) άρχοντα, με τον Άρη να έχει την ένατη, πλήρη όψη του Δία (σημαινόμενος του δεύτερου, του πέμπτου και του ενδέκατου σπίτια)-με αποτέλεσμα neechabhanga (ακύρωση πτώσης) του Άρη. Μεταφέρει τον μοναδικό συνδυασμό στο στρατοσφαιρικό επίπεδο. Αυτό, σε συνδυασμό με την παρουσία του Δία στον ενδέκατο οίκο, έχει προκαλέσει την αδιάκοπη εισροή πλούτου από όλες τις πλευρές.

Ο Anil Ambani δεν θα μείνει ποτέ πίσω από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Mukesh. Η διαφορά στα επιτεύγματά τους δεν θα ξεπεράσει ποτέ τη διαφορά στην ηλικία τους.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *