Ωροσκόπιο Ταύρου 2015

Καριέρα και χρήματα

Για πολλούς από εσάς μπορεί να υπάρχει ημιτελής δουλειά που πρέπει να ληφθεί μέριμνα. Για παράδειγμα, αν συγκεντρώσατε πάρα πολλά χρέη, ίσως εξακολουθείτε να βρίσκετε τρόπους να τα εξοφλήσετε. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να είστε πολύ φειδωλοί και προσεκτικοί με τα έξοδά σας, ξοδεύοντας μόνο σε αυτά που χρειάζεστε και όχι σε αυτά που θέλετε. Εάν το κάνετε αυτό επιμελώς μέχρι τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, θα αποκομίσετε τα οφέλη αργότερα. Η οικονομική σας κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται και μπορεί κάλλιστα να δείτε αύξηση του εισοδήματός σας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια οικονομική συνεργασία, να συγκεντρώσετε κεφάλαια για την επιχείρησή σας, να βρείτε επενδυτές, χορηγούς, επιχορηγήσεις για να σας προωθήσουν. Το δεύτερο μέρος του έτους φαίνεται καλό για την πώληση της επιχείρησής σας, μια προαγωγή στην εργασία, μια αύξηση μισθού, μεγαλύτερη αναγνώριση και εκτίμηση των δεξιοτήτων και της εμπειρίας σας.

Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να εφαρμόσετε καλές ρουτίνες σε σχέση με τη διαχείριση του χρόνου σας και να αυξήσετε αργά και σταθερά τους πόρους σας. Χτίζετε μακροπρόθεσμα και πρέπει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας και να ζήσετε μέσα στα όρια που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να χαράξετε μια νέα καριέρα για τον εαυτό σας, μια νέα επιχείρηση και να δημιουργήσετε αυτήν την ασφάλεια για το μέλλον που τόσο πολύ επιθυμείτε.

Προσπαθήστε να μειώσετε τις εξόδους σας όσο μπορείτε και τα έσοδά σας φαίνονται πιο ευνοϊκά όσο προχωρά η χρονιά.

Μπορεί να είστε σε μια οικονομική σύγκρουση με κάποιον και μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει μια λεπτομερή ίχνη σε χαρτί για τα πάντα, ώστε να μπορείτε να υποστηρίξετε το επιχείρημά σας με ισχυρά στοιχεία. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε σας οικονομικά μακροπρόθεσμα.

Είναι μια καλή χρονιά για αγορά ή πώληση ακινήτου αλλά και για ανακαίνιση ή για μεγάλες επισκευές. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε προγραμματισμό ακινήτων, προγραμματισμό συνταξιοδότησης και οτιδήποτε έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την ασφάλειά σας για το μέλλον.

Αυτή η χρονιά φαίνεται πολλά υποσχόμενη οικονομικά, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να καταβάλετε τη σκληρή δουλειά και την έμφυτη δημιουργική σας ενέργεια. Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εργαστείτε πιο έξυπνα παρά πιο σκληρά. Οι άνθρωποι θα έλκονται από εσάς και τις ιδέες σας και θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας.

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι υποθετικό, προσπαθήστε να το κάνετε μετά τις 11 Αυγούστου, όταν ο Δίας βρίσκεται σε ευνοϊκή όψη για τον Ήλιο σας. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι χρόνος για να βιαστείτε για οτιδήποτε, αλλά μάλλον για να αφιερώσετε χρόνο και να το κάνετε με προσγειωμένο και λογικό τρόπο. Θα σας αποδώσει.

Οι καλύτερες ώρες για τη δουλειά και την επιχείρησή σας είναι από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου. Προσπαθήστε να είστε πιο προνοητικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γιατί ό,τι κι αν ξεκινήσετε είναι πιθανό να έχει θετικό αποτέλεσμα.

Σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές αποφάσεις είναι πιθανότατα μεταξύ 29 Μαρτίου στις 11 Μαΐου. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που θα εμφανιστεί μια νέα ευκαιρία και θα μπορούσατε να προωθηθείτε και να επιτύχετε αναγνώριση στην καριέρα ή την επιχείρησή σας.

Σχέσεις και Αγάπη

Αυτό υπόσχεται να είναι μια χρονιά απόλαυσης και διασκέδασης τόσο κοινωνικά όσο και ρομαντικά. Οι φίλοι εργασίας μπορούν να γίνουν προσωπικοί φίλοι. Μπορεί να συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Υπάρχουν κάποια καλά νέα στην κατάσταση του σπιτιού ή της οικογένειάς σας. Ένα παιδί μπορεί να συλληφθεί ή να γεννηθεί, θα μπορούσε να υπάρξει ανακοίνωση για έναν επερχόμενο γάμο.

Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να μπεις σε μια νέα σχέση, αυτό είναι πιθανότατα μετά τις 11 Αυγούστου. Θα είστε πιο δημοφιλείς και χαρισματικοί και οι άνθρωποι θα έλκονται από εσάς. Οι πτυχές είναι επίσης ευνοϊκές για τη συνάντηση με κάποιον στο εξωτερικό ή για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Προσέξτε να μην μπερδέψετε έναν έρωτα ή την εμμονή με κάποιον με το «πραγματικό πράγμα». Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε ερωτευτεί, αλλά μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα και να μην είχατε τον χρόνο να γνωρίσετε αρκετά καλά το άτομο και να καταλήξετε να απογοητευτείτε. Προσπαθήστε να μπείτε σε μια νέα σχέση σιγά σιγά, μελετήστε το άτομο όχι μόνο τις καλές του μέρες αλλά και τις κακές του μέρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ισορροπημένη άποψη για τη σχέση και ότι δεν βάζετε το άτομο σε βάθρο. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε το τελευταίο μέρος αυτού του έτους μπορεί να είναι πολύ τυχερό για εσάς που ξεκινήσατε μια μακροπρόθεσμη ουσιαστική σχέση.

Οι καλύτερες περίοδοι για έρωτες και ρομαντισμούς είναι από τις 11 Αυγούστου έως το τέλος του χρόνου. Άλλες καλές στιγμές είναι από 1 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου, 16 Μαρτίου έως 10 Απριλίου και 7 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.