Ωροσκόπιο Ταύρου – Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας και Επίπεδο Συμβατότητας

Αυτό το ζώδιο προέρχεται από τον αστερισμό του Ταύρου και είναι το δεύτερο ηλιακό ζώδιο στο ημερολόγιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα εσωστρεφές, αρνητικό και θηλυκό ζώδιο που συμβολίζεται από τον Ταύρο. Βρίσκεται κάτω από τον δεύτερο οίκο και κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν από τις 20 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου περιλαμβάνονται σε αυτό το ζώδιο. Οι Ταύροι κάνουν πολύ καλούς φίλους στοργικούς, μπαγιάτικους και συμπονετικούς. Είναι πολύ αξιόπιστοι άνθρωποι και ο αυτοέλεγχος και η αξιοπρέπεια είναι τα μεγαλύτερα δυνατά τους σημεία.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τον Ταύρο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε τις πληροφορίες που παρέχονται παρακάτω.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Θετικά χαρακτηριστικά: Είναι δημιουργικοί, ευγενικοί, αξιόπιστοι, διασκεδαστικοί, ειλικρινείς, γενναιόδωροι, στοργικοί, αποφασιστικοί, σταθεροί, υπομονετικοί και ήρεμοι. Αγαπούν ένα ασφαλές και αγαπημένο περιβάλλον.

Αρνητικά γνωρίσματα: Χαλαρή ιδιοσυγκρασία πολύ εύκολα, άπληστος, αγανακτισμένος, εγωιστικός, κτητικός, ζηλιάρης, τεμπέλης και πεισματάρης.

Συμπάθειες και αντιπάθειες

Αρέσει: Τους αρέσει να είναι ανεξάρτητοι και να ζουν μια ασφαλή ζωή. Αγαπούν τη φύση και όλα τα πράγματα που σχετίζονται με αυτήν. Αγαπούν την κηπουρική, το νόστιμο φαγητό και τα ακριβά είδη.

Αντιπαθεί: Δεν τους αρέσουν οι χειριστικοί άνθρωποι ή οι ελεγχόμενοι. Η ασχήμια, οι αλλαγές και η προδοσία δεν είναι επίσης ανεκτές από αυτούς.

Σημαντικά γεγονότα

Κυρίαρχος πλανήτης: Αφροδίτη

Κυβερνητικό στοιχείο: Γη

Σπίτι: Δεύτερο Σπίτι

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα και Παρασκευή

Lucky Stone: Τυρκουάζ

Τυχερός αριθμός: 6, 15, 51

Τυχερό χρώμα: Μπλε

Σχέσεις αγάπης

Η αγάπη είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της προσωπικότητας ενός Ταύρου επειδή κυβερνάται από την Αφροδίτη. Μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρηδες και κτητικά σε μια σχέση αγάπης. Είναι συναισθηματικοί άνθρωποι που τους αρέσει να παντρεύονται και να συμβιβάζονται με αυτόν που αγαπούν πραγματικά. Είναι πολύ αφοσιωμένοι και πιστοί και το ίδιο ξεχωρίζουν από τους συντρόφους τους. Ο έγγαμος βίος τους είναι πολύ ειρηνικός και το καλύτερο ερωτικό ταίρι για αυτούς είναι ο Αιγόκερως και η Παρθένος.

Τα χρήματα έχουν σημασία

Τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τις προσωπικές αξίες και γι’ αυτό τα χρήματα δεν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Κερδίζουν πολλά χρήματα, αλλά τους αρέσει να τα ξοδεύουν σε υλιστικά πράγματα.

Κατάλληλες επιλογές σταδιοδρομίας

Είναι πολύ καλοί τεχνίτες και πολύ εργατικοί άνθρωποι. Είναι φιλόδοξοι, πρακτικοί, υπάκουοι και αξιόπιστοι γι’ αυτό συνήθως παίρνουν αυτό που επιθυμούν στη ζωή. Μερικοί από τους επαγγελματικούς τομείς για τους οποίους είναι κατάλληλοι είναι η ιατρική, η γεωργία, η βιομηχανία, η αρχιτεκτονική και η χημεία.

Πολύ παραπάνω αναφέρονται όλα τα σημεία που θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τον Ταύρο.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *