Τυχερές μέρες των Ιχθύων της Αστρολογίας – Κολύμπι με καλή τύχη

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου, το ζώδιο του ήλιου της Αστρολογίας είναι το Ψάρι Ιχθύς. Ως Ιχθύς, είναι πιθανό να γνωρίζετε τον βασικό Ωροσκόπο σας. αλλά μπορεί να μην ξέρετε ότι πολλές μέρες κάθε μήνα είναι τυχερές για εσάς μόνο και μόνο λόγω του ηλιακού σας ζωδίου. Μάθετε πότε πέφτουν αυτές οι μέρες και ποιες συγκεκριμένες ώρες κάθε ημέρας είναι επιπλέον τυχερές για εσάς ως Ιχθύ.

Τυχερές μέρες Σελήνης για τους Ιχθύς

Για κάθε ζώδιο του Ζωδίου, τα άτομα θα έχουν μια συγκεκριμένη φάση της Σελήνης που τους φέρνει επιπλέον καλή τύχη. Ως Ιχθύς, το πόσο μακριά είναι η ημέρα γέννησής σας εντός του χρονικού διαστήματος των ημερών για το ζώδιο του ήλιου σας αντιστοιχεί στο πόσο χρονών θα είναι το φεγγάρι όταν έρθει η ώρα της τύχης σας. Για παράδειγμα, εάν γεννηθήκατε μεταξύ 20 και 26 Φεβρουαρίου, θα έχετε επιπλέον καλή τύχη τις ημέρες της νέας σελήνης. Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου, ο χρόνος της καλής σας τύχης πέφτει όταν η Σελήνη βρίσκεται στο δεύτερο τέταρτο της. Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 6 Μαρτίου και 13 Μαρτίου, η καλή σας τύχη αντιστοιχεί στις ημέρες της πανσελήνου. Και τέλος, αν τα γενέθλιά σας είναι μεταξύ 14ης και 20ης Μαρτίου, η καλή σας τύχη εμφανίζεται όταν η Σελήνη βρίσκεται στο τέταρτο τέταρτο της.

Αριθμολογία και Τυχερές Μέρες Ιχθύων

Για τους Ιχθύες, ο τυχερός σας αριθμός από την Αριθμολογία βασίζεται στο άθροισμα δύο αριθμών, του ουράνιου αριθμού για τον κυβερνώντα πλανήτη σας Ποσειδώνα και της αντίστοιχης τιμής Αριθμολογίας για τους Ιχθύες. Αυτοί οι δύο αριθμοί είναι (5) και (8) αντίστοιχα. Για να προσδιορίσουμε τον τυχερό σας αριθμό αριθμολογίας, προσθέτουμε αυτούς τους αριθμούς και μειώνουμε το άθροισμα μέσω της πρόσθεσης fadic. Αυτός ο υπολογισμός έχει ως εξής: (5 + 8 = 13 = 1 + 3 = 4). Έτσι από την Αριθμολογία, το τέσσερα είναι ο τυχερός αριθμός των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ημέρες είναι ιδιαίτερα τυχερή για εσάς κάθε μήνα: η 4η, η 13η, η 22η και η 31η ημέρα του μήνα. Επιπλέον, οι Ιχθύες θα πρέπει πάντα να κοιτάζουν να παίζουν τον αριθμό (4) στα τυχερά παιχνίδια για να εκμεταλλεύονται τη δύναμη αυτού του αριθμού για αυτούς.

Τυχερές ώρες των Ιχθύων κατά τη διάρκεια της ημέρας

Οι Ιχθύες, όπως και οι άνθρωποι άλλων ζωδίων, θα έχουν μεγαλύτερη τύχη κάθε μέρα όταν ο κυβερνήτης πλανήτης τους Ποσειδώνας κυριαρχεί στον ουρανό. Μπορούν να καθορίσουν πότε εμφανίζονται αυτές οι ώρες χρησιμοποιώντας τον παρακάτω πίνακα και μετρώντας προς τα εμπρός από την ανατολή του ηλίου, όταν ξεκινά η πρώτη ώρα.

Κυριακή: Η καλή τύχη των Ιχθύων είναι μεγαλύτερη τη 2η, 9η, 16η και 23η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Δευτέρα: Η καλή τύχη των Ιχθύων είναι μεγαλύτερη κατά την 5η, 12η και 19η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τρίτη: Η καλή τύχη των Ιχθύων είναι μεγαλύτερη την 6η, 13η και 20η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τετάρτη: Η καλή τύχη των Ιχθύων είναι μεγαλύτερη την 3η, 10η, 17η και 24η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Πέμπτη: Η καλή τύχη των Ιχθύων είναι μεγαλύτερη την 7η, 14η και 21η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Παρασκευή: Η καλή τύχη των Ιχθύων είναι μεγαλύτερη κατά την 1η, 8η, 15η και 22η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Σάββατο: Η καλή τύχη των Ιχθύων είναι μεγαλύτερη την 4η, 11η και 18η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Επιλογή συντρόφου για Ιχθύες

Οι Ιχθύες πρέπει να κολυμπήσουν με έναν σύντροφο που το ζώδιο του ήλιου είναι συμβατό με το δικό τους. Τα συμβατά ζώδια του ήλιου για τους Ιχθύς είναι: Αιγόκερως, Ιχθύς, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός.

About admin

Check Also

Διασκεδαστικά γεγονότα για τον καφέ

Είτε αγαπάς τον καφέ είτε τον μισείς. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν το τσάι. Ωστόσο, ο καφές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *