Τυχερές μέρες του Σκορπιού της Αστρολογίας – Το ζώδιο και η καλή τύχη σας

Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 22 Νοεμβρίου, το ζώδιο του Ήλιου σας είναι ο Σκορπιός ο Σκορπιός. Πιθανότατα γνωρίζετε το βασικό Ωροσκόπιο του ζωδίου σας, αλλά ξέρατε ότι ως Σκορπιός, ορισμένες ημέρες και ώρες κάθε μήνα είναι τυχερές μόνο για εσάς; Μάθετε πότε θα έχετε καλή τύχη μόνο που γεννηθήκατε κάτω από τον Σκορπιό.

Σκορπιός και Σελήνη

Υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ του πόσο μακριά στην περίοδο του Σκορπιού γεννηθήκατε και των τυχερών χρόνων της Σελήνης. Οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν μεταξύ 24 και 30 Οκτωβρίου, την πρώτη φάση του Σκορπιού, είναι πολύ τυχεροί κατά τις ημέρες της νέας Σελήνης. Όσοι γεννήθηκαν στην επόμενη φάση, μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου, θα είναι επιπλέον τυχεροί όταν η Σελήνη βρίσκεται στο δεύτερο τέταρτο της. Οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν κατά την τρίτη φάση των ζωδίων από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου, είναι πιο τυχεροί τις ημέρες της Πανσελήνου. Και τέλος, οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν μεταξύ 17 Νοεμβρίου και 22 Νοεμβρίου είναι πιο τυχεροί κατά το τέταρτο τρίμηνο της Σελήνης.

Τυχερές Ημερολογιακές Ημέρες Σκορπιού

Ο Σκορπιός κυβερνήτης πλανήτης είναι ο Πλούτωνας που έχει αριθμητική τιμή (3). Επιπλέον, ο ουράνιος αριθμός του Σκορπιού από την αριθμολογία είναι (5). Η άθροιση αυτών των δύο τιμών μας δίνει ένα σύνολο (8). Ο αριθμός (8) έχει ιδιαίτερη συγγένεια με τους γεννημένους κάτω από τον Σκορπιό και συνδέεται με τυχερές στιγμές για αυτούς. Οι Σκορπιοί θα έχουν έξτρα καλή τύχη εκείνες τις μέρες του μήνα που το σύνολο των ψηφίων της ημέρας φτάνει στα οκτώ. Αντίστοιχα, οι ακόλουθες ημέρες κάθε μήνα είναι επιπλέον τυχερές για τους Σκορπιούς: η 8η, η 17η και η 26η. Οι Σκορπιοί θα είναι ευλογημένοι και σε τυχερά παιχνίδια όπου μπορούν να παίξουν τον αριθμό (8). Το 8ο άλογο σε μια ιπποδρομία ή η 8η κούρσα στην πίστα θα τους φέρει καλή τύχη.

Τυχερές ώρες για Σκορπιούς

Οι Σκορπιοί είναι πιο τυχεροί κάθε μέρα όταν ο πλανήτης Πλούτωνας κυβερνά τους ουρανούς. Αυτή η ώρα εμφανίζεται σε διαφορετικές ώρες κάθε μέρα της εβδομάδας. Για να προσδιορίσετε τις τυχερές σας ώρες, μάθετε πότε έρχεται η ανατολή του ηλίου και, στη συνέχεια, προσθέστε τις κατάλληλες τιμές από τον παρακάτω πίνακα.

Κυριακή: Οι τυχερές ώρες του Σκορπιού θα πέφτουν την 7η, 14η και 21η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Δευτέρα: Οι τυχερές ώρες του Σκορπιού θα πέφτουν την 4η, 11η και 18η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τρίτη: Οι τυχερές ώρες του Σκορπιού θα πέφτουν την 1η, 8η, 15η και 22η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τετάρτη: Οι τυχερές ώρες του Σκορπιού θα πέφτουν την 5η, 12η και 19η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Πέμπτη: Οι τυχερές ώρες του Σκορπιού θα πέφτουν τη 2η, 9η, 16η και 23η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Παρασκευή: Οι τυχερές ώρες του Σκορπιού θα πέφτουν την 6η, 13η και 20η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Σάββατο: Οι τυχερές ώρες του Σκορπιού θα πέφτουν την 3η, 10η, 17η και 24η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Σκορπιοί και Συνεργάτες

Πολλά τυχερά παιχνίδια περιλαμβάνουν παιχνίδι με έναν σύντροφο. Ως Σκορπιός, οι πιο τυχερές συνεργασίες σας θα είναι με άτομα που έχουν ένα από τα ακόλουθα ζώδια: Αιγόκερως, Ιχθύς, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος ή Σκορπιός.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *