Τυχερές μέρες του Καρκίνου της Αστρολογίας – Η πιο τυχερή περίοδος του μήνα για εσάς

Εάν τα γενέθλιά σας πέφτουν μεταξύ 22 Ιουνίου και 23 Ιουλίου, γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του ήλιου της Αστρολογίας του Καρκίνου, τον καβούρι. Ως Καρκίνος, μπορεί να ξέρετε τι υπάρχει στη βασική ανάγνωση του Ωροσκοπίου σας. Αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν ξέρετε ότι ορισμένες μέρες και ώρες του μήνα είναι ιδιαίτερα τυχερές για εσάς μόνο και μόνο λόγω του ζωδίου σας. Μάθε ποιες μέρες του μήνα θα σου φέρουν καλή τύχη.

Τυχερές μέρες Σελήνης για τον Καρκίνο

Υπάρχει μια σχέση μεταξύ του σημείου που πέφτουν τα γενέθλιά σας στο ζώδιο του ήλιου σας και της τυχερής σας φάσης της Σελήνης. Οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 22 και 29 Ιουνίου είναι πιο τυχεροί τις ημέρες της νέας σελήνης. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε μεταξύ 30 Ιουνίου και 7 Ιουλίου είστε πιο τυχεροί τις ημέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο δεύτερο τέταρτο της. Οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 8 Ιουλίου και 17 Ιουλίου είναι πιο τυχεροί τις μέρες που η Σελήνη είναι πανσέληνος. Και τέλος, οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 18 Ιουλίου και 23 Ιουλίου είναι πιο τυχεροί κατά τις ημέρες του τέταρτου τριμήνου της Σελήνης.

Αριθμολογία και τυχερές μέρες του καρκίνου

Ο ουράνιος αριθμός του Καρκίνου από την Αριθμολογία είναι το οκτώ και η Σελήνη, ο κυρίαρχος πλανήτης του Καρκίνου, έχει αριθμολογική τιμή 3. Λαμβάνοντας το άθροισμα αυτών των δύο αριθμών μας δίνεται ο κύριος αριθμός (11). Σημειώστε ότι στην Αριθμολογία, οι διπλασιασμένοι αριθμοί όπως (11), (22) και (33) αναφέρονται ως κύριοι αριθμοί. Αυτοί οι αριθμοί έχουν ιδιαίτερη σημασία και συνήθως ερμηνεύονται ως έχουν. Ωστόσο, για να βρούμε τις τυχερές σας ημέρες, θα μειώσουμε αυτόν τον αριθμό στο φαδικό του άθροισμα (2). Αυτοί οι δύο αριθμοί, (11) και (2) είναι ιδιαίτερα τυχεροί για άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τον Καρκίνο. Η αριθμολογία προβλέπει ότι οι ημέρες του μήνα όπου ο αριθμός των ημερών μειώνεται σε δύο θα σας έχουν επιπλέον καλή τύχη. Οι επόμενες ημέρες πληρούν αυτά τα κριτήρια: η 2η, η 11η, η 20η και η 29η. Οι Καρκίνοι θα πρέπει επίσης να αναζητούν ευκαιρίες να παίξουν τους αριθμούς (11) και (2) στα τυχερά παιχνίδια. Παιχνίδια με ζάρια καζίνο όπως ζάρια, όπου ο αριθμός (11) είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός τείνουν να ευνοούν τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο.

Οι τυχερές ώρες του καρκίνου

Για τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τον Καρκίνο, οι πιο τυχερές ώρες της ημέρας είναι εκείνες στις οποίες η Σελήνη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης. Αν γνωρίζετε την ώρα της ανατολής, μπορείτε να υπολογίσετε αυτές τις ώρες που η μοίρα είναι με το μέρος σας. Απλώς συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για την τρέχουσα ημέρα της εβδομάδας.

Κυριακή: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Καρκίνους είναι η 4η, 11η και 18η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Δευτέρα: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Καρκίνους είναι η 1η, η 8η, η 15η και η 22η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τρίτη: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Καρκίνους είναι η 5η, η 12η και η 19η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τετάρτη: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Καρκίνους είναι η 2η, 9η, 16η και 23η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Πέμπτη: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Καρκίνους είναι η 6η, η 13η και η 20η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Παρασκευή: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Καρκίνους είναι η 3η, 10η, 17η και 24η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Σάββατο: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Καρκίνους είναι η 7η, 14η και 21η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Οι συνεργάτες της τύχης του καρκίνου

Πολλά παιχνίδια που παίζουμε περιλαμβάνουν τη συνεργασία με έναν συνεργάτη. Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από τον Καρκίνο, η καλύτερη εγγύηση καλής τύχης σε αυτά τα παιχνίδια είναι να επιλέξετε έναν σύντροφο με ένα συμπληρωματικό ζώδιο Ωροσκόπου. Τα δωρεάν ζώδια για τον Καρκίνο είναι: Ιχθείς, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός ή Αιγόκερως.

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.