Τυχερές μέρες του Αιγόκερου της Αστρολογίας – Πότε να βρείτε καλή τύχη

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 20 Ιανουαρίου, έχουν το ηλιακό ζώδιο της Αστρολογίας του Αιγόκερου τον τράγο. Εάν είστε Αιγόκερως, πιθανότατα έχετε κάποια ιδέα για το τι λέει ο Ωροσκόπος σας για εσάς. Όμως, μάλλον δεν ξέρετε ότι υπάρχουν ορισμένες μέρες κάθε μήνα που θα σας φέρουν καλή τύχη. Αυτές οι μέρες είναι τυχερές για εσάς μόνο και μόνο λόγω του ηλιακού σας ζωδίου. Μάθετε τι είναι αυτές οι μέρες και πώς μπορείτε να ξέρετε πότε θα πέφτουν οι πιο τυχερές σας ώρες.

Αιγόκεροι και η Σελήνη

Το πόσο μακριά είναι τα γενέθλιά σας στο εύρος των ημερών για τον Αιγόκερω θα προβλέψει ποια φάση της Σελήνης είναι η πιο τυχερή για εσάς. Εάν γεννηθήκατε στην αρχή του εύρους μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 30 Δεκεμβρίου, οι τυχερές μέρες του φεγγαριού σας πέφτουν κατά τη νέα σελήνη. Εάν γεννηθήκατε στην επόμενη ομάδα ημερών από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, θα είστε πιο τυχεροί κατά το δεύτερο τρίμηνο της Σελήνης. Ομοίως, εάν γεννηθήκατε κατά το τρίτο τρίμηνο του εύρους των ημερών στον Αιγόκερω, από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 14 Ιανουαρίου, οι τυχερές ημέρες της σελήνης σας είναι αυτές που πέφτουν κατά την Πανσέληνο. Τέλος, αν γεννηθήκατε στην τελευταία ομάδα των ημερών του Αιγόκερου, από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου, οι τυχερές μέρες του φεγγαριού σας είναι αυτές που πέφτουν κατά το τέταρτο τρίμηνο της Σελήνης.

Τυχερές ημερολογιακές ημέρες για Αιγόκερους

Όταν προσδιορίζουμε τις τυχερές μέρες των αστρολογικών ζωδίων από την Αριθμολογία, εξετάζουμε τον συνδυασμό δύο αριθμών, του ουράνιου αριθμού του ηλιακού ζωδίου και της αριθμολογικής τιμής για τον κυβερνώντα πλανήτη αυτού του ηλιακού ζωδίου. Για τον Αιγόκερω, αυτές οι τιμές είναι (8) για το ζώδιο της αστρολογίας και (3) για την Αφροδίτη, τον κυρίαρχο πλανήτη του Αιγόκερω. Χρησιμοποιώντας την πρόσθεση fadic από την Numerology, παίρνουμε το άθροισμα αυτών των δύο αριθμών, (8 + 3 = 11), και στη συνέχεια το μειώνουμε σε ένα μονοψήφιο προσθέτοντας τα ψηφία μαζί παράγοντας (2). Σημειώστε ότι το αρχικό άθροισμα του (11) είναι ένας κύριος αριθμός στην αριθμολογία και έχει τη δική του ερμηνεία εκτός από τη μειωμένη τιμή του (2). Με βάση την Αριθμολογία, οι πιο τυχερές σας ημέρες κάθε μήνα θα είναι εκείνες όπου ο αριθμός της ημέρας μπορεί επίσης να μειωθεί σε (2). Για τους Αιγόκερους, οι επόμενες μέρες θα είναι τυχερές για εσάς: η 2η, η 11η, η 20η και η 29η. Επίσης, οι Αιγόκεροι θα πρέπει να αναζητήσουν ευκαιρίες για να παίξουν τους τυχερούς τους αριθμούς: (11) και (2) καθώς αυτοί θα τείνουν να εμφανίζονται στους νικηφόρους συνδυασμούς τους. Το Craps είναι ένα καλό παράδειγμα ενός παιχνιδιού όπου οι Αιγόκεροι συνήθως θα ευημερούν.

Τυχερές ώρες Αιγόκεροι

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερω είναι η Αφροδίτη. Οι Αιγόκεροι θα τείνουν να έχουν μεγαλύτερη τύχη όταν αυτός ο πλανήτης κυβερνά τον ουρανό. Αυτό θα συμβαίνει πολλές φορές κάθε μέρα. Ο υπολογισμός αυτών των ωρών είναι απλός. απλά χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα και μετρήστε μπροστά από την ανατολή του ηλίου. Θυμηθείτε ότι η πρώτη ώρα κάθε μέρα ξεκινά με την ανατολή του ηλίου.

Κυριακή: Ο Αιγόκερως θα έχει επιπλέον καλή τύχη την 5η, 12η και 19η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Δευτέρα: Ο Αιγόκερως θα έχει επιπλέον καλή τύχη τη 2η, 9η, 16η και 23η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τρίτη: Ο Αιγόκερως θα έχει επιπλέον καλή τύχη την 6η, 13η και 20η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τετάρτη: Ο Αιγόκερως θα έχει επιπλέον καλή τύχη την 3η, 10η, 17η και 24η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Πέμπτη: Ο Αιγόκερως θα έχει επιπλέον καλή τύχη την 7η, 14η και 21η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Παρασκευή: Ο Αιγόκερως θα έχει επιπλέον καλή τύχη την 4η, 11η και 18η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Σάββατο: Ο Αιγόκερως θα έχει επιπλέον καλή τύχη την 1η, 8η, 15η και 22η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Επιλογή συντρόφου για Αιγόκερους

Όταν επιλέγουν έναν σύντροφο, οι Αιγόκεροι πρέπει πάντα να προσπαθούν να διαλέξουν κάποιον που έχει ένα συμπληρωματικό ζώδιο για το δικό τους. Τα δωρεάν ζώδια για τον Αιγόκερω είναι: Αιγόκερως, Ιχθύς, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *