Τυχερές μέρες της Παρθένου της Αστρολογίας – Όταν η τύχη και η καλή τύχη είναι δικά σας

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τις ημέρες από τις 22 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, έχουν το ηλιακό ζώδιο της Αστρολογίας της Παρθένου. Εσείς ως Παρθένος πιθανότατα γνωρίζετε ποιο είναι το βασικό σας Ωροσκόπιο. Αλλά μπορεί να μην ξέρετε ότι ορισμένες μέρες, ακόμη και συγκεκριμένες ώρες της ημέρας είναι τυχερές μόνο για εσάς. Μάθετε ποιες ημέρες και ώρες κάθε μήνα είναι τυχεροί για εσάς και τους γύρω σας που μοιράζεστε το ζώδιό σας.

Τυχερές φάσεις της Σελήνης

Οι περίοδοι της Σελήνης που είναι ιδιαίτερα τυχερές για εσάς τείνουν να ταιριάζουν με τη φάση του ηλιακού σας ζωδίου όταν πέφτουν τα γενέθλιά σας. Οι Παρθένοι που γεννήθηκαν τις ημέρες από τις 22 Αυγούστου έως τις 30 Αυγούστου θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί κατά τη Νέα Σελήνη. Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου και 7 Σεπτεμβρίου θα είναι τυχεροί τις μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο δεύτερο τέταρτο της. Οι Παρθένοι που γεννήθηκαν από τις 8 έως τις 17 Σεπτεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί κατά την Πανσέληνο. Και τέλος, οι Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ 18 Σεπτεμβρίου και 22 Σεπτεμβρίου θα είναι πιο τυχεροί κατά το τέταρτο τρίμηνο της Σελήνης.

Τυχερές Ημερολογιακές Ημέρες Παρθένων

Η αριθμολογία μας λέει ότι ο ουράνιος αριθμός της Παρθένου είναι (8). Και ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου, ο Ερμής, έχει αριθμολογική τιμή (4). Ο συνδυασμός αυτών των αριθμών μας δίνει το άθροισμα του (12) το οποίο μειώνεται σε (3) χρησιμοποιώντας την πρόσθεση fadic. Έτσι, οι Παρθένοι έχουν ιδιαίτερη συγγένεια με τον αριθμό (3) και τείνουν να απολαμβάνουν καλή τύχη όταν η ημέρα του μήνα είναι μια τιμή που μειώνεται επίσης στην τιμή (3). Όλοι οι Παρθένοι θα είναι ιδιαίτερα Τυχεροί τις ακόλουθες ημέρες κάθε μήνα: 3η, 12η, 21η και 30η. Επιπλέον, οι Παρθένοι θα πρέπει να κοιτάξουν να παίξουν τον αριθμό (3) στα τυχερά παιχνίδια αυτές τις περιόδους. Επίσης, παιχνίδια όπου χρησιμοποιούνται ομάδες με (3) φύλλα ζαριών θα τείνουν να ευνοούν τους Παρθένους.

Τυχερές ώρες για Παρθένους

Εάν γεννηθήκατε στην Παρθένο, τότε οι ώρες της ημέρας που θα σας ευνοήσουν είναι αυτές που ο Ερμής κυβερνά τον ουρανό. Εάν γνωρίζετε πότε ανατολή του ηλίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα και να υπολογίσετε τις ευνοϊκές ώρες σας για εκείνη την ημέρα.

Κυριακή: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Παρθένους θα είναι η 3η, 10η, 17η και 24η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Δευτέρα: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Παρθένους θα είναι η 7η, 14η και 21η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τρίτη: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Παρθένους θα είναι η 4η, 11η και 18η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Τετάρτη: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Παρθένους θα είναι η 1η, 8η, 15η και 22η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Πέμπτη: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Παρθένους θα είναι η 5η, 12η και 19η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Παρασκευή: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Παρθένους θα είναι η 2η, 9η, 16η και 23η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Σάββατο: Οι πιο τυχερές ώρες για τους Παρθένους θα είναι η 6η, 13η και 20η ώρα μετά την ανατολή του ηλίου.

Παρθένοι Τυχεροί Συνεργάτες

Στα παιχνίδια συνεργασίας, οι Παρθένοι πρέπει να προσπαθήσουν να συνεργαστούν με κάποιον που γεννήθηκε κάτω από ένα από τα ακόλουθα δωρεάν ζώδια του Ωροσκοπίου: Ιχθύς, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός ή Αιγόκερως. Αυτό θα σας φέρει την καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *