Το Ωροσκόπιο της Toyota Motor Corporation

Η Toyota, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, δέχεται πολύ άσχημο τύπο πρόσφατα. Ορισμένα από τα μοντέλα της έχουν διαγνωστεί με «κολλητικό γκάζι», που σημαίνει ότι το να αφαιρέσετε το πόδι σας από το πεντάλ του γκαζιού δεν μειώνει απαραίτητα την ταχύτητά σας.

Η εταιρεία έχει ανακαλέσει τεράστιο αριθμό αυτοκινήτων και από αστρολογικής άποψης με ενδιαφέρει πολύ τι συμβαίνει.

Η Toyota Motor Corporation δημιουργήθηκε, ως ανεξάρτητη οντότητα, στις 28 Αυγούστου 1937, που σημαίνει ότι είναι ένας οργανισμός Virgo.

Είναι πιθανώς χρήσιμο να έχετε ένα ζώδιο Παρθένου εάν είστε κατασκευαστική εταιρεία. Οι Παρθένοι θεωρούν τη λεπτομέρεια ως σημαντική και τους αρέσει να κάνουν τα πράγματα σωστά. Ο ποιοτικός έλεγχος θα είναι δεύτερης φύσης και τα προϊόντα θα έχουν τη φήμη της αξιοπιστίας τους.

Έτσι, όταν η εταιρεία αντιλήφθηκε τις βλάβες στα αυτοκίνητά της και χρειάστηκε να ξεκινήσει μια μαζική ανάκληση, πρέπει να ήταν πραγματικό σοκ για το Virgoan σύστημα της και είμαι σίγουρος ότι ξεκινά μια περίοδος έντονης αυτοανάλυσης.

Όταν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά το ωροσκόπιο της Toyota, βλέπουμε ένα πολύ καλό γράφημα, και επομένως είναι απολύτως λογικό η εταιρεία να έχει κάνει τόσο καλά για τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια.

Στις 28 Αυγούστου 1937 η Σελήνη ήταν στον Ταύρο, ένα ζώδιο όπου είναι πολύ δυνατή – για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία, η Σελήνη «εξυψώνεται» στον Ταύρο. Επιπλέον, ισχύει για ευνοϊκές όψεις με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Ερμή στην Παρθένο.

Ο Ερμής, παρεμπιπτόντως, είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και η κυριαρχία του στην Παρθένο του δίνει πραγματική δύναμη. Η εταιρεία είναι σε θέση να μεταφέρει το μήνυμά της, δυνατά και καθαρά, και λόγω της όψης Σελήνης-Αφροδίτης ξέρει πώς να διευκολύνει το κοινό-στόχο της.

Ωστόσο, στην αστρολογία δεν υπάρχει τέλειο ωροσκόπιο. Την εποχή της σύστασης της Toyota, ο Κρόνος βρισκόταν στον Κριό και σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία αυτό είναι ένα από τα χειρότερα σημάδια για να βρίσκεται ο Κρόνος.

Ο Κρόνος στον Κριό συχνά έχει να κάνει με την απογοήτευση και το να μην πετυχαίνεις αυτό που θέλει. Θα μπορούσε επίσης, κυριολεκτικά, να περιγράφει το κολλητικό γκάζι. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τη δυσκολία και τον περιορισμό, ενώ ο Κριός είναι ένα διεκδικητικό ζώδιο που μερικές φορές του αρέσει να πηγαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αυτός ο Κρόνος κάνει μια αγχωτική όψη 180 μοιρών στον Ερμή, και αυτό υποδηλώνει περιόδους απόγνωσης. Για παράδειγμα, το 1949 και το 1950, όταν η ιαπωνική οικονομία αντιμετώπιζε προβλήματα, η εταιρεία κινδύνευε να χρεοκοπήσει.

Το 2009 και το 2010 ο Κρόνος στον ουρανό κινείται μέσω της ύστερης Παρθένου και του πρώιμου Ζυγού. Στην Παρθένο κάνει μια σύνδεση με τον Ερμή της Toyota, στον Ζυγό κάνει μια αντίθεση 180 μοιρών με τη δική του θέση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 1937 ο Κρόνος ήταν στον πρώιμο Κριό, το 2010 είναι στον πρώιμο Ζυγό και τα ζώδια Κριός και Ζυγός είναι το ένα απέναντι από το άλλο.

Τα πράγματα χειροτερεύουν από τον Πλούτωνα. Αυτή τη στιγμή ο Πλούτωνας βρίσκεται στην αρχή του Αιγόκερω, κάνοντας μια όψη 90 μοιρών στον Κρόνο της Toyota. Ο Πλούτωνας είναι μια έντονη αλλά μεταμορφωτική επιρροή, που συχνά μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο πλανήτης Ουρανός κινείται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, προετοιμάζοντας την είσοδό του στον Κριό. Με άλλα λόγια, είναι ένας άλλος πλανήτης που πυροδοτεί τον Ερμή και τον Κρόνο της Toyota.

Αυτή η αστρολογική ενεργοποίηση θα συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα – θεωρητικά μέχρι το 2012. Επομένως, δεν θα εκπλαγώ αν τα επόμενα δύο χρόνια φέρουν κάποιες μεγάλες αλλαγές στην εταιρεία, που την αναγκάζουν να αναθεωρήσει πλήρως την οργανωτική και διευθυντική της δομή.

Ωστόσο, όπως έχω ήδη εξηγήσει, η Toyota έχει ένα δυνατό ωροσκόπιο και είμαι βέβαιος ότι η τρέχουσα κρίση δεν θα προκαλέσει στην εταιρεία μόνιμα προβλήματα.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *