Το ζώδιό σας σας κάνει να ξοδεύετε ή να είστε φειδωλοί;

Πάντα γνωρίζαμε ότι οι συνήθειές μας στα έξοδα είναι προϊόν της ανατροφής και του περιβάλλοντός μας. Εάν ένα άτομο προέρχεται από ένα νοικοκυριό με μέτριο εισόδημα, είναι πιο πιθανό να είναι κάποιος που κρατά στενά τις ταμειακές ροές του. Αλλά ισχύει και το αντίθετο, όπου ένα άτομο ξοδεύει πολλά γιατί έτσι είναι συνηθισμένο. Γνωρίζετε όμως ότι τα ωροσκόπια σας, στα οποία βασίζεστε παραδοσιακά για ενδείξεις για το πού βαδίζει η ζωή σας, μπορεί να είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας για να καθορίσετε εάν έχετε την τάση να είστε οικονομικοί ή υπερβολικοί στις συνήθειές σας στα έξοδα;

Δεν θα θέλατε να μάθετε πώς έχετε την τάση να ξοδεύετε χρήματα; Ας ρίξουμε μια ματιά και ας δούμε τι έχει να σας πει το ζώδιό σας για αυτό:

Κριός:

Οι Κριοί που είναι γνωστοί για την αίσθηση της περιπέτειας και της επιθετικότητάς τους, έχουν επίσης ένα άγριο σερί όταν πρόκειται για δαπάνες. Όταν θέλουν κάτι, δεν σταματούν σε τίποτα για να το αποκτήσουν. Για να βεβαιωθούν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό, τους αρέσει να σκέφτονται συνεχώς νέους και καινοτόμους τρόπους για να βγάλουν χρήματα και να τροφοδοτήσουν τις επιθυμίες τους. Οι Κριοί είναι ιδιοφυΐες όσον αφορά την αποταμίευση και μπορεί ακόμη και να έχουν την τάση να τις ξοδεύουν γενναιόδωρα, αλλά γνωρίζουν πάντα το όριο τους και κατά συνέπεια δεν παραβιάζονται ποτέ.

Ταύρος:

Η αγάπη του Ταύρου για τους υπερβολικούς είναι γνωστή και έτσι τείνει να είναι σπάταλος. Επειδή οι Ταύροι είναι επίσης σκληρά εργαζόμενοι, ακολουθούν μια σταθερή εργασιακή ηθική και κερδίζουν ανάλογα, αλλά λόγω της αγάπης τους για την πολυτέλεια και την άνεση, τείνουν να ξοδεύουν πολλά. Ωστόσο, επειδή είναι γνωστό ότι είναι πολύ γενναιόδωροι, ένας Ταύρος πρέπει να είναι προσεκτικός όταν έχει να κάνει με άτομα που μπορεί να έχουν την τάση να επωφεληθούν από την προαναφερθείσα γενναιοδωρία.

Δίδυμοι:

Το επίπεδο του Δίδυμου είναι συχνά γνωστός για την ικανότητά του να χειρίζεται χρήματα. Οι Δίδυμοι είναι άτομα που εργάζονται σκληρά για να κερδίσουν και να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ έχουν και λιτές συνήθειες δαπανών. Αλλά η δίδυμη φύση τους μπορεί συχνά να προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις για να αποφασίσουν αν θα ξοδέψουν τώρα και θα εξοικονομήσουν αργότερα ή θα κάνουν οικονομία τώρα και θα ξοδέψουν αργότερα. Είναι πολύ συνετό να επικεντρωθούν στο να βρουν μια μέση οδό με αποταμίευση και δαπάνη για τον εαυτό τους.

Καρκίνος:

Παρά το γεγονός ότι έχουν γεννηθεί κάτω από τη Σελήνη, οι Καρκίνοι δεν επηρεάζονται από οποιαδήποτε μεταβαλλόμενη παλίρροια της Σελήνης όσον αφορά τα οικονομικά τους. Στην πραγματικότητα είναι γνωστό ότι έχουν λιτές συνήθειες δαπανών. Ένας Καρκίνος τις περισσότερες φορές ξοδεύει μόνο «για τις βασικές του απαιτήσεις. Ωστόσο, ένας τομέας όπου ένας Καρκίνος κάνει εξαίρεση είναι όταν ταξιδεύει, όντας πάντα έτοιμος για ένα οδικό ταξίδι ή για διακοπές.

Λέων:

Οι Λέοντες είναι πολύ πειθαρχημένοι όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τα χρήματα. Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την ισορροπημένη αίσθηση των δαπανών τους και θα κάνουν οικονομία εκ των προτέρων, προκειμένου να σωθούν από τις ενοχές που προκύπτουν από μια ακριβή αγορά. Ένας Λέων είναι επίσης διάσημος για την ικανότητά του να διαπραγματεύεται και εξακολουθεί να μοιάζει με ένα εκατομμύριο δολάρια ακόμα και με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Παρθένος:

Με πολύ λίγες φωνές και την τάση να είναι εξαιρετικά φειδωλοί, οι Παρθένοι τείνουν να αποταμιεύουν πολλά. Συχνά στύβουν μια δεκάρα για όλη την αξία της. Ο ζωδιακός κύκλος της Παρθένου είναι γνωστό ότι κυβερνά το στομάχι και το εντερικό όργανο και επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο μόνος τομέας όπου τείνουν να κάνουν εξαίρεση και να ξοδεύουν είναι το φαγητό.

ΖΥΓΟΣ:

Αντιπροσωπευόμενοι από την κλίμακα, οι Ζυγοί τείνουν να ακολουθούν την ισορροπημένη προσέγγιση για την οποία είναι γνωστοί. Ακολουθούν μια υπολογισμένη προσέγγιση όσον αφορά τα οικονομικά τους. Ένας Ζυγός θα ξέρει πότε να αποταμιεύει και πότε να απολαμβάνει τις οικονομίες του. Ωστόσο, τείνουν επίσης να έχουν μια άγρια ​​πλευρά που τους κάνει να ξοδεύουν σε περιπέτειες όπως ταξίδια.

Σκορπιός:

Αν και η αποταμίευση μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο δυνατά κοστούμια των Σκορπιών, θεωρούνται οικονομικοί μάγοι. Η έντονη αίσθηση της ανάλυσης και της διαίσθησής τους όσον αφορά τις τάσεις της αγοράς τους καθιστά πολύ επιτυχημένους στο να αποκτήσουν πλουτισμένα σχέδια. Ένας Σκορπιός καθοδηγείται από τα θέλω του και τείνει να ξοδεύει για τις επιθυμίες του, αλλά το αναπληρώνει βρίσκοντας τρόπους να χρηματοδοτήσει την αγορά του.

Τοξότης:

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για το ότι είναι καλοί στο να εξοικονομούν μεγάλα ποσά μετρητών και επίσης να κάνουν τις προσεκτικές δαπάνες που χρειάζονται και όχι απαραίτητα αυτό που επιθυμούν. Τα άτομα που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο θεωρούνται τυχερά όταν πρόκειται να βρουν ευκαιρίες για να κερδίσουν χρήματα και γίνονται καλύτεροι χειριστές χρημάτων καθώς μεγαλώνουν.

Αιγόκερως:

Ένας Αιγόκερως που πιστεύει σταθερά στη σκληρή δουλειά, δεν είναι ποτέ σπασμένος και έχει πάντα χρήματα να ξοδέψει. Δεν έχουν μόνο εξαιρετικές δεξιότητες στο να βγάζουν χρήματα, αλλά μπορούν επίσης να αντισταθούν στο να τα ξοδέψουν για μεγάλες χρονικές περιόδους. Ενώ ένας Αιγόκερως δεν δανείζει εύκολα χρήματα σε άλλους, δεν θα δανειστεί ούτε χρήματα. Είναι, ωστόσο, λάτρεις της πολυτέλειας και συχνά ξοδεύουν σε καλόγουστα είδη ένδυσης ή έπιπλα.

Υδροχόος:

Γνωστοί για το ότι βρίσκουν έναν τρόπο να κάνουν το πάθος τους, την καριέρα τους και να γίνουν επιτυχημένοι με αυτό, οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για τη φυσική τους όρεξη να βγάζουν χρήματα και να είναι περίφημα καλοί στο να τα αποθηκεύουν. Αλλά είναι επίσης γνωστό ότι είναι γενναιόδωροι με τους γύρω τους. Αν και όσο πιο σκληρά εργάζονται για τα χρήματα, είναι πολύ πιθανό να καταλάβουν την αξία των χρημάτων.

Ιχθύες:

Οι Ιχθύες είναι πολύ καλοί στο να εξοικονομούν ένα αρκετά μεγάλο ποσό μετρητών όταν το βάζουν μυαλό, αλλά λόγω του ρευστού ζωδίου τους και της φύσης που ρέει, είναι συχνά επιρρεπείς σε παρορμητικές αγορές. Λέγεται ότι από όλα τα Ζώδια, οι Ιχθύες θα ωφεληθούν περισσότερο από έναν οικονομικό σύμβουλο. Οι Ιχθύες δεν διστάζουν ποτέ να δοκιμάσουν νέα σχέδια δημιουργίας χρημάτων, λόγω της ανυπόμονης φύσης τους. Αλλά ποτέ δεν θα απομακρυνθούν από τη σκληρή δουλειά, ακόμα κι αν αμείβονται ελάχιστα, γι’ αυτό και κάνουν εξαιρετικούς υπαλλήλους.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *