Τοξότης Native: Συνδυασμοί που δίνουν πολυτέλεια, πλούτο, ακίνητα μπροστά στη θάλασσα και ευχαρίστηση στο κρεβάτι

Για έναν Τοξότη, ο Δίας και ο Ερμής κατέχουν και τους τέσσερις γωνιακούς οίκους. Ενώ ο Δίας κατέχει τον ωροσκόπο και τον τέταρτο οίκο, ο Ερμής κατέχει τον έβδομο και τον δέκατο.

Σύμφωνα με τη γνωστή αρχή της αστρολογίας, ένας φυσικός ωφελούμενος έχει δύο γωνιακούς οίκους-αν κανένας από αυτούς δεν είναι ωροσκόπος. γιατί, ο ωροσκόπος είναι γωνιακός και τρίκλινο σπίτι, και οι δύο-γίνονται ατέλειες. Λόγος: οποιοσδήποτε πλανήτης έχει μια γωνία ξεχνά τη φυσική του τάση, δηλαδή εάν είναι φυσικός κακόβουλος – για παράδειγμα, ο Άρης – θα ξεχάσει τη φυσική του κακόβουλη τάση και η συμπεριφορά του θα αντιστοιχεί στην ιδιοκτησία ενός άλλου οίκου.

Σε αυτή την περίπτωση, λόγω της δέκατης (Παρθένου) ιδιοκτησίας, ο Ερμής θα χάσει τις ευεργετικές του ιδιότητες και λόγω της έβδομης (Δίδυμης) ιδιοκτησίας-ο έβδομος κύριος επιφέρει επίσης θάνατο, την κατάλληλη στιγμή-γίνεται λειτουργικά δυσοίωνος.

Πρέπει να ξέρουμε ότι στον φυσικό ζωδιακό κύκλο ο ένατος οίκος (τύχη) ανήκει στον Τοξότη. Επομένως, ο Δίας είναι το ζώδιο της καλής τύχης. Στην καθημερινή ζωή, το ζώδιο ευτυχισμένος, μισός άντρας και μισός άλογο ευνοείται από την Dame Luck για έναν ακόμη λόγο. για τον Ωροσκόπο Τοξότη, ο Λέων είναι το ζώδιο του ένατου οίκου. Ο κύριος του, ο Ήλιος είναι ο σηματοδότης του πρώτου και του ένατου οίκου. Ως εκ τούτου, όντας ο κύριος και ο σηματοδότης του ένατου οίκου, γίνεται διπλά ισχυρό για να προσφέρει τα οφέλη της καλής τύχης, ενώ ο Δίας είναι ο φυσικός κύριος του ωροσκόπου και της καλής τύχης. Η ανταλλαγή των θέσεων μεταξύ των δύο μπορεί να κάνει τον ντόπιο πολύ τυχερό.

Ο Ήλιος είναι επίσης ο σηματοδότης του πατέρα. στις σχολές αστρολογίας της νότιας Ινδίας, ο ένατος οίκος αντιπροσωπεύει τον πατέρα. Γι’ αυτόν τον λόγο, ακόμα κι αν ο Ήλιος βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο, στο ζώδιο της Αφροδίτης -η πτώση της- η ροή της τύχης από την πλευρά του πατέρα δεν θα σταματήσει για αυτόν τον ιθαγενή.

Υπάρχει μια ακόμη ειδική τοποθέτηση για αυτόν τον ιθαγενή: Ο Κρόνος είναι ο άρχοντας του δεύτερου (Αιγόκερως) και του τρίτου (Υδροχόου). Σύμφωνα με μια πολύ γνωστή αρχή της ινδικής αστρολογίας, οι άρχοντες του δεύτερου και του δωδέκατου οίκου δεν δίνουν ανεξάρτητα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματά τους αντιστοιχούν στην ιδιοκτησία του άλλου σπιτιού. Ως εκ τούτου, ως κύριος του δεύτερου, ο Κρόνος θα δώσει το αποτέλεσμα του τρίτου, που είναι ένας ήπια κακόβουλος οίκος. Η παρουσία του Κρόνου στον πέμπτο οίκο για αυτόν τον ωροσκόπο θα πρέπει να είναι διπλά κακή. γιατί θα είναι στην πτώση του, Κριός και ως φυσικό και λειτουργικό κακόβουλο θα καταστρέψει τον πλούτο και άλλες ενδείξεις του πέμπτου οίκου του ντόπιου, κάνοντάς τον έτσι φτωχό. Στην πραγματικότητα όμως είναι διαφορετικά: όντας ο κύριος του δεύτερου οίκου του πλούτου, βρίσκεται στην τέταρτη θέση από τον δεύτερο οίκο, που είναι πολύ καλό. Είναι επίσης τρίτος από ήπια κακόβουλο τρίτο οίκο στην πτώση του, το οποίο είναι και πάλι πολύ καλό (ένας κακός πλανήτης σε κακή κατάσταση δίνει καλά αποτελέσματα λόγω της καταστροφής κακών ενδείξεων). Αυτός είναι ο λόγος που ένας πέμπτος Κρόνος κάνει αυτό το άτομο πλούσιο.

Η παρουσία του Άρη, του άρχοντα του δωδέκατου (Σκορπιός) και του πέμπτου (Κριού) στον πέμπτο, συνδέει τις απολαύσεις του κρεβατιού με τα ραντεβού και τις υποθέσεις (12ος & 5ος οίκος). αν η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον δωδέκατο οίκο το φθινόπωρο, ως κύριος του όγδοου, δίνει τα οφέλη του vipareet rajayoga (αντίστροφος κυβερνητικός συνδυασμός). Αυτή η Σελήνη, έχοντας την όγδοη, πλήρη όψη του Άρη, στο ζώδιό της Σκορπιό, δημιουργεί ένα Neecha Bhang Yoga (ακύρωση πτώσης). Αυτό καθιστά τόσο τον Άρη όσο και τη Σελήνη ικανά να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν ο Δίας είναι επίσης στον ένατο στον Λέοντα, ανταλλάσσοντας με τον Ήλιο στον ωροσκόπο, ενισχύοντας έτσι τον ωροσκόπο. αυτό, και η τοποθέτηση της Σελήνης και του Δία σε γωνίες μεταξύ τους δημιουργεί ένα ήπιο Gajaksari Yoga. Εξάλλου, αν η Αφροδίτη βρίσκεται στην ενδέκατη, το δικό της σπίτι, μπορεί να δώσει εισόδημα για να αγοράσει ακίνητα στην παραλία και να κάνει δυνατή τη ζωή της πολυτέλειας.

Η τοποθέτηση της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του Ταύρου δημιουργεί επίσης πολυτέλεια κρεβατιού δυνατή από την πλήρη όψη της στον δωδέκατο (κρεβάτι) οίκο. Εάν η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στους Ιχθείς, τον τέταρτο οίκο μαζί με τον Δία, δημιουργεί ένα ισχυρό Malavya, Hamsa και Lakshmi Yogas, χαρίζοντας βασιλικά σύνεργα στον ιθαγενή. Εάν ο δεύτερος άρχοντας Κρόνος βρίσκεται επίσης στον ενδέκατο σε έξαρση, και άλλοι πλανήτες δεν έχουν πολύ κακές τοποθετήσεις, ο ιθαγενής θα ισοδυναμεί με αυτοκράτορα. Μαλάβια Γιόγκα ήταν παρών στο chart του John F Kennedy.

Όλοι οι παραπάνω συνδυασμοί, ακόμη και αν δεν υπάρχουν στο σύνολό τους, είναι ικανοί να προσφέρουν πολυτέλεια, πλούτο, παραθαλάσσια ιδιοκτησία και απολαύσεις στο κρεβάτι στον ιθαγενή Τοξότη.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *