Τι σημασία έχει η διέλευση του Δία σύμφωνα με τη βεδική αστρολογία;

Πλανητικές διελεύσεις: Ένα σημαντικό ανθρώπινο γεγονός

Οι πλανητικές διελεύσεις είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα των ανθρώπινων πολιτισμών και έχουν ύψιστη σημασία για την πραγματοποίηση αλλαγών σε διάφορες πτυχές της ζωής, όπως προσωπικές, επαγγελματικές και οικονομικές. Και οι εννέα πλανήτες και οι 12 ζωδιακόι έχουν αυτή την άμεση σημασία στα γεγονότα και παίζουν βασικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται. Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Άρης, Δίας, Αφροδίτη, Κρόνος, Ραχού και Κέτο είναι οι εννέα πλανήτες που διαδραματίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο να εμφυσήσουν τα σκαμπανεβάσματα σε διαφορετικούς τομείς της ζωής ανάλογα με τον κυβερνήτη τους. Από αυτούς τους εννέα πλανήτες, ο Ραχού και ο Κετού δεν φαίνονται με γυμνά μάτια επειδή βρίσκονται στα σημεία του ουρανού όπου τέμνονται ο Ήλιος, η Σελήνη και η Γη. Εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι φυσικοί πλανήτες, κάθε άλλο πράγμα έχει την ίδια σημασία σύμφωνα με τη Βεδική αστρολογία. Κάθε ζωδιακός κύκλος έχει τους κυρίαρχους πλανήτες του ή τον πλανήτη που τον ευνοεί για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και μπορεί κανείς να το ανακαλύψει με τη βοήθεια της βεδικής αστρολογίας. Οι κυρίαρχοι πλανήτες του ζωδιακού κύκλου πρέπει να είναι ο σωτήρας και ο προστάτης τους και να επηρεάζουν τη ζωή τους με τον πιο θετικό τρόπο. Η πλανητική διέλευση βοηθά στην εύρεση διεξόδου σε νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στη ζωή που επηρεάζουν εσάς και τον τρόπο ζωής σας μέχρι τον πυρήνα.

Πλανητικές διελεύσεις και βεδική αστρολογία

Οι αστρολόγοι έχουν μελετήσει τον ζωτικό ρόλο που παίζουν αυτές οι διελεύσεις πλανητών και την επίδραση που αφήνουν σε διαφορετικούς ζωδιακούς κύκλους με βάση τη Βεδική αστρολογία. Αυτή η γνώση μοιράζεται και καταναλώνεται από τους ανθρώπους που πιστεύουν στη Βεδική αστρολογία και στις μεταβάσεις που μπορεί να φέρει στη ζωή. Καθώς κάνουν οποιαδήποτε πρόβλεψη, οι αστρολόγοι φροντίζουν να έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα υπόψη είτε πρόκειται για τις λεπτομέρειες της γέννησης είτε είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδιακού κύκλου μαζί με την πλανητική διέλευση και τα αποτελέσματά τους. Με τη βοήθεια της αστρολογίας, μπορεί κανείς να βρει μια διέξοδο στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις τους που είναι η αιτία της διέλευσης των πλανητών στον ζωδιακό κύκλο ως φυσικό και σημαντικό γεγονός για έναν υγιή κύκλο ζωής και ανάπτυξη. Έτσι οι πλανητικές διελεύσεις θα παίζουν πάντα τον πιο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ζωής μας.

Διέλευση Δία: Η μεγαλύτερη διέλευση της χρονιάς

Η διέλευση του Δία είναι μια από τις σημαντικότερες διελεύσεις του έτους και αναμένεται να αλλάξει τη ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου με διαφορετικούς τρόπους. Αυτή η διέλευση δεν μπορεί ποτέ να περάσει απαρατήρητη λόγω του ευεργετικού πλανήτη Δία που κάνει τη διέλευση. Φέτος είναι η καθόλου διαφορετική εποχή που ο πλανήτης περνά από το ένα ζώδιο στο άλλο αφήνοντας μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον του, στους ανθρώπους του και φέρνει μερικές σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μέτωπα της ζωής τους.

“Δίας: Ο πλανήτης της νόησης”

Ο Δίας πρόκειται να περάσει στον Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους και θα συνεχίσει τη διέλευση του για μια περίοδο ενός έτους έως τις 4 Νοεμβρίου 2019. Ο πλανήτης περνάει από τον Ζωδιακό Ζυγό στον Σκορπιό μετά από ένα χρόνο και αναμένεται να φέρει πολλές ανόδους και καταπτώσεις στους ιθαγενείς και τους κυρίαρχους πλανήτες. Αυτή η διέλευση είναι μια από τις πιο ευοίωνες σύμφωνα με τη Βεδική αστρολογία και μπορεί να αλλάξει τα χαρτιά της επιτυχίας, της ανάπτυξης και της ευημερίας στη ζωή σας. Ο Δίας, ως ο πιο πολλά υποσχόμενος και ευνοϊκός πλανήτες του ηλιακού συστήματος, χρησιμοποιεί τόσο την έννοια της αστρολογίας όσο και της αστρονομίας για να εξυπηρετήσει τον σκοπό της για την ανθρώπινη ζωή. Αυτός ο πλανήτης είναι επίσης γνωστός ως πλανήτης Γκουρού λόγω του τεράστιου μεγέθους του και των ευεργετικών του δυνατοτήτων στον κόσμο της Βεδικής αστρολογίας. Ο Δίας είναι γνωστός για το ότι φέρνει σοφία, τύχη, ευφυΐα και ευημερία σε αφθονία όταν ο πλανήτης ευνοεί εσάς και τον ζωδιακό σας κύκλο. Αυτός ο πλανήτης μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να γίνει ένα άτομο εξαιρετικό στη λήψη αποφάσεων και να έχει υψηλότερη διάνοια. Ο Δίας επίσης καθοδηγεί και διορθώνει τη σχέση σας με τους γονείς, τους δασκάλους και τους μεγαλύτερους του σπιτιού για να έχετε μια υγιή και ανταγωνιστική σχέση μαζί τους. Όταν αυτός ο πλανήτης ευνοεί, ένα άτομο είναι πιθανό να λάβει υποστήριξη και βοήθεια από τα μέλη της οικογένειάς σας και τους μεγαλύτερους, κάτι που μπορεί να είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό. Όποια και αν είναι η δυσκολία, η επιρροή του Δία σας οδηγεί καλά με τις καταστάσεις και σας εμπνέει να ξεφύγετε από αυτήν με προσπάθειες και αποφασιστικότητα.

Σκορπιός: Το παθιασμένο και διεκδικητικό ζώδιο της Σελήνης

Φέτος ο πλανήτης Δίας περνά στο όγδοο ζώδιο της ομάδας του ζωδιακού κύκλου, τον Σκορπιό και πιστεύεται ότι θα ενισχύσει την επίδρασή του όταν περάσει ο καιρός. Ο Δίας θα μείνει στον Σκορπιό, τον ζωδιακό κύκλο που είναι γνωστός για την παθιασμένη φύση και τη διεκδικητική του φύση και θα φέρει μερικές σημαντικές αλλαγές για τους ανθρώπους γύρω. Ο Σκορπιός είναι πολύ δημοφιλής επειδή είναι απρόθυμος και ψυχρή προσωπικότητα μαζί με μια επαναστατική φύση. Είναι καλοί στο να είναι ηγέτες και δουλεύουν πάνω στην τελειομανία. Όταν ο πιο ευεργετικός πλανήτης θα περάσει σε αυτόν τον πιο απαιτητικό ζωδιακό κύκλο, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ορατό. Ο κυρίαρχος πλανήτης αυτού του ζωδιακού κύκλου είναι ο Άρης, ο οποίος είναι γνωστό ότι αποτελεί μεγάλη υποστήριξη για τον πλανήτη Δία και μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαπρέψουν υπέρ της προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης. Όταν ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, οι αλλαγές αναμένεται να είναι υπέρ σας λόγω της εξάρτησης από τους κυβερνώντες πλανήτες. Ωστόσο, θα πρέπει κανείς να παραμείνει έτοιμος για τις προκλήσεις που μπορούν να φέρουν οι πλανητικές θέσεις και οι μεταπτώσεις τους λόγω αυτής της μεγάλης διέλευσης της χρονιάς.

Η διέλευση του Δία 2018 είναι μια από τις μεγαλύτερες διελεύσεις του έτους και μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας τόσο με τον πιο θετικό όσο και με αρνητικό τρόπο. Ωστόσο, για να παραμείνετε καλά προετοιμασμένοι για τις συνέπειες, μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση με αναφορές που βασίζονται στη βεδική αστρολογία και να μάθετε τα πάντα για την επίδραση και τις αλλαγές που θα ωφελήσουν εσάς και την οικογένειά σας.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *