Τι σημαίνει όταν σχεδιάζετε τον Ιεροφάντη σε ανάγνωση Ταρώ;

Ο Ιεροφάντης απεικονίζει ένα όμορφο μέρος, φανταχτερές ρόμπες, συμβολικές εικόνες και όλες οι άλλες εξωτερικές παγίδες της θρησκείας μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας. Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να κατευθύνουν τις σκέψεις τους προς πνευματικά θέματα, ωστόσο η υπερβολική συγκέντρωση σε αυτά τα πράγματα μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. ορισμένα θρησκευτικά και πνευματικά κινήματα έχουν απορρίψει τη χλιδή υπέρ της απόλυτης απλότητας.

Ιεροφάντης είναι μια αρχαία ελληνική λέξη που σημαίνει ιερέας που μυεί, αυτός που ερμηνεύει τα ιερά μυστήρια. Αυτοί οι άνδρες πίστευαν ότι γίνονταν σκεύη για πνεύματα σε ορισμένες τελετουργίες.

Ο Ιεροφάντης κυβερνάται από τον Ταύρο που κυβερνά τον δεύτερο οίκο του Ζωδιακού. Ο δεύτερος οίκος συνδέεται με τα υπάρχοντα, τα χρήματα, την ασφάλεια, τον υλικό κόσμο γενικότερα. Αυτά τα πράγματα φαίνονται πολύ μακριά από πνευματικές σφαίρες. Ωστόσο, τα υλικά αντικείμενα μπορούν να πουν πολλά για ένα άτομο γιατί είναι μια εξωτερική έκφραση μιας εσωτερικής πεποίθησης.

Ενώ η Αρχιέρεια αντιπροσωπεύει μια πύλη προς την κρυμμένη γνώση και τα αρχαία μυστικά, ο Ιεροφάντης είναι επίσης μια πύλη, αλλά πιο συμβατική. Η βασική έννοια ταρώ του Ιεροφάντη είναι ο γάμος. Σχετίζεται με τα δραματικά και παραδοσιακά στοιχεία του γάμου. Αυτή η κάρτα προτείνει στο κοινό την ένωση δύο οικογενειών, δύο φύλων, δύο πεπρωμένων. Όταν σχεδιάζετε τον Ιεροφάντη σε μια κάρτα ταρώ που διαβάζει αυτό μπορεί να σημαίνει έναν παλιό φίλο, συχνά κάποιον μεγαλύτερο από εσάς που μπορεί να σας δώσει κάποιες καλές συμβουλές.

Μπορεί να αισθάνεστε μια βαθιά ανάγκη για ρουτίνα και θέλετε να τρώτε τα γεύματά σας την ίδια ώρα κάθε μέρα. Δυσκολεύεστε να σκεφτείτε ευθέως όταν τα πράγματα βρίσκονται σε κατάσταση αβεβαιότητας γύρω σας, αυτό είναι μια άλλη έννοια της κάρτας ταρώ του Ιεροφάντη.

Όταν τραβάτε αυτήν την κάρτα σε μια ανάγνωση καρτών ταρώ, μπορεί να πηγαίνετε στο σχολείο ως δάσκαλος ή μαθητής. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει επίσης μια πτυχή της προσωπικότητας. Υποδηλώνει κάποιον που είναι κάπως ψυχαναγκαστικός, όπως κάποιος που δίνει μεγάλη προσοχή στις εξωτερικές λεπτομέρειες, την τακτική ρουτίνα και αντιπαθεί οτιδήποτε διαταράσσει ακόμη και τα συνηθισμένα πράγματα της καθημερινής ζωής.

Ο Ιεροφάντης προτείνει επίσης ένα άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι και του αρέσει να συμβαδίζει με τους Τζόουνς. Αυτός ή αυτή έχει χρήματα στην τράπεζα και αποδοκιμάζει την υπερβολή.

Όταν ο Ιεροφάντης εμφανίζεται ως άτομο, ίσως είναι ένας προικισμένος δάσκαλος, μέντορας και ιερέας. Ένα τέτοιο άτομο μπήκε στη ζωή σας για να σας ανοίξει κάποια πνευματική πόρτα αποκαλύπτοντας τι βρίσκεται πέρα.

Θέλετε επίσης να οριστεί ξεκάθαρα ο ρόλος σας είτε σε σχέση είτε στη δουλειά. Αυτή είναι βασικά η έννοια της κάρτας ταρώ του Ιεροφάντη όταν την σχεδιάζετε σε ανάγνωση ταρώ.

About admin

Check Also

Γνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών αστρολογίας

Οι περισσότεροι από εμάς συχνά αισθανόμαστε άσχημα για τα πράγματα που δεν μπαίνουν στη θέση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *