Τι προσελκύει έναν άντρα Αιγόκερω; 5 πράγματα στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί

Ο Αιγόκερως είναι ένας από τους πιο οριζόντιους, ήρεμους και μαζεμένους ζωδιακούς κύκλους του ημερολογίου. Είναι έξυπνοι, υπεύθυνοι, ρεαλιστές και σίγουρα πρακτικοί. Ωστόσο, οι περισσότεροι Αιγόκεροι συνήθως δεν διασκεδάζουν τόσο πολύ στη ζωή τους, γι’ αυτό και η συνάντηση με κάποιον που ξέρει απόλυτα πώς να κάνει είναι κάτι που τους κάνει να πέφτουν σκληρά. Σταματήστε λοιπόν να αναρωτιέστε τι ελκύει έναν άντρα Αιγόκερω μια για πάντα και μάθετε παρακάτω τα πέντε πράγματα στα οποία δυσκολεύεται πολύ να αντισταθεί.

  • Αν είσαι ανεξάρτητος. Οι Αιγόκεροι ήταν προγραμματισμένοι να φροντίζουν τον εαυτό τους σε νεαρή ηλικία και οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολύ ανεξάρτητοι – ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν. Φαίνονται πολύ δυνατοί για λόγια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Αιγόκερως λαχταρά να τον αγαπήσουν και να τον εκτιμήσουν. Ωστόσο, μια ισχυρή κυρίαρχη γυναίκα τους αρέσει καλύτερα.
  • Αν είσαι έξυπνος. Μπορεί να μην είναι τόσο έξυπνος όσο εσύ, αλλά το να είσαι έξυπνος πάντα εντυπωσιάζει έναν τυπικό τύπο Αιγόκερω. Θέλει το κορίτσι του να έχει μυαλό και δεν είναι τυπικά ένα όμορφο πρόσωπο. Οι περισσότεροι από αυτούς θα εκτιμούσαν την ομορφιά, αλλά όλα θα είναι άχρηστα αν δεν έχετε το μυαλό.
  • Αν είσαι γλυκός. Το να είσαι στοχαστικός και γοητευτικός είναι σίγουρος τρόπος για να κάνεις έναν Αιγόκερω ανυπεράσπιστο. Μπορεί να φαίνονται σοβαροί και σφιγμένοι, αλλά όταν τους δείξετε ότι τους νοιάζεστε και τους αγαπάτε, σίγουρα θα λιώσει η καρδιά τους. Μπορεί να έχουν την τάση να εξαρτώνται απροκάλυπτα για την προσοχή σας.
  • Αν ξέρεις να μαλώνεις. Αν κάθεσαι εκεί όλη μέρα και δείχνεις όμορφος και απόλυτα γαλήνιος – θα ουρλιάζει. Σίγουρα, οι Αιγόκεροι δεν είναι πραγματικά οι καλύτεροι συνομιλητές, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να ξέρετε πώς να μιλάτε. Τους αρέσει όταν μια γυναίκα ανοίγει κάτι για τον εαυτό της – κάνουν καλούς ακροατές. Είναι ευχάριστα και αστεία – γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία για μια κουβέντα.
  • Αν αγαπάς την περιπέτεια. Οι Αιγόκεροι είναι περισσότερο χαλαροί και προσγειωμένοι, γι’ αυτό το βρίσκουν αναζωογονητικό αν δείχνετε ελεύθερο πνεύμα και πάθος για περιπέτεια. Τους παρακινεί να δοκιμάσουν κάτι νέο – κάτι που δεν τους αρέσει πραγματικά. Προσπαθήστε λοιπόν να φέρετε λίγη συγκίνηση στη ζωή του κάνοντάς το – θα του αρέσει, πιστέψτε με.

Αν θέλετε περισσότερες τεχνικές και να αποκαλύψετε τα μυστικά για το πώς να είστε ελκυστικοί και απολύτως επιθυμητοί στο αντίθετο φύλο, πάρτε μια δωρεάν δόση από την καθημερινή σας τεχνικές αποπλάνησης με επίσκεψη μέσω ιστότοπου τώρα! Γνωρίστε το ζώδιό της και λάβετε το πλήρες προφίλ της και άλλες προβλέψεις συμβατότητας με την κινεζική αστρολογία σήμερα! Ο ιστότοπός μου περιέχει όλες τις εκπληκτικές μεθόδους για το πώς να τα κάνετε όλα! Είστε ένα κλικ μακριά από όλο τον ενθουσιασμό.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.