Τεχνικές σεξουαλικής αποπλάνησης – Πώς να αποπλανήσετε μια γυναίκα Παρθένο

Εάν γνωρίζετε το ζώδιο μιας γυναίκας, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι είναι απόλυτα συντονισμένη με το ζώδιο της και το είδος των τεχνικών και των χαρακτηριστικών που θα χρειαστούν για να τη σαγηνεύσει.

Αν θέλετε να αποπλανήσετε μια γυναίκα Παρθένο, τότε θα πρέπει να φέρετε ειρήνη, τάξη και διασκέδαση στη ζωή της. Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί και αναλυτικοί και ως εκ τούτου δεν θα βιαστούν σε τίποτα, όποια απόπειρα να βιαστεί θα σημάνει σίγουρα καταστροφή. Υπάρχει ένα πολύ σαφές σύνολο κατευθυντήριων γραμμών που θα πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να πετύχετε.

Πρώτα, πάρτε την για δείπνο, ιδανικά ένα υγιεινό δείπνο σε ένα ωραίο καθαρό και τακτοποιημένο εστιατόριο. Για αυτό, θα ήταν χρήσιμο εάν πρόκειται για ένα εστιατόριο με το οποίο είστε ήδη πολύ εξοικειωμένοι. Πρέπει επίσης να προφυλαχθείτε από το να είστε υπερβολικά υπερβολικοί. Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί με τα χρήματά τους και δεν θα ενδιαφέρονται για εσάς, εκτός κι αν είστε κι εσείς. Δεν εννοούμε ότι πρέπει να είστε φτηνοί, υπάρχει μια πολύ σαφής διαφορά μεταξύ του να είστε φτηνοί και να αναζητάτε αξία για τα χρήματά σας.

Πρέπει να είσαι εύθυμος αλλά όχι ανόητος. Θέλετε να δείξετε την πρακτική σας τακτική πλευρά, αλλά μην φαίνεστε πολύ δύσπεπτος.

Αυτό ακούγεται σαν πολλές ανησυχίες που πρέπει να έχετε κατά νου, αλλά αν θέλετε να αποπλανήσετε μια γυναίκα Παρθένο, τότε θα πρέπει να κάνετε την εργασία σας. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή και λίγη δουλειά, αλλά αν θέλετε την ανταμοιβή στο τέλος, είναι δουλειά που θα πρέπει να κάνετε.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.