Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός μωρού Ταύρου

Το μωρό σας Ταύρος..

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Τα μωρά Ταύροι είναι συνήθως ήσυχα και ήρεμα. Είναι ευχάριστοι χαρακτήρες, μερικές φορές λίγο ντροπαλοί, και δεν τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, αλλά ανταποκρίνονται καλά στη στοργή, δείχνοντας μεγάλη στοργή σε αντάλλαγμα. Αν και οι εκρήξεις είναι σπάνιες, ένα μωρό Ταύρος δεν του αρέσει να εναντιώνεται και μπορεί να πεισμώσει για να πάρει το δικό του δρόμο. Ένας νεαρός Ταύρος θα εργάζεται σταθερά σε μια εργασία.

Όταν μεγαλώνετε έναν Ταύρο, είναι καλύτερο να μην προσπαθείτε να πιέσετε το παιδί σας να κάνει κάτι. Ο κίνδυνος είναι ότι το παιδί σας θα γίνει επίμονο και οι Ταύροι μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους για πολύ καιρό. Είναι καλύτερο να αποφεύγετε τις σκληρές εντολές, αντίθετα οι αγαπημένες αγκαλιές θα λιώσουν κάθε αντίσταση.

Οι νεαροί Ταύροι μπορούν να γοητεύσουν όλους τους ενήλικες, ειδικά εκείνους του αντίθετου φύλου. Η εκδήλωση σωματικής στοργής προς το παιδί σας είναι απαραίτητη, αλλά φροντίστε να μην το εξομαλύνετε. Τα παιδιά Ταύροι είναι ευαίσθητα στο περιβάλλον τους και θα ευδοκιμήσουν σε αρμονικά περιβάλλοντα χρώματος και ήχου. Οι απαλοί ήχοι και οι αποχρώσεις του ροζ και του μπλε θα ηρεμήσουν το μωρό σας.

Τόσο η μουσική όσο και η τέχνη θα ενδιαφέρουν ένα παιδί Ταύρος, επομένως θα πρέπει να ενθαρρύνετε να ακούει μελωδική μουσική, να ζωγραφίζει και να χρωματίζει. Μόλις ένας Ταύρος μάθει κάτι δεν θα ξεχαστεί. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε ένα παιδί Ταύρος να εκφραστεί με λόγια, μουσική ή τέχνη γιατί θα υπάρχει η τάση να κρύβει αληθινά συναισθήματα.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *