Τα αστρολογικά πέντε άτομα που είναι πιο κοντά σας

Υπάρχει μια επί του παρόντος δημοφιλής θεωρία ότι τα πέντε άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σας αντικατοπτρίζουν ποιος και τι είστε τώρα. Η αρχική θεωρία βασίστηκε στην οικονομική αφθονία. Αυτό το άρθρο εξετάζει αυτή τη θεωρία από αστρολογική σκοπιά.

Αυτήν τη στιγμή, είμαι περιτριγυρισμένος από Αιγόκερους. Ο σύζυγός μου και τρεις από τους καλύτερους φίλους μου είναι όλοι Αιγόκεροι. Ένας από τους φίλους μου είναι ο α διπλό Αιγόκερως.

Δεν ήταν πάντα έτσι… έχοντας Αιγόκερους παντού γύρω μου. Θυμάμαι ότι είχα πολλούς Διδύμους στη ζωή μου κατά τη διάρκεια μιας περιόδου. Κάποια άλλη στιγμή, φαινόταν ότι υπήρχαν Ταύροι (Ταύροι;) παντού.

Η περιέργειά μου για αυτό με έκανε να σκεφτώ πώς μου αντανακλούν κάτι. Τι ήταν όμως;

Γρήγορα, θυμήθηκα τα πιο κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους. Εκτιμούν ιδιαίτερα την εργασιακή ηθική, τη σταθερότητα και την ασφάλεια – ιδιαίτερα την οικονομική. Έχουν υπομονή στα άκρα. Από τη στιγμή που στρέφουν την προσοχή τους σε κάτι, η εστίασή τους δεν κλονίζεται ποτέ.

Οι Αιγόκεροι μου με μαθαίνουν για την υπομονή… κάτι που αυτός ο διπλός Τοξότης δεν είχε ποτέ χρόνο να μάθει. Στην πορεία με διδάσκουν επίσης για την επιμονή και την επιμονή. Και επίσης για την εξοικονόμηση χρημάτων και την επένδυση για το μέλλον, μια εξωγήινη ιδέα για μένα μέχρι τώρα.

Μια φίλη μου Υδροχόος αυτή τη στιγμή περιβάλλεται από Τοξότες, οι οποίοι της διδάσκουν για το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τον αυθορμητισμό.

Ένας φίλος Ταύρος περιβάλλεται από Αιγόκερους στην κορυφή του Τοξότη. Η μητέρα, ο σύζυγος και ο γιος της γεννήθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου. Όπως είπε, πρέπει να ήθελε να μάθει κάτι πολύ κακό για να περιτριγυρίζεται από άτομα του συγκεκριμένου αστρολογικού ζωδίου.

Οι πιο στενοί μας φίλοι δεν είναι ποτέ ίδιοι με εμάς. Τις περισσότερες φορές είναι εντελώς αντίθετα από εμάς. Ήρθαμε εδώ για να έχουμε εμπειρίες και να μάθουμε από αυτές για να προωθήσουμε την εξέλιξή μας και τη δόνηση μας. Τι καλύτερος τρόπος για να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα αυτού που θέλουμε να μάθουμε;

Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε από τους άλλους καθώς έχουμε εμπειρίες μαζί τους. Μαθαίνουμε επίσης από αυτούς καθώς παρακολουθούμε τις επιλογές που κάνουν και πώς ζουν τη ζωή τους. Μαθαίνουμε ότι υπάρχει άλλος τρόπος να κάνουμε πράγματα εκτός από αυτόν που χρησιμοποιούσαμε.

Αλλά όλο αυτό το να έχεις εμπειρίες και να μάθεις δεν είναι μονόπλευρα. Δεν είναι αποκλειστικά προς όφελός μας. Με τη σειρά τους, οι γύρω μας μαθαίνουν από εμάς όπως και εμείς από αυτούς.

Ποια είναι τα αστρολογικά σημάδια των πέντε ανθρώπων που βρίσκεστε περισσότερο καθημερινά; Τι μαθαίνεις από αυτούς;

Τι τους διδάσκετε;

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *