Ταύρος και βιοηλεκτρικά άλατα κυττάρων ισοδυναμούν με υγεία

Στις 21 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στο μέρος των ουρανών που ονομάζεται «Ο Ταύρος». Ο Ταύρος κάποτε λατρευόταν ως θεός θεραπείας. Στη σκανδιναβική μυθολογία «Ο Ταύρος» αντιστοιχεί στον Θορ στη Σκανδιναβική Μυθολογία. Πρώτη Μαΐου, Μάιος – Ημέρα είναι μια ημέρα δώρων.

Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει τα αυτιά, το πρόσωπο, το λαιμό, το λαιμό, το συκώτι, τη χοληδόχο κύστη και την παρεγκεφαλίδα, το μυαλό των ζώων.

Εάν το Ηλιακό Πλέγμα είναι αδύναμο επειδή είναι ελλιπές σε άλατα κυττάρων, δεν θα έχει την ενέργεια να τροφοδοτήσει τα όργανα. Αυτό το πλέγμα είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καλή υγεία. Είναι σαν τον Μεγάλο Κεντρικό Σταθμό των ενεργειών.

Ο Ταύρος σχετίζεται με την κίνηση, τη δουλειά και την πράξη. Η πραγματική του λειτουργία είναι η κίνηση, όχι η ηλεκτροκίνηση. Η συναισθηματική ζωή στερεί από το σώμα τη νευρική ενέργεια, ιδιαίτερα την ενέργεια της ψυχής.

Ένα σωματίδιο θείου νατρίου έχει τη δύναμη να προσελκύει το διπλάσιο του όγκου του νερού που περιέχει απόβλητα και να το πετάει έξω από το αίμα. Το λεμφικό Taruean θα εξαλείψει την ατονία του παίρνοντας αρκετό Nat Sulph.

Η θεωρία των μικροβίων είναι ψεύτικη. Το μόνο ανθρώπινο πρόβλημα είναι η ασθένεια. Το σύστημα δεν είναι εύκολο.

Η γενική τοξικότητα του αίματος είναι η αιτία για σωματική και ψυχική ασθένεια και σε αρμονία.

Κατά τη διάρκεια της Άνοιξης, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται τεμπέληδες και εξασθενημένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή το αίμα έχει έλλειψη σε απαραίτητα μέταλλα και το σύστημα είναι γεμάτο σκουπίδια. Η φύση λειτουργεί ενάντια στις πιθανότητες. Ώρα για Nat Sulph.

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από υπνηλία λόγω της περίσσειας νερού στα εγκεφαλικά κύτταρα. Οι σκέψεις τους “πνίγονται!” Σε όλους τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη ανάγκη και για τους τρεις συνδυασμούς νατρίου ή νάτριου. Όλοι πνιγόμαστε στις σκέψεις μας.

Πολλοί υποφέρουν τώρα από: Ερεθισμό λόγω χοληδόχου. Τάση για αυτοκτονία με αγριότητα και ευερεθιστότητα από υπερβολική έκκριση χολής. από πολύ υγρό όξινης φύσης στα κύτταρα. Πονοκέφαλος στην κορυφή του κεφαλιού? Έμετος της χολής; ζάλη; Γλώσσα βρώμικη? πρασινωπό γκρι ή πρασινωπό καφέ χρώμα. πικρή ή μεταλλική γεύση στο στόμα. Βίαιοι πόνοι στη βάση του εγκεφάλου. Επιπεφυκίτιδα, διόγκωση του ήπατος. Διαβήτης; Ασθμα; Αρθρίτιδα; Αδυναμία;

εφιάλτες.

Πάρτε το Natrium σας πολλές φορές την ημέρα!

Το μυαλό των ζώων, τα συναισθήματα, σπαταλά τις απολαύσεις του και λιμοκτονεί το σώμα αργά και το γεμίζει με λύματα. Το θειικό νάτριο διώχνει αυτά τα λύματα από το αίμα. Ο Ταύρος είναι σύμβολο της δεύτερης περιόδου του κύκλου της ζωής. Δηλώνει τη θεϊκή δραστηριότητα στη δημιουργία των Μορφών. «Σχηματίζει» το ανθρώπινο σώμα. Οι Ταύροι που ζουν στις τροπικές περιοχές, ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη υγρασία, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αποθήκευση λυμάτων. Για αυτούς απαιτείται η διαχείριση 4 πλήρων δισκίων Nat Sulph την ημέρα.

Η αστρολογία και τα κατάλληλα άλατα κυττάρων θα βελτιώσουν την υγεία σας.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *