Σχέση Σκορπιού – Προστατέψτε τον εαυτό σας από το τσίμπημα του Σκορπιού

Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικοί σύντροφοι. Είναι πιστοί μέχρι τον πυρήνα. Όμως οι Σκορπιοί έχουν τσιμπήματα και θα τα χρησιμοποιήσουν πάνω σου, όταν προκληθούν! Εφόσον το διαβάζετε αυτό, θα πρέπει να είστε σε σχέση Σκορπιού. Θα έπρεπε να είχατε κάποια εμπειρία στην ενασχόληση με έναν Σκορπιό.

Οι Σκορπιοί θα έχουν την τάση να ελέγχουν τη σχέση. Αναλαμβάνουν την ηγεσία και καθοδηγούν τους συνεργάτες τους σε οποιαδήποτε κατάσταση. Εάν θέλετε να αναλάβετε την ευθύνη, δεν θα δυσανασχετήσετε αλλά θα σας σεβαστούν. Οι Σκορπιοί επιδοκιμάζουν το θάρρος και τη διεκδίκηση. Αλλά ο Σκορπιός θα συνοφρυώσει την επιθετική συμπεριφορά. Γνωρίστε, λοιπόν, τα όριά σας, ενώ έχετε να κάνετε με τον σύντροφό σας Σκορπιό.

Μια άλλη ιδιότητα των Σκορπιών είναι η φιλελεύθερη και γενναιόδωρη στάση τους. Όταν όμως χάσουν την ψυχραιμία τους, θα σηκώσουν την κόλαση. Επίσης δεν συγχωρούν εύκολα. Θυμούνται ακόμη και ασήμαντα περιστατικά, τα οποία θα αναφέρουν σε κάθε καυγά, για πάντα.

Οι Σκορπιοί συχνά περιμένουν από εσάς να διαβάσετε το μυαλό τους. Θυμώνουν ή ταράζονται, αν δεν έχετε ενεργήσει σωστά διαβάζοντας το μυαλό τους. Δεν θα ξέρετε καν γιατί είναι θυμωμένοι και ούτε πρόκειται να σας το πουν! Άλλωστε, ως αναγνώστης μυαλού, πρέπει να ξέρεις! Αυτή θα είναι η στάση τους (και η πεποίθησή τους επίσης.) Θα δυσκολευτείτε να τους πείσετε ότι πρέπει να βγουν με αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Το κλειδί για να πετύχετε αυτό το έργο είναι να εξηγήσετε ότι χρειάζεστε πραγματικά να σας το πουν. Αλλά αν δεν είναι πρόθυμοι να σας πουν τι χρειάζονται, είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια σχέση του Σκορπιού να λειτουργήσει.

Εάν έχετε χωρίσει και έχετε επιστρέψει στη σχέση σας με τον Σκορπιό προσπαθώντας να το κάνετε να λειτουργήσει, πρέπει να θυμάστε αυτή την τάση.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.