Συνδυασμοί που διακηρύσσουν τη γέννηση μιας εξαιρετικά όμορφης γυναίκας σε Ωροσκόπο Αιγόκερω

Το μόνο πράγμα που ευνοεί ένα κορίτσι που γεννιέται στον Αιγόκερω, που κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο είναι ότι αποτελούνται από πιο αυστηρά πράγματα. Το πρόσωπό τους μπορεί να φαίνεται ώριμο ή γερασμένο όταν είναι μικρά, αλλά όσο μεγαλώνουν και περνούν τα χρόνια δείχνουν νεότεροι! Αυτή είναι η ανταμοιβή που μόνο αυτό το ουράνιο ζώδιο επιφυλάσσει για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτό. Ένα άλλο θετικό για το κορίτσι Αιγόκερω είναι ότι η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος της ομορφιάς και των επαγγελμάτων που συνδέονται με την ομορφιά, θα είναι πάντα γόνιμη γι ‘αυτούς. λόγος: Η Αφροδίτη είναι ο πιο ωφέλιμος πλανήτης για το κορίτσι που έχει αυτό το ζώδιο που ανεβαίνει σε ωροσκόπο. Κυβερνά τον τριαδικό πέμπτο οίκο μέσω του Ταύρου και τον δέκατο γωνιακό οίκο μέσω του Ζυγού.

Παρουσία του ωροσκόπου άρχοντα Κρόνου στον δέκατο οίκο σε έξαρση με Yogakaraka Η Αφροδίτη σίγουρα διακηρύσσει τη γέννηση ενός εντυπωσιακά όμορφου κοριτσιού και το πραγματικό πάγωμα στην τούρτα μπορεί να είναι η ένατη όψη του δεύτερου Δία στον Υδροχόο, που μόλις αναδύεται από τον Αιγόκερω, το ζώδιο όπου έχει την πτώση του. Αυτός ο εξαγνισμένος Δίας λέγεται ότι είναι πιο ισχυρός από τον Δία στον Καρκίνο -το ζώδιο της ανάτασής του- από ορισμένους αστρολόγους. Μπορεί να προσθέσει λάμψη στο πρόσωπο αυτού του όμορφου κοριτσιού, εκτός του ότι της δίνει μια γλυκιά φωνή. Αυτό το κορίτσι μπορεί ακόμη και να τραγουδήσει καλά. Αυτή η ένατη όψη στον πιο σημαντικό πλανήτη, την Αφροδίτη, σχηματίζεται Maalavya Yogaσε συνεργασία με τον ωροσκόπο, τον Κρόνο που δημιουργεί Shashak Yoga, λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής δύναμης. Ο Δίας είναι επίσης Uchchanath (ο άρχοντας του ζωδίου όπου ένας πλανήτης εξυψώνεται, εδώ είναι οι Ιχθείς) της Αφροδίτης, ενώ η ίδια η Αφροδίτη είναι η Uchchanath του Κρόνου, καθώς είναι ο άρχοντας του Ζυγού. Αυτή η τριπλή σύνδεση μεταξύ τους φέρνει τα καλύτερα από την Αφροδίτη και τον Κρόνο.

Ομοίως, η παρουσία του Κρόνου στον πρώτο οίκο στον δικό του οίκο του Αιγόκερω, δίνοντας αφορμή για Shashak Yoga, πλαισιώνεται από τον δωδέκατο Δία στο δικό του ζώδιο, ο Τοξότης και η Αφροδίτη συν Ερμής στον Υδροχόο στον δεύτερο οίκο είναι επίσης πολύ καλός. Εάν ο Ήλιος τυχαίνει να βρίσκεται στον τρίτο οίκο και η Πανσέληνος στον ένατο οίκο, τότε αυτό το κορίτσι δεν θα έχει καμία διαφορά στην ομορφιά. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι μια άλλη Madonna στα σκαριά. Για, lagna δηλ. ωροσκόπος, πλαισιώνεται από τους τρεις ευεργετικούς, ενώ ο κύριος του βρίσκεται στο δικό του ζώδιο. Μεταξύ των ευεργετημάτων, η Αφροδίτη απέχει μόλις ένα βήμα από την ανάταση. με λίγα λόγια δίνουν τεράστια δύναμη στον ωροσκόπο. Επιπλέον, η παρουσία του Ήλιου στον τρίτο, που φιλοδοξεί για έξαρση στους Ιχθύς, αντικρίζοντας την Πανσέληνο θα την κάνει σεμνή παρθενική εμφάνιση σε όλη τη ζωή.

Η παρουσία του Κρόνου στον τρίτο οίκο των Ιχθύων, που δέχεται ως όψη του έβδομου Δία σε έξαρση, με τη Σελήνη σε έξαρση στον πέμπτο και τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον όγδοο, ένατο και δέκατο οίκο (Ήλιος-Λέο-δικός σπίτι· Ερμής-Παρθένος-έξαρση· και, Αφροδίτη-Ζυγός-ιδιόκτητο σπίτι) αντίστοιχα μπορούν να κάνουν αυτό το ωροσκόπο Αιγόκερω ένα εξαιρετικά όμορφο δείγμα της μητέρας φύσης.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *