Συνδυασμοί που διακηρύσσουν τη γέννηση μιας εξαιρετικά όμορφης γυναίκας σε ωροσκόπο καρκίνο

Για ένα κορίτσι με ωροσκόπο Καρκίνο, η παρουσία του Δία και της Σελήνης στον πρώτο οίκο διακηρύσσει τη γέννηση κάποιου του οποίου η εξαιρετική συμπεριφορά ταιριάζει με την εξαιρετική συμπεριφορά της. Ένα τέτοιο κορίτσι γεννιέται αλλά σπάνια. Θα συνδυάσει την ομορφιά με τον εγκέφαλο. Θα είναι μαλακή, καθαρή στις σκέψεις και τις πράξεις και θα εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να αναλάβουν φιλανθρωπία και οι άνθρωποι θα την ακολουθούν με πραότητα. Αυτή είναι η λέξη-κλειδί για αυτό το κορίτσι, καθώς θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, φιλανθρωπικό, εξυπηρετικό, έξυπνο και θα επιβάλλει απέραντο σεβασμό όπου κι αν πάει. Θα έχει την έμφυτη ικανότητα να φτάσει αμέσως στην καρδιά του θέματος. Ο κόσμος θα μαγευτεί από τη συνολική της προσωπικότητα. Αν, κατά τύχη, για αυτό το κορίτσι, η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο των Ιχθύων, σε έξαρση, θα ζήσει μια παραμυθένια ζωή σε όλη τη διάρκεια. Θα είναι βασίλισσα των καρδιών.

Στην πραγματικότητα, όλο αυτό το στήσιμο σε αυτή την περίπτωση γίνεται τόσο ευοίωνο όσοι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με αυτή τη γυναίκα θα γίνουν ευσεβείς στη σκέψη και στις πράξεις. Οι πονηροί και απαίσιοι τύποι θα κρατηθούν μίλια μακριά από αυτή την ψυχή. Αν έρθουν ίσως οπουδήποτε κοντά σε αυτή τη γυναίκα, οι αμαρτωλοί τρόποι τους θα λιώσουν στη φωτιά της αγνότητάς της.

Σύμφωνα με πολλές αστρολογικές πραγματείες, η γέννηση ενός κοριτσιού σε άρτιο ζώδιο στον ωροσκόπο είναι ευοίωνη. Εάν η Σελήνη και ο Ήλιος είναι επίσης στα ζυγά σπίτια και η γέννηση είναι τη νύχτα, η γυναίκα θα γίνει τυχερή στη ζωή της.

Παρόμοια αλλά όχι πανομοιότυπα αποτελέσματα μπορούν να προβλεφθούν εάν η Σελήνη βρίσκεται στον Ωροσκόπο και ο Δίας (στον οίκο του) και η Αφροδίτη (σε έξαρση) βρίσκονται στον ένατο οίκο στους Ιχθύς. Σε αυτόν τον συνδυασμό, η πέμπτη όψη του Δία στη Σελήνη θα μεταφέρει τα καλά αποτελέσματα της Αφροδίτης στον Ωροσκόπο.

Αν στον παραπάνω συνδυασμό αν η Αφροδίτη βρίσκεται στον γωνιακό τέταρτο οίκο του Ζυγού δημιουργώντας έναν ισχυρό Maalavya Yoga, και ο δεύτερος άρχοντας ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο του Σκορπιού, έχοντας μόλις αναδυθεί από την πτώση του στον Ζυγό, καθαρισμένος έτσι πλήρως από τις ατέλειες, όψη του ένατου Δία, μπορεί να προσδώσει απέραντη ομορφιά στο πρόσωπο αυτής της γυναίκας. Σε άλλη μετάθεση αυτής της τοποθέτησης, η πανσέληνος (lagna άρχοντας-αντιπροσωπεύει τον ιθαγενή εαυτό της) στον ενδέκατο οίκο του Ταύρου (η έξαρσή του), έχοντας την αμοιβαία όψη του Ήλιου (ο άρχοντας του προσώπου, δεύτερος οίκος), με τον Ήλιο να αντανακλά τα αποτελέσματα του ένατου Δία στην υψωμένη Πανσέληνο, μπορεί να κάνει αυτή τη γυναίκα ισοδύναμη με μια θεά με πρόσωπο με φεγγάρι σε ομορφιά.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *