Συνδυασμοί που διακηρύσσουν τη γέννηση μιας εξαιρετικά όμορφης γυναίκας στο Leo Ascendant

Για ένα κορίτσι Λέων η παρουσία του Ερμή στη δεύτερη της Παρθένου μπορεί να την κάνει εξαιρετικά όμορφη. Ο δεύτερος οίκος αντιπροσωπεύει τον λαιμό του προσώπου προς τα πάνω. Ως εκ τούτου, ο εξυψωμένος Ερμής στον δεύτερο οίκο μπορεί να την κάνει να μοιάζει με αιώνια παρθένα. Αυτό το κορίτσι σίγουρα θα είναι ελαφίνα με ένα πολύ ευχάριστο πρόσωπο. το κόψιμο του φλόκου της θα είναι θεϊκό και το ξύλο της φωνής της θα ταιριάζει με την ομορφιά του προσώπου της. Η παρουσία της Σελήνης στον ένατο οίκο και του Ήλιου στον τρίτο οίκο του Ζυγού με την Αφροδίτη, και του Δία στον δικό του πέμπτο οίκο (Τοξότης) με τον εξυψωμένο Άρη στον έκτο (Αιγόκερω) θα είναι μοναδική τοποθέτηση πλανητών για τους λόγους που αναφέρονται. παρακάτω: ο Ήλιος έχει την πτώση του στον Ζυγό, όπου κάθεται με τον άρχοντα του Ζυγού, την Αφροδίτη.

Η πλήρης όψη του Ήλιου στην ένατη γεμάτος Η Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει θαύματα για τους ιθαγενείς. Όταν δύο φωτιστικά σώματα αντικρίζουν το ένα το άλλο, οι σπίθες πετάνε. Η Αφροδίτη είναι η ουχτσάναθ της Σελήνης, που σημαίνει ότι είναι ο άρχοντας του οίκου (Ταύρος) όπου η Σελήνη υψώνεται. Η άμεση όψη του στη Σελήνη είναι επίσης καλή. Εκτός από αυτό, η όψη του πέμπτου Δία στον Τοξότη στην ένατη Σελήνη ενισχύει σημαντικά την ευοίωνη θέση της Σελήνης. Επιπλέον, ο Άρης στον έκτο είναι πολύ ισχυρός, αυτό επίσης στην έξαρσή του. Η τέταρτη, πλήρης όψη του στη Σελήνη κάθεται στον Κριό, δηλαδή ένα βήμα μακριά από την έξαρση, σε ένα ζώδιο που ανήκει στον Άρη, γίνεται πολλαπλασιαστής δύναμης. Η πλήρης όψη της Σελήνης στον ανερχόμενο Άρχοντα Ήλιο μεταφέρει τα αποτελέσματα του Δία και του Άρη σε αυτήν. δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί οι τρεις πλανήτες, δηλαδή. Ο Δίας, ο Άρης και η Σελήνη είναι οι φίλοι του Ήλιου στο στήθος, ενώ ο Άρης είναι και δικός του ουχτσάναθ. Το ψεγάδι της πτώσης του ανερχόμενου άρχοντα Ήλιου ακυρώνεται επίσης επειδή, του Ήλιου ουχτσάναθ Ο Άρης βρίσκεται στη γωνία από τον τρίτο οίκο του Ζυγού, όπου υπάρχει και ο άρχοντάς του Αφροδίτη. Η γωνιακή τοποθέτηση της Αφροδίτης και του Ήλιου από τον Άρη και τη Σελήνη ακυρώνει την πτώση της εντελώς. Στις παραπάνω τοποθετήσεις πλανητών η γέννηση μιας πραγματικής ομορφιάς είναι δεδομένο.

Εάν ο Ήλιος βρίσκεται στον πρώτο οίκο του Λέοντα στο παραπάνω στήσιμο, τότε λαμβάνει την ένατη πλήρη όψη του Δία και την όγδοη πλήρη όψη του Άρη, αυτό σίγουρα θα κάνει το κορίτσι μια μεγαλοπρεπή λέαινα στην εμφάνιση.

Ομοίως ο ένατος Ήλιος στον Κριό (η ύψωσή του) και η δέκατη Αφροδίτη στον Ταύρο με τον Ερμή να δημιουργεί ένα ισχυρό Maalvya Yog. Με το τρίτο γεμάτος Η Σελήνη στον Ζυγό (το ζώδιο της αιώνιας ομορφιάς) που δέχεται την πέμπτη πλήρη όψη του ενδέκατου Δία που είναι έτοιμη για ανάταση στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί επίσης να κάνει ένα κορίτσι απίστευτα γοητευτικό.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *