Συνδυασμοί που διακηρύσσουν τη γέννηση μιας εξαιρετικά όμορφης γυναίκας σε Ωροσκόπο Ταύρου

Το ζώδιο του Ταύρου ευλογείται από τη γοητεία της Αφροδίτης, του κυβερνήτη της ομορφιάς ή οποιουδήποτε κλάδου όπου η φυσική ομορφιά είναι στο επίκεντρο.

Αν υπάρχει η Σελήνη στον πρώτο οίκο του ωροσκόπου Ταύρου, ανταλλάσσοντας θέση με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο, το κορίτσι θα είναι εξαιρετικά όμορφο. Εάν αυτή η Αφροδίτη έχει όψη από τον Δία από τον ενδέκατο οίκο, και και οι τρεις πλανήτες είναι άψογοι, ένα τέτοιο κορίτσι θα είναι ένα από τα χιλιάδες.

Παρουσία της Σελήνης στον τρίτο οίκο του Καρκίνου-στο δικό της ζώδιο-για τον Ωροσκόπο Ταύρο, με όψη από τον Ήλιο και τον Ερμή στον ένατο οίκο που έχει το ζώδιο του Αιγόκερω και η Αφροδίτη τοποθετείται στον ενδέκατο οίκο, στους Ιχθύς, την έξαρσή του. Αυτή η τοποθέτηση πλανητών έχει τη δύναμη να κάνει μια Σταχτοπούτα από ένα συνηθισμένο κορίτσι, αυτό που μπορεί να γίνει από κουρέλια σε πλούτη. Εάν αυτός ο συνδυασμός όπτεται επίσης από τον Δία που τοποθετείται στον έβδομο οίκο, όπτοντας έτσι τον ωροσκόπο, η Πανσέληνος τοποθετείται στον δικό της οίκο και η Αφροδίτη σε έξαρση στον ενδέκατο στον οίκο των Ιχθύων. αυτή η γυναίκα θα είναι τόσο όμορφη όσο η Νεφερτίτη, και ένας άντρας ισοδύναμος με αυτοκράτορα θα την παντρευτεί, και θα κυβερνήσει όλα όσα ερευνά.

Ο λόγος για αυτό πολύ απλός: η πανσέληνος, ο άρχοντας του τρίτου οίκου, βρίσκεται στο δικό της σπίτι, λαμβάνοντας την πλήρη όψη του Ήλιου και του Ερμή. Αυτή η Σελήνη έχει όψη από τον Δία που κάθεται στο σπίτι του φίλου του (Άρη). Ο Δίας κοιτάζει περαιτέρω τον ενδέκατο οίκο του και τον ανερχόμενο άρχοντα Αφροδίτη στην έξαρσή του, δίνοντας έτσι τεράστια δύναμη στη Σελήνη και την Αφροδίτη.

Ομοίως, εάν ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος, και οι τρεις, βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο, και ο Ερμής και η Αφροδίτη δεν καίγονται-αυτή η τοποθέτηση θα ακυρώσει την πτώση του Ερμή στους Ιχθείς επειδή ο Ερμής έχει όψη από τον άρχοντα των Ιχθύων Δία. περαιτέρω, ο ισχυρός Ήλιος, ένα βήμα μακριά από την έξαρση που τοποθετείται με τον ωροσκόπο άρχοντα Αφροδίτη, δίνει δύναμη στον ωροσκόπο. Έτσι, ένας ισχυρός ωροσκόπος (που όπτεται από τον Δία) και ο κύριός του, και πάλι από τον ίδιο πλανήτη. Εδώ ο Ήλιος, η Σελήνη λαμβάνουν επίσης την όψη του Δία, αυτή η μοναδική τοποθέτηση καθιστά ισχυρούς και τους τρεις, τον Ήλιο, τον χάρτη της Σελήνης και τον ωροσκόπο. Εξαιρετικά ευεργετική είναι και η τοποθέτηση τριών πλανητών στον ενδέκατο οίκο. Κάθε κορίτσι που έχει αυτόν τον συνδυασμό μπορεί να φιλοδοξεί να ενταχθεί στις τάξεις ενός επιτυχημένου και όμορφου αστέρα του κινηματογράφου, του οποίου η βασιλεία θα διαρκέσει για περισσότερα από δέκα χρόνια. Δεν θα σβήσει από τη μνήμη των θαυμαστών της ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή της.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *