Συνδυασμοί που διακηρύσσουν τη γέννηση μιας εξαιρετικά όμορφης γυναίκας σε Ωροσκόπο Παρθένου

Για μια γυναίκα ωροσκόπου Παρθένου, ο πρώτος άρχοντας, ο Ερμής, είναι ένα φυσικό ευεργέτημα. Ο Παρθένος, ή η παρθένος, είναι από τη φύση του ένα σεμνό ζώδιο. Τα κορίτσια αυτού του ωροσκόπου είναι τα πιο θηλυκά σε ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο. Έχουν μια αύρα αγνότητας γύρω τους. Επομένως, εάν ο άρχοντας του ωροσκόπου, ο Ερμής, βρίσκεται στον πρώτο οίκο, στην έξαρσή του, δημιουργεί Bhadra Yoga, ένας από τους πέντε μεγάλους γιόγκα. Αυτά τα γιόγκα προκαλούνται όταν κάποιος από τους πέντε πλανήτες δηλ. Ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ερμής ή η Αφροδίτη βρίσκονται σε γωνίες, στους δικούς τους οίκους ή σε έξαρση. Με αυτή την τοποθέτησή τους επιτυγχάνουν μια πολύ, πολύ υψηλή αξιοπρέπεια, ανεβάζοντας το προφίλ της ιθαγενούς, ώστε να μπορέσει να γίνει εξέχουσα θέση ανάμεσα στις γυναίκες της γενιάς της. Ως εκ τούτου, μια τέτοια γυναίκα θα έχει καλά πλεκτά φρύδια. Στην πραγματικότητα, τα σεμνά μάτια και τα τέλεια φρύδια της μπορεί κάλλιστα να είναι το talk of the town. Το βάδισμα αυτού του κοριτσιού θα είναι σαν αυτό ενός ελέφαντα, που λέγεται gajagamini στα σανσκριτικά. Θα έχει επίσης τέλεια κοιλιά, και θα είναι εξαιρετικά αισθησιακή. Το δέρμα της θα ήταν ελαφρώς αρωματικό σαν πάστα σανταλόξυλου. Το μέτωπό της θα είναι επίσης πολύ ελκυστικό. Παρόμοια πράγματα μπορούν να ειπωθούν εάν αυτός ο Ερμής στον δέκατο οίκο των Διδύμων.

Η παρουσία του ωροσκόπου άρχοντα Ερμή στον τέταρτο οίκο του Τοξότη με την Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει τον δεύτερο οίκο (πρόσωπο) για αυτό το κορίτσι μπορεί να είναι πολύ καλή στην ενίσχυση της ομορφιάς της. Εάν ο Δίας προσεγγίζει επίσης τον ωροσκόπο από τον έβδομο οίκο των Ιχθύων – τον δικό του οίκο – θα κάνει αυτό το κορίτσι εξαιρετικά ελκυστικό και καλά στρογγυλεμένο. Θα είναι μια γυναίκα με στρογγυλά και μελί μάτια, εμφανές πρόσωπο και κατακόκκινη επιδερμίδα. Τα πόδια της θα είναι εξαιρετικά όμορφα όπως αυτή. θα έχει κοκκινωπά νύχια, πλατιά μάγουλα και γλυκιά φωνή.

Σε έναν άλλο συνδυασμό, αν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό ο δεύτερος οίκος, που είναι και ο δικός της οίκος, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον τρίτο οίκο, δημιουργώντας έναν ισχυρό Budh-Aditya Yoga-ο άρχοντας του ωροσκόπου, ο Ερμής, είναι με τον σημαίνοντα του ωροσκόπου-τον Ήλιο, που είναι εξαιρετικά καλό. Επιπλέον, εάν υπάρχει Σελήνη στον ένατο οίκο της τύχης στο ζώδιο του Ταύρου, η έξαρσή του, τότε μια τέτοια πανσέληνος μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά μιας γυναίκας πάρα πολύ. Αυτός ο συνδυασμός έχει τη δύναμη να κάνει μια βασίλισσα ομορφιάς από αυτό το κορίτσι. Ο τίτλος της Μις Υφήλιος ή Μις Κόσμος θα είναι κοντά σε αυτό το κορίτσι.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *