Συμβουλές για το πώς να αποπλανήσετε μια γυναίκα καρκίνο

Από αμνημονεύτων χρόνων, οι άνδρες πίστευαν ότι η ημερομηνία κατά την οποία γεννιέται ένα άτομο επηρεάζει την προσωπικότητά του. Η ευθυγράμμιση των πλανητών τη στιγμή της γέννησής του πιστεύεται ότι έχει ισχυρή επίδραση στα χαρακτηριστικά που θα εμφανίσει.

Αυτή η ευθυγράμμιση καθορίζει αν είναι κοινωνικός ή αποτραβηγμένος, διανοητικός ή συναισθηματικός, ή ακόμα και αν έχει την τάση να αναζητήσει έναν ρομαντικό σύντροφο ή θα προτιμούσε να περάσει τη ζωή μόνος του. Όσοι γεννήθηκαν το δεύτερο μισό του Ιουνίου και το πρώτο μισό του Ιουλίου εμπίπτουν στο ζώδιο του Καβούρι ή του Καρκίνου. Είναι ευαίσθητα, γαλουχητικά άτομα που κάνουν ιδανικούς συνεργάτες. Αν σας ελκύει ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε αυτό το ζώδιο, δείτε πώς να αποπλανήσετε μια γυναίκα Καρκίνο.

1. Δημιουργήστε μια συναισθηματική σύνδεση. Οι γυναίκες καρκίνοι έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα. Μπορεί να έχετε τα πιο αποκλίνοντα ενδιαφέροντα ή να φαίνεστε εντελώς ασυμβίβαστοι όταν πρόκειται για τη διάνοιά σας, αλλά όσο μπορείτε να δεθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, μια γυναίκα Καρκίνος θα αισθάνεται ότι μια πραγματική σχέση είναι δυνατή. Εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός μοιράζοντας τα συναισθήματά σας μαζί της, κατά προτίμηση σε ένα οικείο και ρομαντικό περιβάλλον.

2. Κάντε την να νιώσει ότι χρειάζεται. Για τις γυναίκες Καρκίνους, η επιθυμία συνδέεται στενά με το αίσθημα της ανάγκης. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα Καρκίνο είναι να της πεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν. Δεν θα εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός για να σας χειραγωγήσει ή να σας περπατήσει. Αντίθετα, θα ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ σας και θα ενισχύσει την επιθυμία της να είναι μαζί σας.

3. Ενημερώστε της ότι σκέφτεστε το μέλλον. Οι περισσότερες γυναίκες Καρκίνοι δεν απολαμβάνουν την προοπτική των πτερυγίων ή των one night stands. Δεν φοβούνται τη δέσμευση – το αντίθετο, στην πραγματικότητα. Τείνουν να βλέπουν κάθε μνηστήρα ως πιθανό σύντροφο και δεν ενδιαφέρονται για άντρες που θέλουν μόνο να παίζουν παιχνίδια.

Η ιδέα της τακτοποίησης είναι ευτυχής για την εξημερωμένη γυναίκα Καρκίνο και εξαιτίας αυτού είναι πιθανό να γίνει ένας ιδανικός σύντροφος ζωής. Δεν χρειάζεται να την παντρευτείτε αμέσως, αν και μπορεί να διαπιστώσετε ότι το θέλετε καθώς προχωρά η σχέση σας. Μάλλον, προσφέρετέ της την άνεση μιας σχέσης όπου μπορεί να βγει από το καβούκι της και να μην πληγωθεί ή απογοητευτεί.

4. Αφεθείτε στις αισθησιακές της φαντασιώσεις. Σε αντίθεση με την ιδέα της εξημερωμένης γυναίκας ως συντηρητικής, οι γυναίκες Καρκίνοι είναι συχνά γλυκές, θηλυκές και έντονα αισθησιακές. Κάνουν καλούς συνεργάτες στο κρεβάτι, ειδικά αν επιθυμείτε σύνδεση σε συναισθηματικό αλλά και σε φυσικό επίπεδο. Οι φαντασιώσεις τους συνήθως περιστρέφονται γύρω από το νερό, έτσι ένα ζεστό αφρόλουτρο, ένα υδρομασάζ ή μια φωτισμένη εξωτερική πισίνα τη νύχτα μπορεί να είναι ισχυρά εργαλεία για αποπλάνηση.

Το να μάθετε πώς να σαγηνεύετε μια γυναίκα Καρκίνο μπορεί να είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Μια γυναίκα Καρκίνος μπορεί να είναι ο πιο ανιδιοτελής και χαρισματικός ρομαντικός σύντροφος που θα μπορούσατε να έχετε ποτέ και δεν θα μετανιώσετε ποτέ για την προσπάθεια που καταβάλατε για να κερδίσετε την καρδιά της.

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.