Συμβουλές για ραντεβού με έναν άντρα Σκορπιό

Θα διαπιστώσετε ότι το ραντεβού με έναν άντρα Σκορπιό μπορεί να είναι κουραστικό αν δεν είστε έτοιμοι για αυτό. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι προτού πείτε ναι (ή πριν του ζητήσετε να βγούμε) ότι ανταποκρίνεστε σε αυτήν την πρόκληση. Είναι ένα κομπλεξικό άτομο που θα σε αφήσει είτε να θέλεις περισσότερα είτε να θέλεις να κάνεις πίσω. Ένας άντρας Σκορπιός είναι πολύ κυρίαρχος, επομένως, παρόλο που θέλει να είναι με γυναίκες με αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητη, θέλει επίσης να γίνουν τα πράγματα όπως του αρέσει. Εάν δεν συμφωνείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα μαζί του, θα πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να τον κάνετε να δει τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο ή απλώς να καταλήξετε σε συμβιβασμό.

Όταν βρεθείτε σε ραντεβού με έναν άντρα Σκορπιό δώστε του λίγο μυστήριο και ίντριγκα, αλλά μην κάνετε παιχνίδια. Για παράδειγμα, το να ενεργείς πολύ ενδιαφέρον και μετά να είσαι ψυχρός και απασχολημένος μπορεί να έχει αποτέλεσμα, αλλά το να προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει δεν θα το κάνει. Είναι ένας πολύ παραδοσιακός άνθρωπος, οπότε δεν θα το πάρει χαμπάρι. Ένας άντρας Σκορπιός, πρώτα και κύρια, θέλει πίστη και αφοσίωση και αν δει το δικό σας να αμφιταλαντεύεται λίγο, μπορεί απλώς να κάνει πίσω και να αναζητήσει άλλες προοπτικές. Ένας Σκορπιός είναι συνήθως ένας πολύ εδραιωμένος άντρας, οπότε περιμένετε πολύ ανταγωνισμό. Οι γυναίκες τείνουν να συρρέουν ακόμα και όταν είναι με κάποιον. Μην ανησυχείς όμως, δεν παρασύρεται εύκολα από ένα περίτεχνο ντεκολτέ. Ναι, είναι άντρας και μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο άντρα, αλλά χρειάζεται κάτι περισσότερο από λίγο δέρμα για να αποκτήσεις αυτόν τον τύπο. Αν δεν του αρέσει όλο το πακέτο, δεν θα παρασυρθεί, οπότε δεν έχει νόημα να ζηλέψει γιατί δεν είναι εύκολος τύπος. Μόλις ένας άντρας Σκορπιός σας ζητήσει να βγείτε, σημαίνει ότι του αρέσεις και όταν είπε ότι θέλει να περάσει στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ασφαλή σχέση. Δεν παίρνει τις δεσμεύσεις ως αστείο ή κάτι για να παίξει. Ένα μειονέκτημα εδώ είναι ότι αυτοί οι άνδρες τείνουν να είναι μοναχικοί. Υπάρχουν στιγμές που θέλουν απλώς να περνούν χρόνο μόνοι τους, γι’ αυτό μην περιμένετε να είναι συνέχεια κοντά τους. Δώστε του χώρο γιατί μόλις ξεπεράσει αυτή τη φάση θα θέλει να περνάει κάθε μέρα μαζί σας. Κάτω από την επιχειρηματική και σκληρή πρόσοψη, ένας Σκορπιός παίρνει στα σοβαρά τα συναισθήματά του, γι’ αυτό παίξτε με ασφάλεια.

Τελευταίο πράγμα, μην πληγώσετε ποτέ τον εγωισμό ενός αρσενικού Σκορπιού. Ναι, δεν πρέπει να το κάνετε αυτό σε κανέναν άντρα (ή σε κανέναν για αυτό το θέμα), αλλά μερικοί άντρες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να συνέλθουν από τυχόν μώλωπες ή γρατσουνιές που της κάνει μια γυναίκα. Επαινέστε τον, βάλτε τον σε ένα βάθρο, να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες του και θα βρείτε τον εαυτό σας έναν από τους πιο τυχερούς ανθρώπους που θα είστε με κάποιον σαν Σκορπιό.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *