Σπάνιο μπλε φεγγάρι Απόκριες 31 Οκτωβρίου 2020

Έχουμε ένα σπάνιο μαγικό Blue Moon που έρχεται στις Απόκριες στις 31 Οκτωβρίου 2020! Η γιαγιά Μουν θα μεταδώσει τη σοφία και το καθοδηγητικό φως της. Θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου οπότε σίγουρα είναι ώρα δράσης. Όχι απαραίτητα σωματική δράση, αλλά πνευματική.

Το Halloween συνδέεται συχνά με Πανσέληνο και τρομακτικά πνεύματα, αλλά δεν συμβαίνει συχνά μια πανσέληνος πραγματικά στις διακοπές. Πόσο σπάνια είναι αυτή η Μπλε Πανσέληνος; Η πανσέληνος του Halloween δεν είχε εμφανιστεί για όλους σε όλες τις ζώνες ώρας από το 1944!

Αυτή η Πανσέληνος δεν έχει να κάνει με μαγεία ή φαντάσματα, αλλά είναι εδώ για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην προσωπική και πνευματική σας ζωή. Θα σας βοηθήσω να καταλάβετε γιατί σε αυτό το άρθρο/βίντεο.

Το Halloween 2020 θα είναι ένα για τα βιβλία ιστορίας (και αστρολογίας)! Όχι μόνο θα ζήσουμε το ετήσιο “Hunters Moon” την 1η Οκτωβρίου, αλλά θα χαρούμε και έναν πνευματικό ουρανό τη νύχτα του Halloween.

Μια πανσέληνος το Halloween συμβαίνει μόνο μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι – για την ακρίβεια κάθε 18 έως 19 χρόνια. Για αυτόν τον λόγο, όταν μια πανσέληνος προσγειώνεται στις 31 Οκτωβρίου, οι λάτρεις της πνευματικής και αστρολογίας του Halloween κοντά και μακριά ενθουσιάζονται αρκετά. Όταν κοιτάζετε την Πανσέληνο τη νύχτα του Halloween, δεν θα φαίνεται μπλε, αλλά θα βλέπετε κάτι πολύ ασυνήθιστο. Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι το Halloween 2020 πρόκειται να είναι ένα από τα καλύτερα Halloween μέχρι σήμερα.

Θεωρώ ότι το Halloween είναι μια πολύ ιδιαίτερη εποχή του χρόνου λόγω της ευκαιρίας να συνδεθώ με τον κόσμο των πνευμάτων. Δεν μιλάω για τη σύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα που έχουν πεθάνει. Μιλάω για τη σύνδεση με ό,τι είναι ιερό και δυνατό. Το αντιμετωπίζω ως ιερή ώρα και πάντα κάνω κάτι για μένα και τους άλλους αυτήν τη νύχτα. Όχι, δεν ντύνομαι με κοστούμια ούτε παρευρίσκομαι σε συγκεντρώσεις. Αντίθετα, μπαίνω μέσα και βλέπω τι όμορφα μηνύματα θα δοθούν σε μένα και προς όφελος των άλλων.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε τον Οκτώβριο και όλη την πνευματικότητά του από το να ξεκινήσετε και να τελειώσετε τον μήνα με πανσέληνο. Εκεί που την πρώτη του μήνα, την 1η Οκτωβρίου, θα γίνει μάρτυρας ενός εκπληκτικού Hunters Moon, η 31η θα δει το πρώτο του Halloween Blue Moon από το 2001. Περιττό να πούμε ότι δεν θα θέλετε να το χάσετε. Εξάλλου, η επόμενη φορά που μπορείτε να περιμένετε πανσέληνο το Halloween είναι το 2039!

Μεγάλη περιουσία θα είναι άφθονη κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής πανσέληνου και του Halloween, γνωστά και ως Samhain. Η ενέργεια που ξεχύθηκε φέτος ήταν απίστευτα δυνατή και πολύ συναισθηματικά προσπαθούσα και αυτή η Πανσέληνος θα είναι σημαντική για εσάς και για το τι συμβαίνει για το υπόλοιπο του 2020.

Το Blue Moon καλύπτεται από μυστήριο, μαγεία και λαογραφία, ίσως επειδή εμφανίζεται μόνο μία φορά κάθε 2,7 χρόνια. Ο ίδιος ο όρος «μπλε φεγγάρι» είναι πάνω από 400 ετών όταν ο Σαίξπηρ έγραψε για πρώτη φορά τις λέξεις «μπλε φεγγάρι» που σημαίνει σπάνιο ή παράλογο. Η σπανιότητα μιας πανσέληνου να εμφανίζεται δύο φορές σε ένα μήνα ή μιας τρίτης πανσελήνου που εμφανίζεται σε μια αστρονομική εποχή με τέσσερις πανσέληνους έναντι των κανονικών τριών, πρέπει να ενέπνευσε τον μεγάλο θεατρικό συγγραφέα να επινοήσει τον όρο.

Ο όρος «μια φορά σε ένα μπλε φεγγάρι» σημαίνει ότι κάτι είναι πολύ σπάνιο. Αλλά πόσο σπάνιο, εξαρτάται από τον ορισμό σας και το τι αισθάνεστε.

Η Γαλάζια Σελήνη θεωρείται τυχερή, κάτι που αξίζει να γιορτάσουμε και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αυτή η Μπλε Σελήνη, που εμφανίζεται το Halloween, όταν το πνευματικό πέπλο μεταξύ των δύο κόσμων μας είναι το πιο λεπτό, σηματοδοτεί μια περίοδο τεράστιας θετικής ανάπτυξης στην προσωπική σας ζωή.

Αυτή είναι η τέλεια νύχτα για να με αφήσετε να σας μεταφέρω προσωπικά στον κόσμο των Πνευμάτων μέσω του «Καθοδηγούμενου ταξιδιού μου στο πνεύμα» και μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν πεθάνει. Θυμηθείτε ότι ο κόσμος των πνευμάτων ενώνεται μαζί μας το Halloween και αυτή είναι η πιο δυνατή νύχτα του χρόνου για μένα να συνεργαστώ μαζί σας και να σας βοηθήσω να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας.

Η Μπλε Σελήνη είναι συνήθως η καλύτερη στιγμή για προσευχές, τελετουργίες, τελετές και προστασία. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε τελετές για να προσελκύσετε μια νέα δουλειά, θεραπείες, αγάπη, νομικές δεσμεύσεις, χρήματα και όνειρα. Είτε μπορείτε να δείτε την Πανσέληνο είτε δεν θυμάστε τη δύναμη της Σελήνης εξακολουθεί να διεισδύει στο πνεύμα σας. Κάνε λοιπόν ό,τι αισθάνεσαι ιερό για σένα αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Μη διστάσετε να ουρλιάξετε στο Blue Moon μέσα στο σπίτι σας.

Πριν από αυτή τη Γαλάζια Σελήνη της 31ης Οκτωβρίου μπορεί να νιώθετε απίστευτα αυξημένα συναισθήματα. Θα βρείτε τον εαυτό σας να αισθάνεται πράγματα που δεν έχετε νιώσει για πολύ καιρό. Να γνωρίζετε ότι επηρεαζόμαστε από τον κοσμικό καιρό. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αυξήσετε την προσωπική σας πνευματική ανάπτυξη. Τόσα πολλά στοιχεία και πνευματικοί οδηγοί θα συνεργαστούν μαζί σας κατά τη διάρκεια αυτού του σπάνιου Halloween Blue Moon.

Έτσι, αν είστε λίγο ταραγμένοι τον Οκτώβριο, αφήστε το να περάσει χωρίς να εκτοξεύσετε κάποιον ή κάτι για το οποίο αργότερα θα νιώσετε θλίψη. Μείνετε στον δικό σας χώρο τρεις μέρες πριν από το Blue Moon και τρεις μέρες μετά και συλλογιστείτε τη μεγαλύτερη εικόνα της ζωής σας.

Αν λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε την τύχη σας ή να ολοκληρώσετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο, αυτή είναι η ώρα να ολοκληρώσετε τα πράγματα! Αυτή η πανσέληνος είναι μια τυχερή και η αρχή ενός υπέροχου νέου ταξιδιού για εσάς!

Αυτό το Blue Moon σας καλεί να κάνετε τα εξής:

• Επαναφέρετε τα συναισθήματά σας

• Αδειάστε τις συναισθηματικές αποσκευές

• Αγγίξτε τον Ανώτερο Εαυτό σας

• Καλέστε ό,τι είναι Άγιο να είναι μαζί σας.

• Συνδεθείτε με τους αγγέλους σας.

• Αφήστε αυτό το έτος που πέρασε.

Επειδή θα είστε σε επαφή με τις δικές σας ανάγκες και προθέσεις, θα δείτε ξεκάθαρα τυχόν ανισορροπίες στη σχέση που προκαλούν δυσαρμονία

Μια Μπλε Σελήνη είναι σπάνια και αν βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή, τώρα θα ήταν η τέλεια στιγμή για να λάβετε πνευματικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν στην πορεία σας. Οι ενέργειες που παρατάσσονται για αυτό το σπάνιο μπλε φεγγάρι του Halloween θα είναι εκπληκτικές, επομένως είναι απολύτως λογικό να μάθετε τι σας περιμένει αυτό το τελευταίο μέρος του έτους.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.