Σημάδια ότι ένας Σκορπιός ερωτεύεται – Συμβουλές για σχέσεις για γυναίκες

Κάτι έχει αλλάξει στη σχέση σου με τον Σκορπιό σου. Προσπάθησες να το αγνοήσεις. Ίσως έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι είναι επειδή είναι απασχολημένος με τη δουλειά ή ότι εσείς οι δύο μόλις πέσατε σε μια άνετη και πολύ οικεία ρουτίνα. Αλλά αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα στην καρδιά σας απλά δεν θα φύγει. Φοβάσαι ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους της σχέσης σου μαζί του. Εάν δεν είστε σίγουροι και δεν θέλετε να αντιδράσετε υπερβολικά, υπάρχει κάποια βοήθεια για εσάς. Η κατανόηση των σημαδιών ότι ένας Σκορπιός ερωτεύεται μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πού βρίσκεται η σχέση και αν πρέπει να κάνετε κάτι δραστικό για να τον αποτρέψετε από το να σας χωρίσει.

Εδώ είναι 3 σημάδια ότι ένας Σκορπιός σε ερωτεύεται:

Σταματά να ρωτά για τη ζωή σου και τι συμβαίνει μαζί σου. Ξέρετε πόσο περίεργοι είναι οι άντρες Σκορπιοί. Μπορεί να είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που σε τράβηξαν εξαρχής κοντά του. Όταν ένας άντρας σαν αυτόν σταματά να ρωτά για το τι κάνεις ή τι κάνεις για να γεμίσεις τον χρόνο σου, σίγουρα χάνει το ενδιαφέρον του. Το ενδιαφέρον του για τα καθημερινά πράγματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετρήσετε πώς νιώθει για εσάς. Αν σταματήσει να ρωτά πώς είναι η μέρα σας ή πώς πάει το μεγάλο έργο στη δουλειά, πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε για τη σχέση σας.

Έχετε φτάσει σε αδιέξοδο σε μια σύγκρουση. Ένα από τα λίγα μειονεκτήματα του να αγαπάς έναν άντρα Σκορπιό είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις την οργή του. Σε αυτούς τους άντρες δεν αρέσει να κάνουν λάθος όταν πρόκειται για καβγά. Ελπίζουν ότι θα ενδώσεις και τελικά θα τους ανακηρύξεις νικητές, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι ασήμαντο. Εάν εσείς οι δύο έχετε παλέψει με ένα θέμα και δεν φαίνεται να βρείτε μια μέση λύση, είναι πιθανό να χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του. Μπορείτε συνήθως να καταλάβετε αν συμβαίνει αυτό, αν φέρνει το πρόβλημα επανειλημμένα, παρόλο που εσείς οι δύο δεν μπορείτε να βρείτε λύση σε αυτό. Αυτή είναι η δυσαρέσκεια του.

Σταματά να ξεκινά την οικειότητα. Η οικειότητα είναι προφανώς πολύ σημαντικό μέρος κάθε ρομαντικής σχέσης. Οι Σκορπιοί είναι ένα από τα πιο παθιασμένα σωματικά ζώδια. Αν σταματήσει να θέλει να είναι μαζί σας σωματικά και μάλιστα βρίσκει δικαιολογίες γιατί δεν μπορεί, αυτό δεν είναι πολλά υποσχόμενο για τη σχέση σας. Αν ένιωθε κοντά σας συναισθηματικά, θα ήθελε να το εκφράσει με φυσική έννοια.

Είναι δύσκολο όταν συνειδητοποιείς ότι ο άντρας σου Σκορπιός όντως σε ερωτεύεται. Ωστόσο, είναι πολύ καλύτερο να γνωρίζετε πού βρίσκεστε, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε τι θέλετε για το μέλλον σας.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *