Σημάδια ότι ένας άντρας Ταύρος σας αρέσει – 3 μυστικά σημάδια έλξης για τον Ταύρο

Τα σημάδια που σας αρέσουν σε έναν άντρα Ταύρο μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να εντοπιστούν, μερικές φορές να φαίνεται ότι είστε η μόνη γυναίκα στον κόσμο για εκείνον και άλλες φορές συμπεριφέρεται σαν να μην σας γνωρίζει καν. Η αλήθεια είναι ότι ο άνδρας Ταύρος είναι προσεκτικός στο να μπει σε μια πλήρη σχέση χωρίς να σε δοκιμάσει πρώτα. Περιμένετε να παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας ανά πάσα στιγμή, προσδιορίζοντας αν είστε η κατάλληλη γυναίκα για αυτόν.

Ο άντρας Ταύρος νοιάζεται για την κατάστασή του και για το πώς τον βλέπουν οι άλλοι, οπότε αν σας βγάλει πρέπει να είστε με την καλύτερη συμπεριφορά σας. Φροντίστε να τον κάνετε να φαίνεται υψηλού επιπέδου γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό για τον άντρα Ταύρο, αλλά μπορεί να φαίνεται μάλλον επιφανειακό στην αρχή της πιθανής σχέσης.

Μόλις αποφασίσει ότι είστε εσείς, θα διασφαλίσει ότι γνωρίζετε ότι σας έχει αφοσιωθεί και μερικές φορές μπορεί να νιώθει ότι συμπεριφέρεται σαν να είστε παντρεμένοι. Μόλις είναι έτοιμος να είναι μαζί σας, θα αρχίσει να κάνει σχέδια για το μέλλον μαζί και πολύ συχνά θα σας προτείνει να κινηθείτε μαζί και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

Ένα άλλο σημάδι ότι του αρέσεις είναι ότι αρχίζει να σε βγάζει για ψώνια ρούχα. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά και πάλι ο Ταύρος γνωρίζει πολύ καλά την κατάστασή του και το πώς η εμφάνισή σας αντανακλά την κοινωνική του φήμη, έχει επίσης σημασία για αυτόν να νιώθετε ότι σας φροντίζει και φροντίζει για τις ανάγκες σας.

Τέλος, μόλις αποφασίσει ότι θέλει να είναι μαζί σας, θα παρατηρήσετε ότι βιάζεται να σας προτείνει να συναντήσετε την οικογένειά του και άλλα άτομα που είναι σημαντικά για αυτόν. Εάν κάνετε εξαιρετική εντύπωση με αυτούς τους ανθρώπους, τότε η συμφωνία είναι σφραγισμένη και θα θέλει να ηρεμήσει, γνωρίζοντας άνετα ότι βρήκε μια γυναίκα που κατάφερε να περάσει τις δοκιμασίες του.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.