Σεξουαλική Έλξη Γυναικών Σκορπιών

Είναι αλήθεια ότι η σεξουαλική έλξη των γυναικών Σκορπιών είναι γενικά αρκετά έντονη. Οι Σκορπιοί είναι πολύ σεξουαλικοί άνθρωποι και έλκονται από παρόμοιους άντρες. Ο Σκορπιός είναι ίσως το πιο παθιασμένο από τα ζώδια και θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα πριν κάνετε μια προσέγγιση. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να καλύψετε τα βασικά.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ανεξάρτητα από το ζώδιο μιας γυναίκας, πρέπει να είστε καθαροί, με αυτοπεποίθηση και να δίνετε την εντύπωση της σταθερότητας. Ανεξάρτητα από το είδος των κινήσεων του αστεριού που κάνετε σε οποιαδήποτε γυναίκα, θα αποτύχετε αν δεν καταφέρετε να δείξετε αυτές τις 3 βασικές αρχές. Αυτές είναι πρώτα και κύρια οι καλύτερες συμβουλές που υπάρχουν για την προσέλκυση γυναικών.

Οι γυναίκες Σκορπιοί έλκονται από το πάθος και τη σεξουαλικότητα. Θα χρειαστεί να εμφανιστείς ως ένας έντονος, ίσως μυστηριώδης τύπος. Και πάλι, οι Σκορπιοί είναι ίσως ένας από τους πιο δύσκολους τύπους για να προσελκύσετε, καθώς θα χρειαστεί να συναντήσετε επιθετικούς, αλλά όχι πολύ επικίνδυνους. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι οι γυναίκες Σκορπιοί είναι εξίσου επιθετικές, ειδικά όταν πρόκειται για σεξ.

Οι γυναίκες Σκορπιοί μπορεί να προσπαθούν συνεχώς να σας «έναν πάνω». Δηλαδή, μπορεί να φαίνεται ότι βρίσκονται σε έναν διαρκή ανταγωνισμό μαζί σας. Αυτό μπορεί να είναι στον αθλητισμό ή στο μπαρ. Μπορεί να φλερτάρουν με άλλους άντρες για να σας κάνουν να ζηλέψετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χτυπήστε (ανεπαίσθητα) άλλες γυναίκες αν συμβεί αυτό.

Οι Σκορπιοί έλκονται από τους τύπους Τζέιμς Μποντ. Μην φτιάχνετε ψεύτικες ιστορίες 007 για τον εαυτό σας, αλλά μην φοβάστε να υπερβάλλετε τις εμπειρίες της ζωής σας. Μερικές γυναίκες Σκορπιοί θα ερωτευτούν αμέσως αυτόν τον τύπο και θα πέσουν δυνατά. Οι Σκορπιοί τείνουν να είναι αρκετά κτητικοί όταν πιαστούν.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *