Πώς να προσελκύσετε σεξουαλικά τη γυναίκα Ταύρο – 5 απίστευτοι τρόποι για να την παρασύρετε

Μια γυναίκα Ταύρος είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα όλων των αισθησιακών πραγμάτων — της αρέσει να νιώθει καλά, θα έκανε μια πολύ άνετη γωνιά για να την αγκαλιάζει και είναι ακραία ρομαντική. Είναι ένα σταθερό ζώδιο που σημαίνει, θα πιστεύει σε αυτό που πιστεύει στην περίοδο —. Έχει μια ισχυρή σχέση με οτιδήποτε και οποιονδήποτε γύρω της και μπορεί να δυσκολεύεται λίγο να προσπαθήσει να είναι ευέλικτη. Αλλά μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη της γυναίκας Ταύρου, η πίστη της μαζί σας είναι για πάντα. Απολαμβάνει την ευτυχία και την ασφάλεια, αλλά αφιερώνει επίσης χρόνο για να αναλογιστεί τα μυστήρια και έχει μεγάλη εκτίμηση για την τέχνη. Όταν βρίσκεστε ερωτευμένοι με μια γυναίκα Ταύρο, τότε βρίσκεστε σε ένα συναρπαστικό οδικό ταξίδι — παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να προσελκύσετε σεξουαλικά τη γυναίκα Ταύρο — και να την παρασύρετε κοντά σας τώρα!

  • Να είστε σκληρά πιστοί. Η αφοσίωση είναι κάτι που κάθε Ταύρος εκτιμά περισσότερο — μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, αλλά αυτό που κάνετε, είναι για πάντα. Το να είσαι πιστός είναι απαραίτητος σε κάθε σχέση και έχει πολύ πιο βαρύ νόημα για μια γυναίκα Ταύρο — οπότε μείνε μακριά από την απιστία αν θέλεις να την κρατήσεις.
  • Να είστε εντελώς ρομαντικοί. Ο ρομαντισμός είναι μια αναγκαιότητα στη ζωή μιας γυναίκας Ταύρου και όσο περισσότερο προσπαθείς να είσαι γλυκιά και αγκαλιά μαζί της, τόσο περισσότερο θα σε ερωτεύεται. Αν και μπορεί να γίνουν αρκετά διακριτικά και θα προτιμούσαν να κρατούν τα πράγματα κρυφά, ένας Ταύρος σας εκτιμά απόλυτα και να είστε σίγουροι, όλα τα κομπλιμέντα του είναι γνήσια.
  • Επικεντρωθείτε στον λαιμό της. Οι Ταύροι γνωρίζουν πολύ το πόσο ευαίσθητοι είναι με το λαιμό τους — γι’ αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να εστιάσετε όταν κάνετε έρωτα. Χαϊδέψτε το, κάντε μασάζ, φίλα το — όποιο κι αν είναι το μέσο, ​​η γυναίκα Ταύρος σίγουρα θα το έβρισκε πολύ σεξουαλικό και ευχάριστο. Γι’ αυτό να είστε γενναιόδωροι και ξεκινήστε μια συνεδρία μακιγιάζ.
  • Να είσαι πολύ αισθησιακός. Ο αισθησιασμός συμβαίνει όταν συνδυάζετε αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα — στην έρωτα φυσικά. Ένας Ταύρος είναι ένας φυσικός αισθησιακός εραστής και θα εκπλαγείτε απόλυτα με το πώς σας κάνει να νιώθετε καλά είτε είναι απλά ένα βλέμμα είτε ένα φευγαλέο χάδι. Δώστε της να καταλάβει ότι αισθάνεστε καλά — θα την πυροδοτήσει να συνεχίσει — ό,τι κι αν κάνει.
  • Να είστε αυθόρμητοι. Ενδίδετε στις παρορμήσεις κάθε τόσο — Οι Ταύροι λατρεύουν όταν ξέρουν ότι είστε ο εαυτός σας και θα περνούν υπέροχα. Θέλουν να σας δουν στον κανονικό σας εαυτό, να διασκεδάζετε μαζί τους και θα χρειάζονταν χρόνο για να σταματήσουν και να γίνουν ρομαντικοί. Να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε, να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές και ο Ταύρος θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδρομή.

Έχετε ό,τι χρειάζεται για να διαβάσετε τα σημάδια που θέλει να κοιμηθεί μαζί σας; Είστε έτοιμοι για την πρόκληση να μάθετε τις πιο καυτές συμβουλές για βρώμικες ομιλίες και περισσότερα για το πώς να ελκύεστε σεξουαλικά Γυναίκα Ταύρος και περισσότερα για τα άλλα ζώδια; Ανακαλύψτε περισσότερες συμβουλές και τεχνικές για να προσελκύσετε γυναίκες και να αποκωδικοποιήσετε τα σημάδια ότι σας ελκύει σεξουαλικά, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μου αυτήν τη στιγμή. Περιέχει όλες τις εκπληκτικές μεθόδους για το πώς να τα κάνετε όλα! Είστε ένα κλικ μακριά από όλο τον ενθουσιασμό.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *