Πώς να προσελκύσετε μια γυναίκα Σκορπιό – Είναι εύκολο!

Θέλετε λοιπόν να μάθετε πώς να προσελκύσετε μια γυναίκα Σκορπιό; Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί, αλλά η κύρια ερώτησή μου για σένα είναι “δεν πρέπει να μπορείς να προσελκύσεις πρώτα όλες τις γυναίκες”; Τότε γίνεται πολύ πιο εύκολο να αποκτήσεις τη γυναίκα Σκορπιό των ονείρων σου. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να μαζέψετε γυναίκες:

1. Πρέπει να είσαι το βραβείο

Έχετε αρκετή αξία μέσα σας ώστε να είστε αυτός που αναζητούν τα κορίτσια. Δουλέψτε για την εσωτερική σας αυτοπεποίθηση γιατί οι γυναίκες έλκονται από αυτό. Γίνε άλφα αρσενικό και τα κορίτσια δεν μπορούν παρά να σε θέλουν.

2. Να είστε επιλεκτικοί με αυτούς που επιλέγετε

Μην συμβιβάζεστε με κανένα παλιό κορίτσι. Μάθετε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε από μια γυναίκα και προχωρήστε σε αυτό. Οι γυναίκες βρίσκουν έναν άντρα που είναι επιλεκτικός πολύ σέξι.

4. Γίνε ένας ενδιαφέρον τύπος

Οι γυναίκες θέλουν να μπορούν να μιλάνε εύκολα με έναν άντρα…ειδικά οι γυναίκες Σκορπιοί. Οι γυναίκες αγαπούν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά διασημοτήτων, γι’ αυτό προσπαθήστε να παρακολουθείτε τα τελευταία γεγονότα, ώστε να έχετε κάτι να συζητήσετε. Φροντίστε να ακούσετε τι της αρέσει και να απαντήσετε με το ίδιο είδος.

5. Push & Pull With Flirting

Αν αγαπάτε τελείως κορίτσι, δοκιμάστε το. Φλέρταρε με το κορίτσι Σκορπιό σου και μετά αγνοήστε το για λίγο. Αυτή η ώθηση/έλξη οδηγεί όλες τις γυναίκες σε μπελάδες και οι γυναίκες πάντα θέλουν αυτό που δεν μπορούν να πάρουν. Ανακατέψτε το σε ζεστό/κρύο στυλ και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να έχετε πολύ πιο εύκολο χρόνο να βρείτε το κατάλληλο κορίτσι Σκορπιό για εσάς.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.