Πώς να προσελκύσετε μια γυναίκα Αιγόκερω – Οδηγός έλξης Zodiac

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικά πράγματα πριν μάθετε πώς να προσελκύετε μια γυναίκα Αιγόκερω. Πρώτα πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν μερικά βασικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν προσεγγίσετε οποιαδήποτε γυναίκα. Αυτά τα βασικά είναι η καθαριότητα, η αυτοπεποίθηση και η σταθερότητα. Μόλις σκεφτείτε ότι έχετε αυτά τα τρία πράγματα σε ένα λογικό επίπεδο, τότε μπορείτε να εστιάσετε στις ιδιαιτερότητες του ζωδίου μιας γυναίκας.

Η πιο πολύτιμη συμβουλή για να προσελκύσετε τις γυναίκες Αιγόκερω είναι να της συμπεριφέρεστε πολύ ήπια και προσεκτικά. Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για το ότι βάζουν μπλοκ γύρω από τον εαυτό τους, ως ένα είδος προστασίας από τον συναισθηματικό πόνο. Θα χρειαστεί να χτίσετε σιγά σιγά εμπιστοσύνη μαζί της και να χρησιμοποιήσετε λεπτές χειρονομίες για να την προσεγγίσετε. Να είστε δημιουργικοί και θετικοί, και θα το βρείτε πολύ πιο εύκολα.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι γυναίκες Αιγόκερως έλκονται γενικά από άντρες που «έχουν τον έλεγχο». Μπορούν να χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους μόλις καταλάβουν ότι την κυνηγάς, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσεις τα κομπλιμέντα ουσιαστικά στο μηδέν, ακόμα κι αν πρακτικά ζητιανεύει για ένα! Να είστε σκληροί και να έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά όχι με υπερβολικά εγωιστικό τρόπο.

Ένα ωραίο μικρό «κόλπο» ή «τακτική» που πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να προσελκύσετε έναν Αιγόκερω είναι να «καθρεφτίσετε» την προσέγγισή του απέναντί ​​σας. Αν κρατά απόσταση από εσάς, κάντε το ίδιο και μαζί της. Εάν απομακρύνεται συνεχώς από συγκεκριμένα θέματα συζήτησης, κάντε το ίδιο. Αντικατοπτρίζοντας αποτελεσματικά τις κινήσεις της, θα διατηρήσετε μια αίσθηση μυστηρίου για τον εαυτό σας και θα καταλάβει αυτό το «παρόμοιο χαρακτηριστικό».

Μόλις νιώσετε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό στοιχείο εμπιστοσύνης και αμοιβαίας έλξης, μη διστάσετε να αφήσετε τον εγωισμό σας να αναδειχθεί λίγο. Σε αυτό το σημείο θα γίνει λίγο πιο πιεστική μαζί σας, επομένως είναι σημαντικό τουλάχιστον να το ταιριάξετε. Πείραξέ την λίγο, κάνε να φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές άλλες γυναίκες που σε κυνηγούν (όλες που ξέρει ότι δεν σε έλκουν φυσικά!) και γενικά να είσαι λίγο πιο αλαζονική.

Οι γυναίκες Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια που προσελκύονται, οπότε θα χρειαστεί να πειραματιστείτε. Να θυμάστε ότι η εστίαση στο ζώδιο μιας γυναίκας είναι μόνο μια πτυχή της έλξης. Θα είστε πολύ πιο επιτυχημένοι αν μάθετε και πιο γενικές τακτικές.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.