Πώς να προσελκύσετε και να αποπλανήσετε έναν άντρα Ιχθύ – Μάθετε πώς να κάνετε τους άντρες Ιχθύες να σας θέλουν!

Αν θέλετε να μάθετε πώς να προσελκύσετε και να αποπλανήσετε έναν άντρα Ιχθύ, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει…

Οι άντρες Ιχθύς μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τους εντοπίσουν, καθώς κρύβουν τα περισσότερα από τα συναισθήματά τους. Συχνά έλκεται από οτιδήποτε είναι χωρίς άγχος, επειδή απεχθάνεται τους περιορισμούς στη ζωή του, αλλά από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να έλκεται από πράγματα που θα ανακινούν τα συναισθήματά του, ειδικά τις γυναίκες. Προσοχή λοιπόν!

Υπάρχουν πολλά πράγματα ειδικά για τις γυναίκες που οι άνδρες Ιχθύς βρίσκουν ελκυστικά. Είναι συνετό να γνωρίζετε τέτοια πράγματα και να τα χρησιμοποιείτε προς όφελός σας. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ο τρόπος που περπατάει μια γυναίκα. Ο κομψός και χαριτωμένος τρόπος με τον οποίο κινούνται πολλές γυναίκες είναι κάτι που οι άντρες απλώς δεν έχουν. Οι άνδρες φαίνεται να εκτιμούν κάθε κίνηση μιας γυναίκας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, οι περισσότεροι άντρες θα μείνουν λίγο πίσω, βάζοντας το χέρι τους στο μικρό μέρος της πλάτης της γυναίκας, καθώς αισθάνονται υποσυνείδητα ότι δεν μπορούν ποτέ να υπερβούν τη γυναίκα. Είναι σχεδόν σαν οι γυναίκες να τους φαίνονται βασιλικές.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε στην αποπλάνηση ενός άνδρα Ιχθύ χωρίς να το γνωρίζει.

Το να παίζεις coy είναι ένα πανάρχαιο μυστικό. Οι άντρες λατρεύουν τις γλυκές, αλλά σέξι γυναίκες και είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις έναν άντρα όταν χαμογελάς και φλερτάρεις ακριβώς όσο πρέπει, αφήνοντάς τον πάντα να θέλει περισσότερα. Ένα άλλο που πρέπει να κάνετε στην τέχνη της αποπλάνησης είναι να έχετε αυτοπεποίθηση. Βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε και ενεργείτε καλύτερα. Είναι εύκολο να εντοπίσεις κάποιον που είναι σίγουρος για τον εαυτό του έναντι κάποιου που είναι υπερβολικά απελπισμένος. Το κλειδί είναι ότι πρέπει πρώτα να πιστέψεις στον εαυτό σου, αν θέλεις να ακολουθήσουν και οι άλλοι. Η τρίτη και τελευταία συμβουλή για να αποπλανήσετε έναν άντρα Ιχθύ είναι πάνω από όλα να… διασκεδάσετε! Μην είσαι μπαστούνι στη λάσπη, πάρτι, κτλ. Οι Ιχθύες θέλουν να ζήσουν μια περιπέτεια. Δείξτε τους ότι πρέπει να είναι τολμηροί μαζί σας!

About admin

Check Also

Στο The Akashics: Self Healing With the Pisces Full Moon

Ειρήνη & ευλογίες. Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου θα έχουμε πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων, που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *