Πώς να προσελκύσετε έναν άντρα Ταύρο – Είναι η ομορφιά το παν;

Για να προσελκύσετε έναν άντρα Ταύρο, θα χρειαστεί να ταιριάξετε με την υψηλή αυτοεκτίμησή του για να πυροδοτήσετε οποιαδήποτε σεξουαλική έλξη προς εσάς. Του αρέσει μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό του, τόσο όσον αφορά την εμφάνιση όσο και τους πιο πρακτικούς τομείς της ζωής. Μια εξαρτημένη γυναίκα που δεν έχει τους δικούς της στόχους και τις απόψεις της είναι μια μεγάλη αποχή για αυτόν.

Ο άνδρας Ταύρος έλκεται από μια γυναίκα που έχει εσωτερική δύναμη και είναι πρόθυμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που μπορεί να συναντήσει, είτε από τη ζωή είτε από τον ίδιο τον άντρα Ταύρο. Σέβεται κάθε γυναίκα που έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να τον αναλάβει και δεν συμφωνεί με όλα όσα βγαίνουν από το στόμα του. Μόλις τραβήξετε το μάτι του, είναι απίθανο να εγκαταλείψει το κυνηγητό.

Τούτου λεχθέντος, η επιθετικότητα είναι μια μεγάλη ανατροπή για αυτόν. Θα τερματίσει τη σχέση αν νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται ή δεν του δείχνουν τον σεβασμό που πιστεύει ότι του αξίζει.

Τον ελκύει η εμφάνιση, αλλά ξέρει επίσης ότι οι βαθύτερες ιδιότητες σε μια γυναίκα είναι εξίσου σημαντικές. Παρά το γεγονός ότι μερικές φορές φαίνεται αναίσθητος, λαχταρά μια βαθιά συναισθηματική σχέση με την κατάλληλη γυναίκα και λατρεύει την αίσθηση σύνδεσης που μπορεί να φέρει μια πραγματικά οικεία σχέση.

Εάν του δείξετε ότι μπορείτε να του δώσετε ό,τι θέλει, θα κατασταλάξει γρήγορα σε μια σταθερή και στοργική συνεργασία. Είναι παραδοσιακός στην καρδιά και είναι απίθανο να δελεαστεί από άλλες γυναίκες μόλις βρει αυτό που ψάχνει. Αυτό δεν είναι το είδος των ανδρών που πηγαίνουν για επιφανειακές σχέσεις.

Σε μια σχέση, ένας άντρας Ταύρος μπορεί να είναι απαιτητικός και να περιμένει από εσάς να ανταποκριθείτε στα δικά του υψηλά πρότυπα. Ωστόσο, η δέσμευση και η σταθερότητα που είναι έτοιμος να δώσει στη σωστή γυναίκα μπορεί να αντισταθμίσει αυτό το αρνητικό χαρακτηριστικό.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.