Πώς να προσελκύσετε έναν άντρα Παρθένο – Τρόποι για να γίνετε ακαταμάχητοι σε αυτόν

Το να μάθετε πώς να προσελκύετε έναν άντρα Παρθένο είναι κάτι που λαχταρούν πολλές γυναίκες. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Όταν βρίσκεστε να ελκύεστε από έναν άντρα που γεννήθηκε κάτω από αυτό το ζώδιο, το μόνο που θέλετε πραγματικά είναι να εξασφαλίσετε ότι θα σας πέσει τόσο σκληρά όσο κι εσείς. Χρειάζεται ιδιαίτερη κατανόηση του τι αρέσει σε έναν άνθρωπο σαν αυτόν για να κερδίσει την καρδιά του.

Η κατανόηση του πώς να προσελκύσει έναν άντρα Παρθένο ξεκινά με την αναγνώριση των ιδιοτήτων μιας γυναίκας που τον ελκύει. Οι άντρες που γεννήθηκαν μεταξύ 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου θέλουν να είναι με κάποιον που δεν έχει εμμονή με την ιδέα μιας δέσμευσης πολύ νωρίς. Ένας σίγουρος τρόπος για να χάσετε γρήγορα το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου σαν αυτόν είναι να αρχίσετε να μιλάτε για αποκλειστικότητα ή για να γίνετε πιο σοβαροί. Θέλει να διασκεδάσει μαζί σας και να εξερευνήσει τη σχέση πριν δεσμευτεί για κάτι περισσότερο από περιστασιακά ραντεβού. Κράτα το στο προσκήνιο του μυαλού σου όταν προσπαθείς να κερδίσεις την καρδιά του.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν προσπαθείτε να κάνετε έναν άντρα Παρθένο να σας ερωτευτεί είναι να παραμείνετε θετικοί. Οι Drama queens δεν έχουν καμία πιθανότητα με αυτούς τους άνδρες. Δεν βρίσκουν τα δάκρυα αξιαγάπητα και δεν απολαμβάνουν κάποιον που παίζει κάθε μικρή κρίση στη ζωή της. Δείξτε του ότι είστε δυνατός συναισθηματικά και θα νιώθει όλο και πιο κοντά σας.

Θα πρέπει επίσης να τον στηρίξετε σε όλες τις προσπάθειές του. Αυτοί οι άνδρες οδηγούνται είτε στην καριέρα τους είτε ακόμα και όταν αθλούνται. Θέλουν να είναι οι καλύτεροι και θέλουν μια γυναίκα στο πλευρό τους που πιστεύει ότι μπορούν να πετύχουν. Αν γίνεις η μεγαλύτερη μαζορέτα του και ο πιο δυνατός θαυμαστής του, θα σε συναρπάσει. Δείξτε του ότι πιστεύετε σε αυτόν κάθε ευκαιρία.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *