Πώς να πάρετε πίσω έναν άντρα Παρθένο – Συμβουλές για να τον κάνετε να σας ερωτευτεί ξανά

Το να αγαπάς έναν άντρα Παρθένο είναι μια από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Οι άντρες Παρθένοι είναι αναμφισβήτητα οι πιο αφοσιωμένοι, στοργικοί και πιστοί σύντροφοι που υπάρχουν. Είναι αποκαρδιωτικό για μια γυναίκα αν τελειώσει η σχέση της με έναν τέτοιο άντρα. Μπορεί να περάσει εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια προσπαθώντας να αναζωπυρώσει τον ρομαντισμό. Αν αναρωτιέστε πώς να επαναφέρετε έναν άντρα Παρθένο, χρειάζεστε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για να το πραγματοποιήσετε. Προσπαθώντας να κερδίσετε ξανά την αγάπη του χωρίς να καταλάβετε πλήρως πώς να ελκύσετε την καρδιά και το μυαλό του, συνήθως θα έχει ως αποτέλεσμα να τον χάσετε για πάντα. Υπάρχουν μόνο μερικά μικρά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και θα εξασφαλίσουν ότι θα έχετε τη δεύτερη ευκαιρία με τον άνθρωπό σας που λατρεύετε.

Η κατανόηση του τρόπου επαναφοράς ενός άντρα Παρθένου ξεκινά με την αναγνώριση ότι οι άντρες σαν αυτόν είναι πολύ άβολα όταν έρχονται αντιμέτωποι με μια υπερβολικά συναισθηματική γυναίκα. Είναι δύσκολο να μην δείξεις τα συναισθήματά σου όταν νιώθεις ότι η μία αληθινή αγάπη σου ξεφεύγει από τη ζωή σου. Πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας και να μην τον παρακαλέσετε να σας πάρει πίσω. Εάν μπορείτε να του δείξετε ότι είστε αρκετά ώριμοι για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή, θα εντυπωσιαστεί. Κλάψε αν χρειαστεί, αλλά κάνε το ιδιωτικά, μακριά του. Όταν μιλάτε μαζί του ή αν τον συναντήσετε κάπου, βάλτε ένα χαμόγελο στα χείλη σας και παραμείνετε ήρεμοι και έχετε τον έλεγχο. Αυτό είναι απαραίτητο εάν έχετε πιθανότητες να κερδίσετε πίσω την αγάπη του.

Το να καθιερωθείτε ως έμπιστος φίλος του είναι μια πολύ καλή προσέγγιση που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να μάθετε πώς να επαναφέρετε έναν άντρα Παρθένο. Οι άντρες που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο αφιερώνουν χρόνο για να ερωτευτούν και να ξαναερωτευτούν. Πρέπει να μείνετε συνδεδεμένοι μαζί του και μια φιλία είναι ο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Αναφέρετέ του ότι θα ήταν ωραίο να παραμείνετε φιλικοί και μετά να κρατηθείτε σε αυτό. Μην αναφέρετε το πρώην ειδύλλιό σας και μην προσπαθήσετε να τον καλέσετε για δείπνο για να συζητήσετε τα πράγματα. Καλέστε τον περιστασιακά για να δείτε πώς είναι. Αν τύχει να σας ρωτήσει για την τρέχουσα κατάσταση ραντεβού σας, απομακρύνετε τη συζήτηση χωρίς να χαρίσετε τίποτα. Λίγη απόσταση σε συνδυασμό με φιλία και ευγένεια θα βοηθήσει πολύ να κερδίσετε την καρδιά του άντρα της Παρθένου σας.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *