Πώς να πάρετε πίσω έναν άντρα Αιγόκερω – Συμβουλές για να τον κάνετε να σας αγαπήσει ξανά

Η απώλεια του άντρα που αγαπάς είναι πάντα συναισθηματική πρόκληση. Μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σπασμένοι, χαμένοι και πολύ μόνοι. Εάν ο εν λόγω άντρας είναι Αιγόκερως, μπορεί να νιώσετε ότι έχετε χάσει τον μοναδικό άντρα που θα σας καταλάβει πραγματικά. Αυτοί οι άντρες μπορεί να είναι σκληροί εξωτερικά, αλλά συναισθηματικά είναι απίστευτα ευαίσθητοι. Εάν φαίνεται ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε, επειδή το μυαλό και η καρδιά σας πιστεύουν ότι είναι ο μόνος άντρας για εσάς, πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσετε να κερδίσετε ξανά την αγάπη του. Είναι δυνατό να μάθετε πώς να επαναφέρετε έναν άντρα Αιγόκερω. Εφόσον καταλαβαίνετε ακριβώς πώς να απευθυνθείτε ξανά στην καρδιά του, μπορείτε να έχετε τη δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη που λαχταρούσατε.

Το να ξέρεις πώς να πάρεις πίσω έναν άντρα Αιγόκερω ξεκινά με την κατανόηση ότι το να τον βιάσεις στη συμφιλίωση απλά δεν θα λειτουργήσει. Όπως ήδη γνωρίζετε, αυτοί οι άντρες αφιερώνουν το χρόνο τους για να ερωτευτούν. Δεν βιάζονται να σας πουν τι νιώθουν και φροντίζουν να προστατεύουν πάντα την καρδιά τους. Γι’ αυτό είναι πολύ χρήσιμο να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια φιλία με τον άντρα σας μετά το χωρισμό. Πλησιάστε τον και πείτε του ότι θα θέλατε να παραμείνετε σε επαφή σαν φίλοι. Πιθανότατα θα είναι ανοιχτός σε αυτήν την επιλογή. Μόλις συμφωνήσει με αυτό, να έχετε υπόψη σας ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, ώστε να μην προσπαθήσετε να βιαστείτε με τα συναισθήματά του. Μην αναφέρετε τον χωρισμό ή οτιδήποτε οδήγησε σε αυτό. Κρατήστε τα πράγματα μεταξύ σας ελαφριά και μη απειλητικά. Με άλλα λόγια, συμπεριφερθείτε του όπως θα κάνατε σε κάθε φίλο.

Πρέπει επίσης να εργαστείτε για να του δείξετε ότι εξακολουθείτε να τον νοιάζεστε, ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί μεταξύ σας στο παρελθόν. Γνωρίζετε ήδη πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για έναν άντρα σαν αυτόν να έχει την πλήρη και ακλόνητη έγκριση και υποστήριξη των πιο κοντινών του ατόμων. Όταν μοιράζεται αυτό που συμβαίνει στη ζωή του αυτή τη στιγμή, πείτε του πόσο περήφανος είστε για αυτόν. Μην αναβλύζετε πολύ, απλώς ξεκαθαρίστε ότι είστε χαρούμενοι που τα πάει τόσο καλά. Πρέπει να το ακούσει από εσάς ως φίλο του. Μόλις αρχίσει να νιώθει ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για την ευτυχία του, θα ανοίξει ξανά. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά η αληθινή αγάπη αξίζει την αναμονή.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *