Πώς να κρατήσετε το ενδιαφέρον ενός άντρα Σκορπιού – Συμβουλές για να τον κάνετε να σας λαχταρήσει περισσότερο

Θέλετε να μάθετε πώς να κρατήσετε το ενδιαφέρον ενός άνδρα Σκορπιού. Έχεις γνωρίσει έναν άντρα σαν αυτόν και έχεις ανακαλύψει πόσο αφοπλιστικός μπορεί να είναι. Είναι εύκολο να πέσεις με τα μούτρα για έναν άντρα που γεννήθηκε κάτω από αυτό το ζώδιο. Αυτοί οι άντρες είναι πολύ πιστοί και μόλις σε αγαπήσουν, οραματίζονται ότι θα είναι για πάντα. Όταν είστε σε μια σοβαρή σχέση με έναν άντρα Σκορπιό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν η όμορφη γυναίκα που περπατά θα γυρίσει το κεφάλι του επειδή θα είναι τόσο συγκεντρωμένος σε εσάς. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις βιώσετε αυτό το είδος αγάπης, θα θέλετε να το κρατήσετε για πάντα. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να μάθετε πώς να παραμένετε συναισθηματικά συνδεδεμένοι μαζί του.

Η κατανόηση του πώς να κρατήσετε το ενδιαφέρον ενός άνδρα Σκορπιού περιλαμβάνει την αναγνώριση πραγμάτων που δεν θέλετε να κάνετε. Εάν κάνετε κάτι που πληγώνει έναν άντρα όπως αυτό, θα δυσκολευτεί πολύ να το αφήσει να φύγει. Μπορεί να σας πει ότι τον συγχωρούν και τον έχουν ξεχάσει, αλλά μην εκπλαγείτε αν το χρησιμοποιήσει ως συναισθηματικό πυρομαχικό την επόμενη φορά που θα διαφωνήσετε. Αντί να το ρισκάρετε, προσπαθήστε να είστε πάντα όσο πιο ειλικρινείς και προκατειλημμένοι μπορείτε μαζί του. Εάν κάνετε κάτι που ξέρετε ότι θα τον αναστατώσει ή θα τον θυμώσει, είστε αυτός που θα του το πείτε. Ποτέ δεν θέλει να ακούσει για το λάθος σου από κάποιον άλλο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να τον χάσετε σε μια στιγμή.

Εάν είστε ο τύπος της γυναίκας που έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της, πρέπει να μάθετε πώς να αφήνετε μερικά από αυτά να του πηγαίνουν. Οι άντρες Σκορπιοί είναι κύριοι του εαυτού τους. Δεν θέλουν να έχουν σχέση με κάποιον που θα προσπαθήσει να τους πάρει τα ηνία. Όταν είναι ώρα λήψης αποφάσεων, αφήστε τον να ηγηθεί. Θα πρέπει πάντα να μοιράζεστε τη γνώμη σας μαζί του, αλλά μην το κάνετε πολύ δυνατά και μην προσπαθήσετε να τον πείσετε να βλέπει ή να κάνει τα πράγματα μόνο με τον δικό σας τρόπο. Θα κάνει πίσω αν συμπεριφέρεσαι έτσι και η σχέση θα είναι καταδικασμένη.

Μην προσπαθήσετε ποτέ να κάνετε τον Σκορπιό σας να ζηλέψει. Αν θέλετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον, μην παίξετε τέτοια παιχνίδια μαζί του. Αν και μπορεί να νιώθετε την επιθυμία να φλερτάρετε με κάποιον άλλο για να αυξήσετε την προσοχή του άντρα σας σε εσάς, μην το κάνετε. Σύντομα θα το μετανιώσετε όταν τελειώσει τη σχέση. Αν θέλετε να μείνει αφοσιωμένος σε εσάς, να είστε πάντα όσο πιο αφοσιωμένοι μπορείτε. Αυτό το χρειάζεται και το θέλει από σένα.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.