Πώς να κερδίσετε πίσω έναν άντρα Σκορπιό

Ο άντρας Σκορπιός, μυστηριώδης, μυστικοπαθής και πολύ έντονος. Πώς λοιπόν μπορείτε να κερδίσετε πίσω έναν άντρα Σκορπιό; Ο Σκορπιός είναι σταθερό ζώδιο, οπότε η αλλαγή γνώμης θα είναι δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη.

Αν έχετε χάσει τον Σκορπιό σας και τον θέλετε πίσω, πρέπει να είστε έτοιμοι να περιμένετε. Οι Σκορπιοί είναι διαβόητα πεισματάρηδες, και συνήθως όταν έχει το μυαλό τους, είναι φτιαγμένο. Πολλοί έχουν μπερδέψει τους Scorpions ήρεμους και συγκεντρωμένους στο εξωτερικό με ψυχρότητα, ενώ στην πραγματικότητα, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια, οι φλόγες του πάθους καίνε έντονα. Μπορεί να μην δείχνει ποτέ τα αληθινά του συναισθήματα δημόσια, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είναι ένας από τους αληθινούς ρομαντικούς της ζωής και αν κερδίσετε την εύνοιά του, θα πλημμυρίσετε με στοργή.

Αν είχατε ποτέ σχέση με αυτό το ζώδιο του νερού, θα γνωρίζετε καλά τη θρυλική τους διάθεση. Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το ότι δίνουν τη «σιωπηλή μεταχείριση» σε όποιον τους έχει στενοχωρήσει. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό το χαρακτηριστικό, ο άντρας Σκορπιός θα έρθει μόνο στην καλή του στιγμή. Το «συγχωρήστε και ξεχάστε» είναι κάτι που δεν θα κάνει ποτέ, μπορεί να συγχωρήσει, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός κατέχουν υψηλή θέση στις σχέσεις του Σκορπιού, επομένως είναι σημαντικό να μην χάσετε ποτέ κανένα από τα δύο, διαφορετικά θα κόψετε τη δουλειά σας για να τον επαναφέρετε.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, για να κερδίσετε έναν Σκορπιό θα πρέπει να είστε μοναχικοί στην προσέγγισή σας και να είστε προετοιμασμένοι για τη φύση να ακολουθήσει την πορεία της. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς ο Σκορπιός δεν θα βιαστεί. Το να κερδίσετε έναν Σκορπιό πίσω θα περιλαμβάνει μεγάλη αυτοθυσία από την πλευρά σας, καθώς ο άντρας Σκορπιός θέλει να γνωρίζει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος σας, αλλά πρέπει επίσης να το εξισορροπήσετε με μια ισχυρή αύρα αυτοπεποίθησης. ζωτικής σημασίας να μην φαίνεστε «άποροι». Θυμηθείτε να μην φλερτάρετε ή να προσποιηθείτε ότι ενδιαφέρεστε για κάποιον άλλο, αυτή η τακτική μπορεί να λειτουργήσει με μερικούς άντρες, αλλά όχι με τον άντρα Σκορπιό, θα χάσει μόνο τον σεβασμό του για εσάς, μόλις συμβεί αυτό, τον έχετε χάσει οριστικά.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τραβήξετε ξανά την προσοχή του Σκορπιού σας είναι να παίξετε με την ανάγκη του να ξέρει τα πάντα για εσάς. Θα εξετάσει όλες τις πιο στενές του σχέσεις με ελάχιστη λεπτομέρεια, μέχρι να βεβαιωθεί ότι γνωρίζει τα μυστικά όλων. Η ανάμειξη σε νέους κοινωνικούς κύκλους και η ενασχόληση με νέα ενδιαφέροντα σίγουρα θα του κεντρίσουν την περιέργεια. Ένας άντρας Σκορπιός τείνει να βαριέται πολύ γρήγορα και πρέπει να τον κρατάτε στα πόδια του, οπότε το να ανακαλύψετε ότι δεν σας ήξερε τόσο καλά όσο νόμιζε ότι ήξερε, θα λειτουργήσει πολύ καλά προς όφελός σας.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *